Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לפני קנייהRockford Fosgate Power T1693C "6X9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגביי הרמקול הנ''ל מישהו מכיר יודע לאיזה מוזיקה הוא מתאים?

מה המחיר שלו בארץ ?

האם המגבר Z4200 מתאים לרמקול כזה ?

מה העוצמה של רמקול כזה ? עם הוא נחשב לרמקול עוצמתי

עם הוא אמין לטווח ארוך ?

והכי הכי חשוב הרכב אצלי יושב כל היום בשמש ואני יודע שיש רמקולים שהשמש מפוררת אותם

העם במקרה הזה הוא רמקול מתאים עבורי

הרמקולים האלה הולכים להיות בשברולט אופטרה 5 דלדות מאחורה במגש האחורי

אשמח לתשובות בתודה מראש משה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוקפורד ידוע כחברה עם מוצרים מהחומרים הכי טובים שיש.

אני מחזיק סאב שנת 94 והוא עדיין בועט כמו חדש.

הרמקול הזה ספציפי אני יודע שהוא מחומר עמיד .

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
רוקפורד ידוע כחברה עם מוצרים מהחומרים הכי טובים שיש.

אני מחזיק סאב שנת 94 והוא עדיין בועט כמו חדש.

הרמקול הזה ספציפי אני יודע שהוא מחומר עמיד .

איזה חומר זה, שהוא עמיד?

וכן - עמיד בפני מה בדיוק?

ולפותח הת'רד, רמקולים שיד שניה מוכרים אותם ב 1000 ש"ח ואלו בסה"כ 6X9 שאמורים

לספק מעט "נפח" מאחור ותו לא... לא הייתי הולך על זה, אישית.

גם קנווד ב 300 ש"ח יספקו אוזני כל אחד שרוצה קצת סאונד מאחור, לא מעבר לזה...

פורסם

עם דעתך האישית לגבי 6X9 והעלות אין כלל על מה להתווכח , מה שכן:

אני מבקש שתבדוק עובדות לפני שאתה זורק כאלו הכרזות למען הדיוק.

לידיעתך זה רמקול חדש באריזה שכלל לא הורכב לא יד שניה ולא כל דבר אחר לכן המחיר הוא יותר מבסדר.

עוד לידיעתך . חדש מחירו 2500 וגם זה אתה מוזמן לבדוק. אז גם אם 1000 נשמע יקר הכל יחסית ודעתך האישית היא דעתך האישית.

עוד דבר שתדע, אני כמו שאתה יודע לא משתמש ב 6X9 ,סאב מפלצת יושב מאחורה אבל, משה בניגוד אלי ואליך לא מתכוון להוסיף סאב בכלל וגם לא בעתיד לכן 6X9 הם כן פיתרון. ובו לא נגרור את הת'רד הזה לוויכוח 6X9 מסורתי. בסה"כ הבחור שאל אם הרמקול ספציפי אכותי וחזק זהו! אז תנסו לעזור לו בזה כי דעתי בתור מוכר לא תהיה אובייקטיבית למרות שהיא כן.

פורסם

נחמד שאתה גם מוכר את הרמקול, וגם מתווכח אם זה טוב או לא.

וכמובן זה מופיע בחתימה שלך.

לדעתי זה בזבוז כסף משווע.

כל רמקול של פיוניר (כמו זהhttp://zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=141055&DB25692=58879&DB25768=26836)

או רמקול של קנווד , ייתן מספיק באס .

אני לא הייתי רוכש כזה רמקול, בטח לא של רוקפורד .

וגם אם הייתי רוכש , בטח לא במחיר שכזה.

זה שהחנויות מוכרות במחיר גבוה עד מופרך ,

לאנשים שמחליטים לרכוש את הרמקול,ולא מבינים כלום מהחיים שלהם,

זה לא אומר שזה טוב.

אפשר לרכוש במחיר הזה אינפיניטי קאפה חדשים עם אחריות.

אתה מספק אחריות לרמקול שאתה מוכר?

כנראה שלא .

פשוט עסקה גרועה,

במחיר כזה-תקנה חדש עם אחריות .

אני מצטער מראש אם מישהו נפגע, אבל זה לא אישי.

ZZR

פורסם
איזה חומר זה, שהוא עמיד?

וכן - עמיד בפני מה בדיוק?

לספק מעט "נפח" מאחור ותו לא... לא הייתי הולך על זה, אישית.

