Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה 914 - תמונות ראשונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, ותתחדש...

האם מדובר בפורשה שהיתה בכפר הערבי בדרך לירושליים? בזמנו דיברתי עם הבחור (פאטריק, לא?) והוא לא היה הכי אמין, בלשון המעטה, העיסקה "היתפוצצה" אחרי שהוא טען שהאוטו הוא 2L בעוד אני הייתי בטוח שהוא 1.7... כמו כן, כל פעם שדיברתי איתו המחיר קפץ בכמה אלפים עד שהגיע מחירים שאתה ציינת...

אני שמח ליראות את הרכב "בידיים טובות" משהיה פעם.

אני יודע שיגיע יום ואני אסע לגרמניה ואחזור עם אחת כזו... זה רק עניין שלך זמן!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוקר טוב, ותתחדש...

האם מדובר בפורשה שהיתה בכפר הערבי בדרך לירושליים? בזמנו דיברתי עם הבחור (פאטריק, לא?) והוא לא היה הכי אמין, בלשון המעטה, העיסקה "היתפוצצה" אחרי שהוא טען שהאוטו הוא 2L בעוד אני הייתי בטוח שהוא 1.7... כמו כן, כל פעם שדיברתי איתו המחיר קפץ בכמה אלפים עד שהגיע מחירים שאתה ציינת...

אני שמח ליראות את הרכב "בידיים טובות" משהיה פעם.

אני יודע שיגיע יום ואני אסע לגרמניה ואחזור עם אחת כזו... זה רק עניין שלך זמן!

גילי

כן, זה הרכב.

אני שמח לשמוע ממך, אחרי הרבה זמן שלא דיברנו.

מה מצב המרצדס שלך? אני מקווה שאתה בשלב מתקדם.

חיים

פורסם
אהלן , יש לי קלאסטר של שעונים של 914 שאני מעוניין לשתול בחיפושית שלי , הייתי שמח לעוד פרטים בנוגע לשיפוץ שלהם.

אם אוכל לעזור, אעשה זאת בשמחה. אם תרצה יש לי את כל השירטוטי חשמל. אפשר לבדוק שהכל תקין (או לתקן מה שלא) מחוץ לרכב, ואז לסמן את כל החיבורים שיהיה לך קל לחבר.

חיים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראיתי את התמונות בעקבות הקישור ששלחת לי באתר מועדון הרודסטרים.

המון כבוד על ההשקעה במלאכת השחזור...

אין מילים.

כן יירבו כמוך לכל רודסטר או מכונית ספורט באשר היא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום חיים,

אייתי שמח לקבל ממך פרטים לגבי חלקים וכו', ש

לי 2 מכוניות כאלה הזקוקות לשיפוצון.

רון

רון שלום,

רוב החלקים נרכשו בארה"ב ומעט בגרמניה. הסיבה היא פשוט שבארה"ב ניתן להשיג שפע חלקים בזול וכן לא עולה לי משלוח (אני משלם רק על משלוח בתוך ארה"ב) כיוון שאני או חברים מהעבודה מביאים את הדברים בנסיעות עבודה. אשמח להסביר לך איך (תפנה אלי בפרטי) ואולי אף יש לי חלקים שאתה צריך.

לדוגמא, החלק הנ"ל נרכש לפני כמה ימים ב-$4.99

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160028377650

• תוכן חדש...