Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לאחר תאונה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בנסיעה שלי הביתה בלילה זה, הממטרות השפריצו על הכביש, לא יודעה למה דווקא היום, אבל האוטו החליק, ואיבדתי שליטה עליו. נסעתי אולי על 60-70. בקיצור עליתי על מדרכה רק עם הגלגל השמאלי, עפה לי הצלחת מהגלגל הקדמי, איכשהו הצלחתי לסתות מעמוד בעשרה סנטים ולא להרוס את הפנס ולא יודעה מה עוד. עליתי על המדרכה במהירות של איזה 20 קמ"ש ככל הנירא.

אז הנזקים הניראים עין ברגע זה: הצמיג נוצרה בו בליטה, וגם יורד אוויר, דורש החלפה בטוח.

בנסיעה הביתה, נסיעה של איזה 3 קילומטר הרכב נסע כמו תמיד, לא היו סטיות של ההגה, שמתי לב לצמיג רק כאשר חניתי ליד הבית.

איזה נזקים עוד כדאי לי לבדוק לאחר שאני אחליף מחר את הצמיג? האם יש צורך להחליף את שני הצמיגים הקידיים כזוג, או שזה לא חובה?

מה עוד יכול היה להינזק אם בנסיעה לא הרגשתי במשהו מיוחד? כל דבר בתגידו יעזור מחר כאשר אני יהי מחר במוסך להסתקלות, כי לא בא לי שיעבדו עליי סתם.

יש מצב לקבל החזר ממישהו על זה, מי אחראי על הממטרות האלה, העיריה?

כי פעם שעליתי על מכסה ביוב פתוח העיריה בסוף שילמה על התיקון.

אני מקווה שזה רק הצמיג, כי מה זה אין לי כסף וכח לאוטו המעפן הזה גם ככה (מיצובישי לנסר 89)

פורסם

מומלץ ביותר להחליף כזוג, אם לא רביעיה.

אם אתה במוסך להסתכלות, אז שיעשו את ההסתכלות בעיקר במערכת ההיגוי והמתלים הקדמיים. ונקווה שזה מוסך אמין כדי שבאמת לא יעבדו עליך סתם.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בכל מקרה, צריך להחליף זוג, גם אם הצמיג זהה, הצמיג שיש כבר על האוטו שחוק

מחליפים זוג, ואת הצמיג הלא פגוע הופכים לספייר (בהנחה שמצבו טוב משל הספייר שבדרך כלל יבש)

פורסם

כי פעם שעליתי על מכסה ביוב פתוח העיריה בסוף שילמה על התיקון.

ומה יקרה כשירד גשם? תתבע את אלוהים?

כנס לפנצ'ר מעכר ולפי המצב של הצמיג הקדמי התקין וסוגו יהיה ניתן להחליט אם אתה צריך צמיג חדש אחד או שניים.

אסף

פורסם

מה קרה, למה לא לתבוע אם יש סיכוי. וגשם אתה צודק, ראיתי לא פעם אנשים מחליקים, אבל זה שאני לא מאמין באלוהים שוללת את התביעה נגדו :)

אבל פה לא כיוונו טוב את הממטרות, כאשר כן היה ניתן למנוע מצב הנ"ל. אני לא רוצה לעשות מזה דיון על אחריות, וידעתי שתהי תגובה אחת לפחות בנוגעה לזה. אני לא כזה שירוץ לתבוע כל אחת, אני יודעה לקחת אחריות על טעיות שלי.

הצמיגים הקידמיים נרכשו לפני שנה וחצי, חברת קליבר.

פורסם
האם יש צורך להחליף את שני הצמיגים הקידיים כזוג, או שזה לא חובה?)
רצוי שעל אותו הציר (קד' או אח') יהיו צמיגים ברמת שחיקה וציור זהים.

אתה חייב לנהוג על פי תנאי הדרך - חוק תנועה. יכול להיות שיש לך סיכוי לתביעה, יכול להיות שהשופט יגיד לך מה שאני כתבתי. גם ככה, כמה תדרוש? צמיג אחד חצי שחוק... מה, 100 שקל? :wave:

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

טוב, לא התכוונתי לתבועה אף אחד אחד עם רק הצמיג הלך :)

אבל פשוט יש לי מזל חרא אחרי היום הולדת. איך שאני מתחיל את הנסיעה להחליף את הצמיג, פותח חלון, והלך המנגנון, והחלון לא נסגר יותר :) אז הוחלפו שני צמיגים, אחד אחורי שזהה פחות או יותר לקידמי השני נלקח לפרונט, שניהפ קליבר עכשיו, וניקנו שני צמיגים חדשים של אליאנס ב 400 ש"ח (האם זה צמיג סביר, לא עבדו עליי במחיר?) שהלכו לאחור (צמיג אחד אחורי היה גם ככה הרזרבי אז הייתי צריך גם ככה שניים)

שאלתי אותם אם לא עדיף לשים את שני הצמיגים החדשים מקדימה, והם אמרו שיותר חשוב שיהיו חדשים מאחורה.

בנוסף נסעתי למכון טסטים, אבא של חבר עובד שם, אז הוא בדק אם יש סטייה של הגלגלים, הבדיקה הראתה סטייה של 2.1 (אין לי מושג מה זה אומר) אבל הוא אמר שזאת סטטיה סבירה, ושאפשר לנסוע בלי חשש.

החלון פרקתי, סגרתי אותו איך שהו, ואני אנסה לתקן אותו לבד ביום שישי, לא נירא לי שזה מסובך מדי, רק דורש קצת דבק :)

• תוכן חדש...