Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנית לעריכת VIDEO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Roxio Video wave 5 פשוטה וחביבה מספיק מקצועית לחובבן מתחיל.

Adobe Premiere תוכנה מקצועית עם אפשרויות מדהימות לעריכה, מאוד יקרה, מאוד מקצועית אך גם די מתוסבכת.

אלה השתיים שאני מתעסק איתם מידי פעם.

רן.

פורסם
Roxio Video wave 5 פשוטה וחביבה מספיק מקצועית לחובבן מתחיל.

Adobe Premiere תוכנה מקצועית עם אפשרויות מדהימות לעריכה, מאוד יקרה, מאוד מקצועית אך גם די מתוסבכת.

אלה השתיים שאני מתעסק איתם מידי פעם.

רן.

פרמייר רחוקה מאד מלהיות מקצועית מאד.

היא טובה, יש לה המון אופציות אך היא לא מקצועית מאד.

אם אתה רוצה משהו להתחיל איתו קח את Studio של Pinnacle, תוכנה מאד ידידותית ועם ממשק מאד פשוט. יצא לא מזמן גרסא 8.

לאט לאט תתקדם לפרמייר, ואחריה - התוכנה שבה ה' עורך - Final Cut Pro. :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

יש גם תוכנה נחמדה בשם sonic vegas video תוכנה נחמדה, אני משתמש בה כרגע, דיי נוחה לשימוש.

אם אתה רוצה עוד פרטים תפנה אלי לפרטי

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
צודק ראלימן, שכחתי את התוכנה של פינקל, מואד ממליצים עליה ב Tech TV.

לא רק שם..

הגאוניות שלה היא בזה שהיא מאד קלה ללמידה, כשקניתי אותה לא היה צריך לקרוא שום הסבר או שומדבר. משתי סיבות - הי מסבירה את עצמה מצוין ואתה מרגיש טבעי איתה, וכי יש סרט שמסביר לך הכל ממש בקצרה.

למשל בפרמייר לקח קצת זמן לזכור מקשים ופעולות. בגלל זה שלמדתי עליה (אני עובד עליה..) ישב איתי עורך מנוסה שהסביר כי לא כל המקשים עושים מה שאתה חושב שהם עושים, ויש המון מקשים.

כשהתחלתי להציץ בפיינל קאט (או אפילו בAVID) ראיתי שמצב אכן דומה כמו במעבר מסטודיו לפרמייר, התוכנה הולכת ומסתבכת. לדעתי הדירוג צריך להיות כזה:

1. סטודיו

2. פרמייר

3. AVID

4. FINAL CUT PRO

האחרונות עובדות רק עם מאק (פיינל קאט לא מומלץ עם PC..). אה כן ופיינל קאט חוקי יעלה לך רק 1500 דולר.. :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...