גם קנווד ב 300 ש"ח יספקו אוזני כל אחד שרוצה קצת סאונד מאחור, לא מעבר לזה...

אתה בטוח שלסאונד אתה מתכוון?

פורסם

מסכים עם גל ב100 אחוז לא שווה ליזרוק 1000 שקל על רמקולים יד שנייה...כמו שהוא אמר קנווד ב300שקל יעשו את העבוד בצורה מעולה..

***עדיף להשקיע 700 בסט קומפוננט מקדימה

פורסם
סאונד, קול, "רקע" - כן, לזה התכוונתי.
אז כנראה לא הבנת אותי מספיק.

אחוריים-באס.למי שאין תקציב דיי לסאב ולמגבר.

אחוריים-המחליף של הבאס

שום רקע ושום סאונד דפוק.

רק באסים.

ייתן רקע של טיפת סאונד בשביל ההרגשה לא יותר רק באסים!

פורסם

ועכשיו בקשר לפותח הנושא.

אל תקשיב להם.

תלך לפי האוזן שלך.

אם אתה רוצה משהו באמת טוב.

אני הייתי ממליץ לך על הרוקפורד האלה משום שייתן לך איכות דיי טובה.

ואם אתה לא מתכוון לקנות תרוקפורד המלצה שלי לך על הLIGHTNING AUDIO ה225W נשמעים מעולה!

פורסם
נחמד שאתה גם מוכר את הרמקול, וגם מתווכח אם זה טוב או לא.

וכמובן זה מופיע בחתימה שלך.

.

לגבי ההתערבות שלי:

תקרא טוב! ההתערבות שלי היתה בנוגע לפרט אחד ופרט אחד בלבד! דיוק בעובדות לגבי מצב הרמקולים וזאת האחריות שלי לדאוג שהעובדות יהיו נכונות, מעבר לכך דעתו האישית של כך אחד לגופו, זה לא מענייני וציינתי זאת בפרוש!

התיקון היה באשר לטענה שהרמקולים הם יד שניה ואלו בעצם רמקולי חדשים באריזה שלא הופעלו או הותקנו. שיב לב, ותקרא טוב. כנראה שלא הבנת שההתיעצות היא ספציפית לגבי הרמקולים שאני מוכר ולא משהו אחר לכן בכלל התפרסם הת'רד. אז כמו שאתה מבין אין פה צורך לפרסם את העניין שאני מוכר.

עוד בשביל הידיעה:

אני זה שביקשתי מ-משה להתיעץ עם עוד אנשים כאן בפורום ובעצם לפתוח את הת'רד הזה בשיחה מקדימה שלנו במטרה שירגיש בטוח בקנייה שלו ממני בידיוק כמו שאני מרגיש. ואם לא היתי בטוח בצורה אובייקטיבית שהרמקולים האלו מספקים את הסחורה ושווים את כסף,

א. לא היתי רוכש אותם מלכתחילה

ב.בטח שלא היתי מתאמץ ודורש ממשה שיבדוק היטב את הנושא ואת המחירים לפני שנסגור.

קצת היגיון.

יותר מכך,אתה מזלזל בי כשאתה מיחס את ההתערבות שלי לאיזה ניסיון שלי בעצם למכור/לדחוף משהו לא שימושי או לא מספק ולשקר בשביל 1K ? זה מעליב! אני בפרוש ציינתי שדעתי לא תחשב אובייקטיבית מלכתחילה אז אל תכניס מילים לפי. ושוב אני מבקש שתקרא את טוב.

עוד נקודה,כלל לא היתה לי כוונה להכנס לת'רד הזה כדי לא ליצור איזה התערבות אבל לצערי כאשר אנשים כאן מסלפים עובדות וסוטים מהעיקר של הת'רד המצב מחייב! וזה בושה שכך קורה.

לגבי ההסחפות של הת'רד הזה:

מישום מה תמיד יהיו חכמולוגים כמוך וכאחרים נוספים שידעו למצוא ולגררו את הת'רד הזה,

למה שהוא לא!

שמת לב מה נושא הת'רד שפותח הת'רד ביקש להתיחס אליו?

בו אני יחדד לך, הוא ביקש בכמה שאלות ספציפיות להבין מה נמצא מולו למכירה מבחינה טכנית וגם מבחינת אכות . כמובן שלפי הדיבור שלך אינך מכיר כלל את הרמקולים הללו ואת הביצועים שלהם לכן סיג לחוכמה שתיקה.הוא לא ביקש לא סאב ולא קומפוננט. כי זה כבר נטחן בת'רד אחר.

