Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי למערכת ברמה הזו רק קלריון או אלפיין ואני נוטה לכוון הקלריון , במחירים האלו הייתי הולך על קליון 866 שהוא מכשיר נהדר ואם יקר מדיי אז על 765. חוצמזה אם פאנל נשלך לא מעניין אותך אז כמובן ב 3000+ תוכל למצוא את הקלריון 9255EXL.

לגבי מגברים יש עוד הרבה חברות לפני ואחרי אודיסון , אמנם נהדרים אבל יש ברמתם ובמחירים סבירים יותר בשוק.

שוב מה שטוב לך ולאוזן שלך זה מה שחשוב.

לגבי הקומפו' אני הייתי שוקל עוד כמה חברות שיש בשוק. אטון , פייז , רוקפורד , DLS , ADS , חברות נהדרות שלדעתי מוצריהן יותר משתמים במחיר מאשר פוקאל בארצנו הקטנטונת.

בברכה, תתחדש.

קורווין.

פורסם
לדעתי למערכת ברמה הזו רק קלריון או אלפיין ואני נוטה לכוון הקלריון , במחירים האלו הייתי הולך על קליון 866 שהוא מכשיר נהדר ואם יקר מדיי אז על 765. חוצמזה אם פאנל נשלך לא מעניין אותך אז כמובן ב 3000+ תוכל למצוא את הקלריון 9255EXL.

לגבי מגברים יש עוד הרבה חברות לפני ואחרי אודיסון , אמנם נהדרים אבל יש ברמתם ובמחירים סבירים יותר בשוק.

שוב מה שטוב לך ולאוזן שלך זה מה שחשוב.

לגבי הקומפו' אני הייתי שוקל עוד כמה חברות שיש בשוק. אטון , פייז , רוקפורד , DLS , ADS , חברות נהדרות שלדעתי מוצריהן יותר משתמים במחיר מאשר פוקאל בארצנו הקטנטונת.

בברכה, תתחדש.

קורווין.

דעתך דעתי !

לכל מי שיש ידע במערכות לרכב ציין בפני כי למכשירי קלריון(אפילו הפשוטים שבהם) יש את הצליל הכי מפורט ונאמן למקור בלי כל "החירבושים" של תצוגות וכו'.

רק שלצערי אתה קצת חורג מהתקציב שאני מייעד לכך ה-866 עולה מעל ל-3000 ש"ח, וגם ה-756 יקר מעט פחות.

לגבי האפשרות השלישית אני לא מכיר את המכשיר וגם אין בכוונתי לרכוש מכשיר עם פאנל שאינו נשלף .

"פירצה קוראת לגנב ,וגנב כשקוראים לו בא ,אם בא גנב הלך הכסף ! " -הגשש החיוור:-D

פורסם

ROCO,

כמו שמרבית חברי הפורום ציינו זאת תהיה חרגיה מהתקציב בצורה קיצונית. שילוב של אודיאוסון JL בוסטון ואלפיין. אני גם יוסיף שזה יהיה ביזבוז לשמו ללכת על מגבר האודיסון להגבר ה JL.

אודיאוסון אומנם חברה בעלת שם אך להגברת סאב כמו ה JL וסאב בכלליות (שלא תבחין ממש בהבדלים היות וסאב פחות רגיש לעיוות)

עדיף מגבר JL מתאים שגם היחוד שלהם שהם נותנים את אותו הספק בכול התנגדות ומעולים כלעצמם. להזכירך JL עובד על 3 אום בסידרת ה W7.

בנוסף בכלל אוידאוסון כמגבר לא משתלם. הסידרה הנמוכה למגבר 4 ערוצים יגיע ל 5-6K ולא בצדק אם אתה שואל אותי. אני היתי בשיקול רציני על ה VRX 4.300 שלהם. מכירו 17K והיום אחרי שאני עם ה

Phase Evolution אופוס אני שמח על היום שחסכתי את הסכום הזה כי המגבר הזה מעולה כשלעצו ולא צריך שם כמו אודיאוסון כדי לקבל אכות כי אני בספק אם תרגיש הבדל. השיקול היה אכות בלבד.

