Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחרונה אני שם לב שהתצרוכת של הדלק אצלי גדולה-אחד ל8-למרות שרוב הנסיעות זה עירוני ועם מזגן-אבל הצריכת לא מביישת איזה אמריקאית :( .

מה יכולה להיות הבעיה??

**רקע-חוץ מטיפולים שוטפים וכמה פעמים שאבא שלי שם תוספים שפיג'ו מכרו לו למניעת הדלקות נורה בלוח מחוגים לא השתמשנו בתוספים, חוץ מטיפולים שוטפים ואגזוז-דוד קידמי ואחורי לא הוחלף כלום-הרכב עבר 156,000 ק"מ-שנת 95.

תודה

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

156 אלף ק"מ? לא יזיק לעשות ניקוי מזרקים (באמצעות "אינפוזיה", לפרטים בצע חיפוש בפורום) כמו גם להשתמש מדי פעם בתוסף לדלק דרך פתח מילוי הדלק.

ניקוי בית מצערת יתרום אף הוא ככל הנראה. מה עם חיישן החמצן ומערכת הפליטה? האם יש ממיר קטליטי מקורי מותקן על האוטו?

פורסם
הממיר מקורי?

צריך להחליף?

אם כן מה העלות?

אם הממיר מקורי, סביר להניח שהוא סתום ורקוב.

החלפה היא יקרה - אזור ה-3000 שקל לממיר מקורי וחדש. אם זה כדאי לך זה שיקול כלכלי שלך (תפקיד הממיר - הפחתת זיהום האוויר ממערכת הפליטה של הרכב).

אתה יכול להוריד את הממיר ולשים במקומו צינור רגיל, אבל קח בחשבון שבשביל לעבור טסט אתה חייב ממיר קטליטי (יש דרכים לעקוף את הנושא, אבל מבנאדם ששילם 5000 שקל על ממיר חדש כנראה לא תשמע אותן :p ).

אגב, שאר הדברים שציינתי בהודעה הקודמת זולים יותר לבדיקה ו/או תיקון ואפילו אם לא יפתרו לחלוטין את הבעיה, הם לבטח ישפרו במקצת את המצב הקיים.

פורסם

גם אצלי ב 306 צריכת הדלק היא בסביבות ה 9 קמ לליטר

אצלי הרכב הוא 1.6 שנת 98

אני מתכוון לבצע טיפול תשעים אלף בקרוב (קניתי את הרכב עם 88 קמ מאיזה מבוגר)

רוב הנסיעה היא מחוץ לעיר עם מזגן כמובן .

רציתי לשאול כמה נחשבת צריכה סבירה לרכב כזה?

תודה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
גם אצלי ב 306 צריכת הדלק היא בסביבות ה 9 קמ לליטר

אצלי הרכב הוא 1.6 שנת 98

אני מתכוון לבצע טיפול תשעים אלף בקרוב (קניתי את הרכב עם 88 קמ מאיזה מבוגר)

רוב הנסיעה היא מחוץ לעיר עם מזגן כמובן .

רציתי לשאול כמה נחשבת צריכה סבירה לרכב כזה?

תודה

אני לא זוכר בדיוק מה אמורה להיות צריכת הדלק של ה-1.6, אבל אם 306GTI עושה 1:9 בעיר עם מזגן ו-1:13 בבינעירוני - מצבך לא מזהיר.

• תוכן חדש...