לגבי מחיר:

מוגזם בחנויות כנראה שלא אם התמורה הולמת והתמורה הולמת! אם אין לך הכרות שמיעתית עם הרמקול הזה אז פשוט אין לך זכות לציין עובדות שכאלו נוסח "ביזבוז" וכו'..!

מהסיבה שזהו אכן לדעתי ולדעת רבים (שכן שמעו) הרמקול 6X9 הכי אכותי שנמכר היום.(ושוב דעתי לא תהיה אובייקטיבית נכון? בגלל זה נמנעתי עד עכשיו) הוא כלל אינו עומד באותו סטנדרט השוואתי עם הפיונירים והקנוודים למיניהם שהם יכולים להיות טובים כשלעצמם ואולי מספקים משתמשים אחדים אך הם ממש לא נתונים להשוואה עם הרוקפורדים בדגם הספציפי ולכן גם אינם ברי השווה מבחינת מחירים.וכאן אנחנו כבר מדברים על עובדות. אולי גם תשווה מגבר POWER של רוקפורד של 1000W למגבר רוקפורד אחר PUNCH גם בעל הספק של 1000W?

ולכן ע"פ מה שציינתי. לרכוש רמקול חדש באריזה שעלותו 2.5K ב 1K למי שהמוצר מתאים לדרישותיו יהיה רווח נקי.

לגבי אחריות.

אדון חכמולוג אחריות לרמקול היא יותר גימיק מתועלת. התעמקת פעם באשר למה מכוסה ע"י אחריות יצרן לרמקולים? כנראה שלא! פגמי יצור בלבד! מה שאומר בולשיט אחד גדול. ברגע שנפעיל את הרמקול והוא יעבוד תקין כל שירפה של רמקול עקב כיוון או שימוש לא נכון ואתה יכול לעשות חמוצים עם האחריות הזאת. וכן אני ערב שהרמקול יעבוד תקין שהוא יוצא ממני למען היושר.יותר טוב מי זה לא יכול להיות.

לגבי וויכוח 6X9 מסורתי:

יש איזה מגפה כאן בפורום ובכלל לנסות להשליט איזה כיוון מסויים של בנית מערכת ע"פ מבנה קבוע (קומפוננט קידמי+סאב) ושום דבר מעבר לזה לא מספיק טוב או לא מספיק "אכותי".

אז תן לי לחדש לך. אין חוקים קבועים באשר לבניית מערכת וכל אחד לפי האוזן שלו, הסיגנון מוסיקה,התקציב,הרכב והנכונות יביאו למגוון רחב של מערכות.ולא אתה זה שתקבע מה נכון ומה לא.

כאשר בא מישהו שאומר לך בפרוש כי אין לו כל כוונה לשים סאב ולא בעתיד .

הוא מחפש רק 6X9 הכי אכותים שניתן למצוא.אז כן בצורה אובייקטיבים אני ימליץ לו על מוצר מתאים!

לדחוף מוצר למישהו שאין לו צורך בו זה פשוט לא העניין פה אז ההתיחסות של כולם פה צריכה להיות בהתאם. אולי אין הרבה כאלו שמחפשים את ה 6X9 האכותים ביותר שיש. ואולי לדעתך יהיה זה ביזבוז. כי תעדיף קומפוננט וסאב אבל חשוב לציין שיש גם כאלו שלא חושבים כמוך ומוכנים להשקיע על 6X9 בהתאם כי זאת האפשרות שלהם כתחליף לסאב ועל כך אליך לכבד אותם ואותי בתור מוכר!

פורסם

שלום לכולם אני פתחתי את ההודעה הזאת והיום בדקתי את המחיר בחנות ברעננה

המחיר של הרמקולים האלה הוא 1100 שקל למזומן כולל מע''מ אני עדיין חושב לקנות את הרמקול הזה

כי אני אוהב צליל שהוא מגיע טיפה יותר מאחור

בתודה מראש משה

פורסם

עם כבר אתה קונה אותם, אז תדאג לכיוונים נכונים ע"י בן אדם מוסמך, מניסיון אישי לרוקפורד יש טויטרים רגישים ונשרפים בקלות.. ח חח טוב בעצם כל טויטר ניתן לשרוף עם כיוונים לא נכונים...:)

בקיצור כיוונים וכיוונים וכיוונים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...