Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 914 - תמונות ראשונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסתובבה אחת כחולה בירושלים עד לפני כמה שנים מישהו יודע מה עלה בגורלה ?

חיים אחלה שיפוץ! אפשר לשאול מה היה המחיר בו רכשת את הרכב ? (ללא שיפוץ )

הירושלמית היתה בצבע סגול כחול (דיו) ועלתה באש ע"י ביניני האומה. היא לא נישרפה כליל, אבל מאז אבדו עיקבותיה, כמו הטריומף הכחולה TR-6 שהיתה מסתובבת בתלפיות, הספידפייר הירוקה עם המכה החזקה בחזית, המאך 1 הלבנה של בעל הדיסקוטק (זצ"ל) קרלוס אנד צרלי, אופל GT אדומה של השותף השני, המיני מוק הצהובה מקטמון ומקבילה הגרמני על בסיס חיפושית בצבע ירוק חאקי גם הוא מקטמון, ורבות אחרות שפיארו את כבישי ילדותי, חלומותי וסיפורי מעלליהם האמיתיים או לא, כיכבו תדיר בשיחות החולין שניהלנו אל תוך הלילה...מי מכיר מי ידע?...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב מיוחד במינו, במיוחד בארץ.

פורשה כך או כך - את הטאץ' המיוחד יש בין אם זו בוקסטר, 911 או 914.

שתזכה לשנים ארוכות של אושר איתה.

פורסם

טוב, אין לי מה להסתיר ובטח שלא ממס הכנסה - ומכיוון שאני רואה שזאת שאלה שמטרידה רבים, אספר שההשקעה עד היום ברכב (קניה + חלקים) בלי להחשיב מאות שעות עבודה (הכוללים גם מנוע, גיר, חשמל) היא בערך 35,000 ש"ח

זה לא סכום בשמיים, אך הקנייה של הרכב במצב שהוא היה לא היתה "כדאית" (טוב, תלוי איך מסתכלים על זה: עובדה שבסוף קניתי).

הדבר היחיד שתרם לעלות חלפים לא יקרה זו העובדה שבערך פעם בחודש/חודשיים אני מבקר בארה"ב ומביא איתי הרבה חלפים בזול (לדוגמא - צמת חשמל מלוח בקרה אחורי לכל המכלולים במנוע שנקנתה ב-1$ , דש בורד תחתון שנקנה ב-$23 , זוג מנועים חשמליים לפנסים - $18 , נועלים לגג - $20 , זוג מנגנונים לדלתות - $20) - בדרך זו אני קונה מראש ומאחסן אצל חבר עד שאני מגיע אליו וכך חוסך המון על משלוח.

יש כמובן חלקים יקרים או כאלו שלא ניתן להשיג בארה"ב (כמו פנסים אחוריים / פנסים קדמיים - שמתאימים לתקן אירופאי) שאותם הבאתי מגרמניה.

דרך אגב - האם יש למישהו ג'נטים (מגנזיום/רחבים) מתאימים למכירה במחיר סביר? (למיטב ידיעתי - ג'נטים של חיפושית תואמים לרכב הזה).

חיים.

פורסם

פורשה יפיפיה!!!

הלוח שעונים ו-2 השעונים על הדאש מקוריים??

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

תנסה למצוא אולי ג'אנט של 911 מודרנית - אם אתה לא בקטע של מקוריות.

ממש יפים - יש כאלו על חיפושית שהייתה באוטומוטור השנה אם אינני טועה.

פורסם
אף פעם לא הבנתי למה החשאיות סביב ענין המחירים שמשלמים בקניה ובשיפוץ. זה בגלל מס הכנסה? כן.

בגלל האשה? גם כן.

לא להראות פריארים? בעיקר.

נמרוד

בנוסף, אי אפשר לכמת בכסף בלי את עשרות / מאות / אלפי שעות עבודה שהושקעו.

הישראלים (אנחנו, כן אנחנו), גם חושבים קדימה: אני הולך למכור בעתיד ואז אדרוש מחיר מפוצץ, למה לי לגלות את הקלפים כבר עכשיו? :twisted:

לצערינו, זו המנטליות.

אז אף אחד לא מגלה.

פיאט 127, ממתינה עוד 4 שנים להפוך לאספנות.

פורסם
פורשה יפיפיה!!!

הלוח שעונים ו-2 השעונים על הדאש מקוריים??

אלכס.

הלוח שעונים מקורי (אחרי שיפוץ כמובן)

2 השעונים על הדאש כנראה לא מקוריים, אבל היו ברכב כשקניתי אותו (רק סידרתי הכל)

gauge5.JPG

gauge6.JPG

פורסם

graet car, suprem handeling(better then 911 from the same years) the only problem is lack of power , even the 2.0 4 cyl is not that fast .

with 140-180 hp the car is a dream!!!! i had one till 3 weeks ago.

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

גם אם שומרים על מחיר השיפוץ בסוד, אולי כדאי לגלות לפחות את מחיר הקנייה, וכך המחירים שאנשים ידרשו עבור פחיות חלודות יהיו ריאליים, ולא כל בעל פיאט 127 ספורט יבקש 12,000 ש"ח על ערימת מתכת חלודה שלא עברה טסט 5 שנים, ועל אופל מנטה רקובה לחלוטין שלא ידוע מתי הייתה לאחרונה על הכביש 15,000 ש"ח ...

וכך הלאה ובעיקר ברכבים "טובים" יותר שיש לגביהם דרישה מצד אספנים ומשפצים.

וגם אני לא אצטרך להסתפק בסובארו מיושנת, אלא אוכל קנות רכב ראוי ...

• תוכן חדש...