Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 914 - תמונות ראשונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עדיין עבודה רבה אך אפשר להתחיל ליהנות מהתוצאות. הבייבי עברה טסט לא מזמן וזה פשוט מענג לנהוג ולהרגיש את הרוח. הצורה שבה הרכב הזה מגהץ את הכביש לא דומה לשום דבר שהרגשתי בעבר (איזה כיף - מנוע מרכזי).

אך יותר מזה, הכיף הכי גדול הוא הסיפוק שמגיע עם כל חלק שחוזר לרכב אחרי שסודר\תוקן\שופץ\הוחלף.

חיים.

IMG_2719.jpg

IMG_2723.jpg

IMG_2724.jpg

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חיים שלום,כל הכבוד על השיפוץ הרכב נראה נהדר.

האם הרכב מיובא אישית או נקנה בארץ?

בכלל נשמח לשמוע על סיפור הרכישה ,ברשותך כמובן.

פורסם
חיים שלום,כל הכבוד על השיפוץ הרכב נראה נהדר.

האם הרכב מיובא אישית או נקנה בארץ?

בכלל נשמח לשמוע על סיפור הרכישה ,ברשותך כמובן.

הרכב נקנה בארץ לפני מעט יותר משנתיים. לאחר הרבה התלבטויות החלטתי שעם הרכב הזה אוכל להתחיל לטעום מעולם רכבי האספנות וגם להינות מנסיעה ברכב ספורטיבי. המבט הראשון ברכב השאיר אותי המום מאיך אנשים מביאים רכב למצב כזה,נטשתי אותו והמשכתי בחיפוש רכב אספנות אחר.רק לאחר כחודש וחצי של הרבה מחשבות החלטתי ללכת על האתגר למרות מצב הרכב והעלות הגבוהה.

חיים

פורסם
אפשר לשאול מה היה המחיר בו רכשת את הרכב ? (ללא שיפוץ )
זו שאלה מהסוג שאנשים מעדיפים להישאל ולענות בהודעה פרטית...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
זו שאלה מהסוג שאנשים מעדיפים להישאל ולענות בהודעה פרטית...
או ליתר דיוק,

מעדיפים שלא להישאל ולא לענות, אפילו בהודעה פרטית ... :lol:

יום טוב.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הרכב נראה יפה מאוד, חבל שפסחת על שלב הפחחות.

גם אותי מעניין מאוד המחיר מאחר והבחור ציין מחיר רכישה גבוה. 914 בכל העולם (חוץ מישראל כנראה) זו מכונית זולה נקודה. אם איני טועה טל שביט כתב על כך בעבר טור מעניין.

בכל מקרה הכי חשוב שתהנה ! הפנים המשופץ נראה נהדר !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

רכב מאוד יפה ומיוחד... ממש לא מעניין המחיר, אם הוא נקנה - ז"א המחיר היה מוסכם ע"י שני הצדדים וזהו.

מה שכן, נראה שהאוטו צריך הפשטה מלאה, פירוק לגורמים ושיחזור מלא... לא ניתן יהיה להסתפק בשיפוץ חלקי או לא מקצועי, לא ברכב הזה.

בכל מקרה בהצלחה, והכי חשוב לא לשכוח שפרוייקט כזה הוא כיף לא מהעולם הזה! 8)

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

שאלתי אם אפשר , אם לא לא קרה כלום.

פשוט הרכב הזה הוא אחד מהחלומות הרטובים שלי מבחינת עיצוב ומראה

החלום האמיתי והלא אפשרי הוא לשתול ברכב הנ"ל מנוע ראוי שגם הרכב יזוז כמו שהוא נראה.

פורסם

אף פעם לא הבנתי למה החשאיות סביב ענין המחירים שמשלמים בקניה ובשיפוץ. זה בגלל מס הכנסה? בגלל האשה? לא להראות פריארים? למה בדיוק זה סוד?

בהרבה מגזינים ואתרים מחו"ל אפשר למצוא פירוט מדויק של עלויות: נקנתה בכך וכך, הושקעו ככה וככה וכו. (בעצם, גם בארץ אם שואלים מישהו כמה עלה, הוא עונה ככה וככה :-D ).

גם אני מצטרף לברכות על שיפוץ הרכב. אני אוהב את ה 914 בגלל שהיא מכונית יפה אך ללא פוזה. מין underdog במשפחתה.

נמרוד

פורסם

ממש מסכים עם נמרוד.

היה מאד עוזר לכולנו אם אנשים היו משתפים בכמה באמת עולים הדברים. אולי זה מתחבר לגישה אצלנו שאם לא נספר נוכל להגיד שזה עלה/שווה יותר.

אורן

• תוכן חדש...