Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים המועדים להתקנה הם 4 אינג' ו6 וחצי .

הם יותקנו ברכב ישן ,90' בו יש מקום ל 4 אינג' בדש בורד .

עכשיו השאלה האם לחבר את ה6 בדלתות, וכך לשפר את הבמה הקדמית, או למקם את ה6 על המגש האחורי (יש סאב באוטו ).

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

תשמע, בעיקרון עדיף לשים מקדימה, לשפר את הבמה, לתת את מה שה4 אינץ' לא יכול לתת, אבל אני הייתי מביא גם טוויטרים להשלים הכל.. אם כבר יש לך את הרמקולים של ה6.5 אז תשים אותם ותקנה טוויטרים ברמה (לא את ה200W ב20 שקל..)

רותם

רותם

פורסם
תשמע, בעיקרון עדיף לשים מקדימה, לשפר את הבמה, לתת את מה שה4 אינץ' לא יכול לתת, אבל אני הייתי מביא גם טוויטרים להשלים הכל.. אם כבר יש לך את הרמקולים של ה6.5 אז תשים אותם ותקנה טוויטרים ברמה (לא את ה200W ב20 שקל..)

רותם

אז ממה שאתה אומר 4 בדש בורד 6 וחצי בדלתות וטויטרים בדש בורד יתנו תוצאה טובה ?

זה לא יהיה יותר מידי קידמי ויחלק את הסאונד ככה שמקדימה אני ישמע רק גבוהים ומאחורה יגיעו כל הבאסים ?

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

תקשיב אלו הרכיבים שיש לי כרגע. בתור חייל יש לי עוד צרכים אנושיים להוציא עליהם את ה700 שח משכורת צבאית.

ככה שבמקום להמליץ לכל אחד שרוצה קצת מידע, לקנות קומפוננט, סאב, מגבר ולאטום דלתות תנסו קצת להקשיב לשאלה, ולעזור בכל מקרה לגופו.

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

לא הבנת אותי נכון, התכוונתי שתוותר על ה4 אינץ' הם מיותרים לדעתי.

רמקול 6.5 איכותי וטוויטר איכותי ייתנו תוצאה טובה.

ולפחות אני מבין אתה קרבי 700 שקל אחלה משכורת (= תאר לך אם היית בקריה מקבל 300.

רותם

פורסם

אם כבר יש לך תא ה4 אינץ' תשים זה לא יזיק בטוח, בדלתות תכניס את ה6,5 ושיהיה לך כסף לשים תתקדם לאט לאט אבל הכי חשובה היא הבמה הקדמית. אם יש לך סאב זה עוד סיבה בנתיים למה לא לשים את הרמקול מאחורה כי אז זה יתן יותר מידי דגש לבמה האחורית.

ההמלצה שלי שיהיה לך מספיק כסף להתקדם : קומפוננט לקדימה את ה6 אינץ' תעביר אחורה וככה יהיה לך אחלה איזון במינימום כסף

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אם אין לך אפשרות להתקין טוויטרים מלפנים, אז עדיף להתקין את ה4 בדש, ואת השניים בדלת.

זה בהתחשב שאתה מתקין את מה שיש, התשובה היא לא מקצועית פר סאונד, אלא פר מה שיש ותקציב שאין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...