תלך על HU טוב כמו אלפיין או קלריון בשילוב של K2P(למרות שאני חסיד של מורל) ומגבר אופוס ואל תשקיע הרבה בסאב לדעתי תצא מרוצה מאוד וגם בתקציב.

פורסם
ROCO,

כמו שמרבית חברי הפורום ציינו זאת תהיה חרגיה מהתקציב בצורה קיצונית. שילוב של אודיאוסון JL בוסטון ואלפיין. אני גם יוסיף שזה יהיה ביזבוז לשמו ללכת על מגבר האודיסון להגבר ה JL.

אודיאוסון אומנם חברה בעלת שם אך להגברת סאב כמו ה JL וסאב בכלליות (שלא תבחין ממש בהבדלים היות וסאב פחות רגיש לעיוות)

עדיף מגבר JL מתאים שגם היחוד שלהם שהם נותנים את אותו הספק בכול התנגדות ומעולים כלעצמם. להזכירך JL עובד על 3 אום בסידרת ה W7.

בנוסף בכלל אוידאוסון כמגבר לא משתלם. הסידרה הנמוכה למגבר 4 ערוצים יגיע ל 5-6K ולא בצדק אם אתה שואל אותי. אני היתי בשיקול רציני על ה VRX 4.300 שלהם. מכירו 17K והיום אחרי שאני עם ה

Phase Evolution אופוס אני שמח על היום שחסכתי את הסכום הזה כי המגבר הזה מעולה כשלעצו ולא צריך שם כמו אודיאוסון כדי לקבל אכות כי אני בספק אם תרגיש הבדל. השיקול היה אכות בלבד.

תלך על HU טוב כמו אלפיין או קלריון בשילוב של K2P(למרות שאני חסיד של מורל) ומגבר אופוס ואל תשקיע הרבה בסאב לדעתי תצא מרוצה מאוד וגם בתקציב.

למען הסדר הטוב ברצוני לציין שהתקציב למערכת הינו בין 7k-8k ללא התקנה איטום וחיווט.

מגבר האודיסון בסידרה הנמוכה שלהם SRX עולה בין 1800 ל2600 ש"ח לארבעה ערוצים ממש לא 5k או 6k כמו שציינת, כל שכן הסידרה הגבוהה וודאי לא מגיעה לסכומים המופרזים שציינת.לשם השוואה המגבר שלך שהוא מצויין opus עולה 3990, מעבר למה שהתכוונתי להוציא על האודיסון ומונו ביחד.

המגבר בעיקרו מיועד להגביר את הסט הקדמי ולא את הסאב ,שאצלי הוא 03 ולא 07 העוצמתי שלך שמוגבר ע"י עוד מגבר מפלצתי וטוב של jl audio (הלוואי עלי את הסכומים האלו...:lol: :lol: )

גם השיקול שלי כמוך הוא איכות ועוד איכות כמובן במגבלות התקציב אני כמובן פתוח להצעות הכוונה וביקורת בונה ואשמח להשתמע גם דרך ה"פ

פורסם
למען הסדר הטוב ברצוני לציין שהתקציב למערכת הינו בין 7k-8k ללא התקנה איטום וחיווט.

כדאי שתבדוק את המחירים שרשמת .

התקציב נראה גבוה , אבל הוא נמוך ביחס לסט-אפ שהרכבת .

אם אתה מתכוון לרכוש קומפוננט איכותי של פוקל (2K ש"ח)+

אודיסון 4 ערוצים (סדרה נמוכה 2.4K ש"ח )+

HU ברמה טובה (9855 או קלריון איכותי -לפחות 2.6K ש"ח) .

מחיר המוצרים הללו בלבד , מגיע לכ- 7K ש"ח.

לא כולל הסאב , וכמובן מגבר ייעודי לסאב .

ZZR

פורסם

אם אתה מתכוון לסאב מהסדרה W3 של JL AUDIO אז הוא 4 אוהם(או בגרסא של שתי סלילים אך לא 3 אוהם)

לדעתי תקנה מגבר 4 ערוצים חזק ותגביר את הסאב בגישור ואת הסט מקדימה בערוצים הנותרים(מגבר של 4*100 בערך).

