Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ד"ש מקפריסין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרנקה מקום יפיפה!!! , ברחתי לשם שנה שעברה בדיוק לפני תקופת הבגרויות... , הגעתי באיזה חג שלהם , אז מצד אחד חצי מהחנויות היו סגורות , ומצד שני היה ראלי באמצע הרחוב ( בטיילת ליד המרינה ) , בדיוק כשהגענו ( אני וחברים ) , יצאנו מהמרינה ושמענו בקפאיירים , אני מסובב את הראש וקולט אימפרזה WRC יורדת מגרר , ומצתרפת לשיירה ארוכה של מכוניות ראלי.. , החל באיוו חדשה ומשופרת עד העיניים ועד לאדה סמארה...

ובכלל.. , קפריסין מלאה בכל מיני מכוניות מהסוג הזה.. , המוני STI ואיבו.. , RX7 , RX8 , אינטגרות כמו סובארו פשע בארץ... , מלא מכוניות יפניות משופרות.. , ולא רק יפניות!!

אגב , המסעדות בטיילת ממש טובות!! , ובעיקר המלצריות ( "הכרנו" שם איזה נטשה אחת :twisted: )....

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

בני ידידי - טיילתי בקפריסין כשבוע ימים "בסובב אי" לרבות חציית מרכז האי ברכב 4X4 וראיתי מגרש שלם של לנדרוברים - עודפי צבא, ראיתי במוו 2002, ועוד הרבה מכוניות אנגליות עתיקות - כמה חבל שלכולן,אבל לכולן - הגה ימני.

לנורית מסור את חיבתי ,כמובן שלאשתי, עצירותי עלו לה לבסוף על העצבים ,מאחר ולי קל לתקשר עם המקומיים, מפאת ידיעתי את השפה , היו עיכובים בטיול וזה עצבן אותה סופית ולכן מקדושת המשפחה הפסקתי מהעיסוק בחיפוש רכב ענתיקה לשיפוץ.

מה קורה בשדרות??

מצא

מצא משה

פורסם

קודם כל - מזל טוב לבני וכל המשפחה!

את קפריסין אני מכיר היטב מטיולים שנתיים עם היאכטה של דוד שלי. לפני עשר-חמש עשרה שנה הם עוד רכבו על חמורים ועכשיו נותר רק לקנא - התיירות (בעיקר הרוסית...) הביאה לפיתוח מואץ ועושר שמתבטא במכוניות מדהימות, כולל פרארי, פורשה ושות'. יש גם המון רכבים יפאניים יד-שניה שמיובאים מיפן (מקובל בכל המדינות עם הגה בצד הלא-נכון), במחיר נמוך ועם מפרטים שלא מכירים במערב - אימפרזות משופרות ל-400 כ"ס, הונדות עם ניטרו וכדומה. הן הולכות יופי עם מערכת כבישים שראיתי כמותה רק בגרמניה ובחורות רוסיות שניתן לראות רק באתרים האלו באינטרנט ששמעתי עליהם מחבר... הלוואי עלינו (כולל הבחורות).

דווקא מבחינת רכבי אספנות המצב די עלוב - פה ושם איזו מוריס ישנה וחבוטה ולא יותר. אין מודעות מכיוון שהעושר המהיר הפך כל רכב ישן ל"תעודת עניות", קרי הודאה בכך שאמנם אתה כבר לא רוכב על חמורים, אבל גם לא התקדמת הרבה מאז...

ביי, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

עזוב אותך מפורשה ופרארי... , מה תגיד על זה:

hflgh_lkfrisin_129.jpg

ועוד תמונה שלי עם סוזוקי היבוסה משופר...

hflgh_lkfrisin_186.jpg

הכי מדהים שהם נוסעים על אופנועים כאלה בלי שום אמצעי מיגון.. , אפילו בלי קסדה!!

יום טוב...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...