Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכשהו הגיע משהו שנראה כמו דבק חם לגג הרכב שלי.

עכשיו קילפתי את הרוב, אבל נוצר סדק פצפון של כ-ס"מ בצבע.

איך אני מטפל בזה ככה שלא תיווצר לי חלודה?

פורסם

תשייף את המקום טוב טוב, ואז תשים חומר פחחים ותשייף שוב, ואז לצבוע בצבא פרימר ואז בצבע תואם לאוטו!

פורסם

פחח יצטרך לצבוע לך את כל החלק (גג/דלת) בשביל שיראה נורמלי וגם אז זה בדרך כלל לא יוצא מושלם. עדיף לתקן לבד בעדינות כמה שאפשר ולא לבזבז כסף על דבר כזה קטן.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אם אפשר להוסיף שאלה לשרשור.

יש לי מן צבע שהתנפח בחלק האחורי של הרכב, ממש בסמוך לגומי של החלון, יש מתחת לזה חלודה/ריקבון.

האם פעולה פשוטה של שיוף, שכבה דוחה חלודה וצבע יספיקו? או שצריך לפרק את כל החלון בשביל דבר כזה?

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

סמוך לחלון זה בעיה כי גם טיפול אצל פחח יכול בטעות לגרום נזק לחלון או למסגרת שלו. היתי מציע להתחיל בשיוף מאוד עדין ולבדוק היטב עד לאן זה התפתח. אם זה לא הגיע למסגרת שייף היטב צבע נגד חלודה וזהו. אם הגי לחלון לך לפחח/זגג רכב לייעוץ מה לעשות עם זה...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני לא חושב שצריך לצבוע את כל הגג בשביל זה.

אני חושב שאפשר לתקן נקודתית עם מכחול את הסדק, הבעיה היא השפשוף ומריחת חומר ייסוד שאין לי.

איפה אני יכול לקנות קצת צבע לבן לפי הקוד של הרכב (סאאב) וחומר ייסוד/בסיס?

פורסם

אם יש סדק שום מכחול לא יעזור צריך למרוח ומר פחחים(כל חנות חומרי בנין מוכרת)

את הפרימר(יסוד)ניתן לקנות בכל חנות לחומריי בנין)ACE וכ...) את צבע הרכב תיגש לפחח ותבקש ממנו קצת צבע לפי קוד הצבע של הרכב!

אני לא חושב שצריך לצבוע את כל הגג בשביל זה.

אני חושב שאפשר לתקן נקודתית עם מכחול את הסדק, הבעיה היא השפשוף ומריחת חומר ייסוד שאין לי.

איפה אני יכול לקנות קצת צבע לבן לפי הקוד של הרכב (סאאב) וחומר ייסוד/בסיס?

פורסם

בקיצור רק כדי להיות בטוח.

אם יש לי נק' חלודה (לדוגמא).

אני:

א. משפשף את האיזור עם נייר זכוכית עדין (0) - עד שהחלודה יורדת.

ב. צובע עם צבע בסיס/יסוד/פרימייר - ספריי.

ג. לוקח מהפחח קצת צבע - ומתקן בעזרת מכחול.

פורסם

מה עומק השריטה? תשקול אולי צביעה עדינה עם קצה של מברג שטוח, או אולי עם מקל אוזניים.

תתיעץ עם פחח - אולי תשים מעט ממיר חלודה לפני.

• תוכן חדש...