Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדבקה על החזה באמת נראה כמו כיתה א'... :)

לגשת למישהו לשאול מה יש לו באוטו זה די רחוק מ"תעוזה" נראה לי, אבל נעזוב.

כפי שאמרתי לי אין בעיה, דף על דשבורד אז דף על דשבורד, אבל לא רק השם משתמש, אם כבר אז כמו שMJ01 אמר לכתוב את המפרט, זה יחסוך לבעלי המערכות לחזור על עצמם מספר פעמים.

אני לא פסלתי את הרעיון, לא אמרתי שהוא מכבודי פשוט באים למפגש בשביל להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים בפורום אז לבוא למפגש ולהתבייש לשאול, קצת מחמיץ את מטרת המפגש...

אבל אם הרעיון של BLACKMAZDAF בשילוב התוספת של MJ01 יעזור למפגש להיות יותר טוב אז אני רק בעד!

והקולה הייתה אחלה! זה מה שהיה חסר לנרגילה :) פעם הבאה אני אביא גם.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידכון קטן

כרגע דיברתי אם פוקל בקשר לוויכוח קטן בנושא פוקל K3P. בקיצור, כל מי שאמר כי המידבאס הוא אם העיגול השחור והמיד הוא אם הקונוס צדק. אני התקנתי הפוך וטעיתי. בנוסף גם הגרפים של הדרייברים הנ"ל מראים כי תחומי ההיענות שלהם שונים במקצת.

אגב, אני זקוק למספר טלפון של יאריק, אם אפשר בה"פ בבקשה.

מדבקה על החזה באמת נראה כמו כיתה א'... :)

לגשת למישהו לשאול מה יש לו באוטו זה די רחוק מ"תעוזה" נראה לי, אבל נעזוב.

כפי שאמרתי לי אין בעיה, דף על דשבורד אז דף על דשבורד, אבל לא רק השם משתמש, אם כבר אז כמו שMJ01 אמר לכתוב את המפרט, זה יחסוך לבעלי המערכות לחזור על עצמם מספר פעמים.

אני לא פסלתי את הרעיון, לא אמרתי שהוא מכבודי פשוט באים למפגש בשביל להכיר את האנשים שמאחורי הכינויים בפורום אז לבוא למפגש ולהתבייש לשאול, קצת מחמיץ את מטרת המפגש...

אבל אם הרעיון של BLACKMAZDAF בשילוב התוספת של MJ01 יעזור למפגש להיות יותר טוב אז אני רק בעד!

והקולה הייתה אחלה! זה מה שהיה חסר לנרגילה :) פעם הבאה אני אביא גם.

אלכס.

אלכס השם של BLACKMAZDAF הינו גל.

והשם שלי גיא.

פורסם

שכחתם אותי ?:-(

לא הייתי במפגש, ואת הרכב שלי אפשר לראות בחתימה שלי.

אני זה שלפני מספר חודשים הבאתי מארצות הברית את הפאנל של אלפיין 9854 וקומפוננט של פולק אודיו(מקווה שנזכרתם)

בכל מקרה,אם אפשר הסבר קטן איך משנים את הצבעים,אודה לכם מאד.

בתודה מראש,

לירון

פורסם
מקווה שנהנתם,]היום דווקא הייתי באיזור [אבל ממניעים אחרים] לא יצא לי לקפוץ היות והיום קניתי אוטו..
איזה רכב קנית?

תתחדש!!!

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

שלום לכולם:

אני הייתי בפעם הראשונה במפגש הזה ומאוד נהניתי , מי שביקש ממני לראות את הרדיו דיסק שלי קיבל הדגמה בכייף , כל מי שפניתי אליו הייה נחמד והסביר לי בסבלנות כך שלדעתי אין מקום לטענות שהועלו לגבי חוסר האפשרויות לראות ולשמוע מערכות.

דרך אגב EDDY - זה אדי עם האופל הירוקה ? או שאני מתבלבל בשם \ רכב ?

מחכה למפגש הבא...

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...