Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה,נפל לידיים שלי מגבר 4 ערוצים שכתוב עליו "קונקורד" ,לא מבין ביצרנים,זה משהו מוכר?

בכל מקרה, מי שנתן לי אותו אמר שהוא דפוק,אז החלטתי לנסות לסדר אותו,פתחתי אותו והבחנתי שיש בו קבל אחד ש"התנפח",לפני שאני תופס את המלחם ומתחיל לקבל כוויות כדי להחליף את הקבל,אז למנוסים שבכם:

-האם קבל "מתנפח" זו תקלה נפוצה במגברים?

-האם בדר"כ החלפת הקבל מסדרת את הבעיה,או שאפילו לא כדאי להתאמץ?

תודה מראש.

פורסם

אם הוא התנפח כנראה שמשו לא בסדר...תנסה להחליף אותו באחד חדש..שים לב איך הקבל עמד ותכניס את החדש בדיוק באותו הכיוון\ צד\ מה שלא יהיה..

יש סיכוי גדול שגם הוא יתנפח בגלל בעיה שתלויה בגורמים אחרים..צ'יפים(שבבים) וכאלה..אותם כבר אני לא יודע איך לבדוק

שווה לנסות אבל..אולי תרוויח מגבר..ואולי תפסיד כמה שקלים על הקבל :)

פורסם

itzik901,

בכלל לא בטוח שהתקלה של המגבר באה כתוצאה מהקבל שהתנפח. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. בלי לבדוק את המכשיר יהיה לי קשה מאוד לענות לך על השאלה שלך. לא כל בעיה ניתן לפתור דרך המחשב והאינטרנט.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לדעתי שווה לך לנסות להחליף קבל,

עלות של כמה שקלים ואם הצליח זכית במגבר, אם פחות הצליח פוצצת עוד קבל, אם ממש לא הצליח הרסת מגבר Bye-end :wink: (כמו High-End רק ממש לא).

לדוגמא אני החלפתי קבל נפוח בכרטיס מסך תקול ומאז הכל תקין (עלה 3 שקלים).

דרך אגב גם לי יש מגבר ישן של קונקורד וכמו שיש פתגם סיני עתיק יש גם "זבל סיני" עתיק אבל עובד.

תזכור את הכיוונים של הקבל (+-) ותקנה קבל עם אותם ערכים כמו התקול.

איחלתי לחייל בהצלחה

WUKA

Sheep Happens

פורסם

הקונקורד לפי מיטב זיכרוני היה נמכר בסקאל באזור ה-800 ש"ח 4 ערוצים ליפני איזה 5 שנים

תבדוק מה העלות התיקון לדעתי לא שווה לתקן

פורסם

זבל סיני, עם התיקון יעלה יותר מ 100 שקל אז ב 100 ש"ח האלה תקנה צבע כחול ותצבע אותו וזרוק לים זה רק יהרוס לך תמערכת ברכב!

פורסם

דרך אגב לידע כללי קבל שהתנפח זה קבל שנפרץ.. אבל בסדר גם קבל שהתנפח זה אחלה הגדרה.. ולדעתי זאת לא הבעיה כי משהו גרם לו להפרץ בטח.. אבל תנסה בשביל ה2 שקל של הקבל והסיפוק העצמי שלך..

רותם

רותם

פורסם
לדעתי שווה לך לנסות להחליף קבל,

עלות של כמה שקלים ואם הצליח זכית במגבר, אם פחות הצליח פוצצת עוד קבל, אם ממש לא הצליח הרסת מגבר Bye-end :wink: (כמו High-End רק ממש לא).

לדוגמא אני החלפתי קבל נפוח בכרטיס מסך תקול ומאז הכל תקין (עלה 3 שקלים).

דרך אגב גם לי יש מגבר ישן של קונקורד וכמו שיש פתגם סיני עתיק יש גם "זבל סיני" עתיק אבל עובד.

תזכור את הכיוונים של הקבל (+-) ותקנה קבל עם אותם ערכים כמו התקול.

איחלתי לחייל בהצלחה

WUKA

הרגת אותי... :roflmao:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה עידכון:

אתמול הלחמתי קבל חדש שעלה 6 שקלים (גנבים!).

בנוסף גיליתי שמישהו הלחים בצורה רשלנית את המעגל עם המון בדיל,כתוצאה מכך המעגל היה נוגע במארז המגבר,מה שהיה יוצר קצר פנימי וכנראה גרם להתפרצות הקבל.

בכל מקרה אתמול בצהריים בוצעה טיסת ניסוי שהוכתרה כהצלחה,הלד הירוק נדלק ,הרמקולים קיבלו בום והתעררו בשאגה.

ברצוני להודות מכאן להוריי שהביאוני עד הלום,גם לחברי פורום אודיו.

• תוכן חדש...