Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן שבק חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.... נסעתי לי במכוניתי ופתאום היה רעש מוזר, ריח מסריח והמזגן שלי הפסיק לקרר אלא רק לאוורר. האם נגמר לי הגז ?

שאלתי כמה חברים אם הם יכולים למליץ לי על מקום לתקן את המזגן/ למלא גז בנתניה .... וכולם אמרו שאין מקום אחד שניתן לסמוך עליו שהם מכירים. האם אתם מכירים מישהו באזור ? ואיך אפשר לזהות כשעובדים עליי ?

אים אני יכולה לדעת שבאמת מילו לי את הגז ולא סתאם אמרו ולקחו כסף ?

סיכום שאלות :-)

1. מה לדעתכם קרה למזגן שלי?

2. איך אני יכולה לוודא שתיקנו ומילאו כמו שצריך?

תודה על תגובתכם וזמנכם

מעריכה את זה .

פורסם

אם הרחת ריח שרוף כנראה שזהוי בעיה במדחס.

למדחס קלאץ כאשר את מדליקה את המזגן נוצר חיבור של הקלאץ במדחס.

כשנגמר גז לא מריחים ריח שרוף..

פורסם

מדחס הינו החלק שאחראי על דחיסת האויר והפיכתו ליותר קר,אם המדחס מקולקל זה אומר בעצם שאין לך מזגן,משומש עולה 400-500,משופץ 800-1000.

בכל מקרה טיפ קטן,את קניית המדחס והתקנתו תעשי במוסך אחד,קניית מדחס והתקנתו במקום אחר זה מתכון להרבה כאב ראש,ריצות וביזבוז כסף מיותר.

בהצלחה.

פורסם

שלום,

אם תקרא את השרשור שלי אז : קבלתי פתרון מצוין אצל "און-קור" ברחוב פנקס באיזור התעשיה בנתניה, ולפי דעתי הוא בעל מקצוע, וזאת לפי האבחון המהיר והמדויק של הבעיה ופתרונה לשביעות רצוני.

אם אתה ניגש לשם מסור ד"ש מיובל הנודניק עם האופל הלבנה:)

יובל

פורסם

הבעיה הייתה שהחגורה שמסובבת את המדחס נקרעה.

עשיתי את הטיפול אצל אורי ברחוב הברקת 16 בנתניה.

החגורה עצמה עלתה - 35 שח

עבודה - 55 שח

סך הכול עם מע"מ = 104 שח

יצאתי לגמרי בזול.

לפי התגובות בפורום חשבתי שאני אצטרך להחליף את המדחס - תודה לאל שלא.

תודה לרפי לוין על זה שהמליץ לי על אורי.

• תוכן חדש...