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
אחרי שהייתי היום בסאונדר עם תקציב של 7-8k יצאתי עם התלבטות במספר דברים:

1.איזה hu עדיף פיוניר 880 או אלפיין 9855 כאשר הקלריון גם אופציה בדגם מסויים מה לקחת?

2.קומפוננט קידמי יהיה ההיבריד אוביישן או פוקל k2p או בוסטון וסאב אחורי jl אודיו תיבה אטומה 10 אינץ'. שאלתי:

איזה מגבר עדיף לקחת ,האם האודיסון מהסידרה הפשוטה srx 4 ערוצים (60*4)יספק את הקומפוננט והסאב ,או לקחת מגבר כמו אוריון 8004 או פיניקס גולד קסנון ,או לשלב אודיסון +מונו מחברה אחרת ?

כל האפשרויות להגברה הם בטווח של עד 2500 ש"ח למגבר/ים

תודה לכל העוזרים.

GOOD LUCK

פורסם

רוקו לגבי הסידרה הנמוכה אכן אינני בטוח לגבי המגבר הספיציפי שציינתי מחירו 15-17K במקרה הטוב ואתה מוזמל לבדוק. לגבי שאר הציוד ב 8K לא ניתן לעשות את השילוב של סאב JL +מגבר סאב מערכת אלפיין +מגבר 4 ערוצים טוב+פוקאל K2P ואני בכלל לא מדבר על איטום. יש לך אפשרות ללכת על המינימלי מכול חברה שלדעתי יהיה ביזבוז היות והתמוה לכסף לא גדולה. לשיקולך בלבד.

לגבי האופוס ניתן להשיג גם ב 3K. שווה כל שקל.

פורסם
הענה לך על השאלה

גם לי היתה התלבטות בין המכשירים הללו

פיוניר 880 אלפין 9853 וגם 9853

בסוף הלכתי על האלפין 9853 מסיבה אחת פוטה שאני לא צריך תצוגות וכיוצא בזה ....

הייתי ממליץ לך האלפין 9855 או על קלריון סידרה 800 מנסיון כמובן

אבל לדעתי הפיוניר שווה ברמתם לכן הבחירה קשה כולם נוחים לשימוש (והנה עכשיו כולם יחלקו על דעתי ,

שאלפין בלה בלה קורס טיס , בחייכם אחרי קריאה של המניול תראו כמה הוא פשוט)

לכן המלצתי הסופית תנסה ל"שחק" עם המכשירים אם זה אפשרי כך שתחליט מה הכי נוח לך מה הכי מוא חן בעינייך

אתה זה שתשב מול המערכת ולא אפ אחד אחר .

מקווה שעזרתי

רוני.

מסכים מאוד.

בנוסף הייתי רוצה לומר שלאחר ששומעים הרבה מערכות מתחילים להבין שכל הפיצ'רים האלו, מיותרים, שבירים, ולעיתים גם גורעים במקומות שלא רוצים לגרוע בהם. ואני מתכוון גם ל TIMECORRECTIONהמהולל...שאמנם מתקן מירכוז במה אבל כנראה פוגע בסאונד. זה פשוט נשמע אחרת ואין לי איזשהו הסבר מדעי.

הכל תלוי מה מחפשים.

בגדול - הסאונד של ה CLARION יותר טוב וזו פשוט עובדה, יש לו פשוט מעבד טוב יותר 24 BIT.

אין לו פיצ'רים אחרים וכו' שיש ב אלפיין.

אלפיין, מאוד נוח. מאוד! ויש לו קרוס ואקולייזר רחב וכו', אבל ת'כלס הקרוס של ה אלפיין ואיכות הסאונד פשוט פחות טובים.

מי שרוצה לכוון 7 ערוצי אקולייזר בצורה איכותית, שיקנה פרוססור או אקולייזר נפרד.....אין דבר כזה לקבל הכל במכשיר אחד וגם שיהיה הכי איכותי.

בסוף מדובר על איכות מול נוחות (כמובן שגם תקציב....:-D )

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...