Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני פותח דלת, אבל זה חייב להיות מתוזמן מאוד. לא למתחילים.
תנסה לפתוח כשאני עובר...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואני לא מבין מה הבעיה של אנשים עם רוכבי אופנועים/קטנועים שעוקפים אותם..

כל זמן שהם לא עושים זאת ביני לבין המדרכה, היכן שאני לא מחפש אותם או מפתיעים אותי ממקום לא צפוי (וזה קשה להפתיע אותי) אני משתדל לתת לעבור. כל זמן שמדובר ברוכב עם התנהגות סבירה אני מסתדר איתם יופי. במקרה ולא, שישבור הרוכב את הראש, תרתי משמע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתור אחד שרוכב לא מעט שנים החל מקטנועים ועד למפלצות כביש מטורפות,כשרואים רוכב אופנוע הכי טוב להיות עירניים אבל לא לעשות שום תנועה שיכולה להבהיל ולגרום בסופו של דבר לאיבוד שליטה.

בדרך כלל רוכבי הדו גלגלי הרבה יותר עירניים מנהגי המכוניות ותוך כדי נסיעה מגלגלים בראש מסלול מסויים וכמה אופציות לסטיה אפשרית מהנתיב ,וכמובן שהכל נעשה בשברירי שניות.

רוכב האופנוע שנוסע מאחורי מכונית ממש לא לוקח בחשבון את טוב ליבו של הנהג שרוצה לפנות לו את הדרך,ומבחינתו הוא רק מפריע ומעכב אותו,ומכיוון שהאופציה לא נלקחת בחשבון כל סטיה ואפילו הקטנה ביותר עלולה להבהיל את הרוכב ולגרום לנעילת בלמים ולהחלקה.במיוחד כשמדובר ברוכבים לא מנוסים.

בקיצור תהיו עירניים אבל לא יותר מזה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

כהרגל, מעיף מבט למראות אחת ל... כך שבד"כ אני מספיק לראות את הרוכבים מבעוד מועד.

במידה וקלטתי את הרוכב, שומר מהירות ומיקום בנתיב. כמובן פוקח עין על צדדי הרכב.

במידה ולא ראיתי את הרוכב מתקרב... שומר מהירות ומיקום בנתיב. אמנם בד"כ קורה שאני קופץ כמו פסיכי במושב מבהלה, אבל שומר את הרכב באותו מצב.

הצעה לרוכבי הדו"ג שכאן. להדליק אורות גם במהלך היום, זה מסייע לנהגים לזהות אותכם מתקרבים אל הרכב.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• אחראי פורום
פורסם
תנסה לפתוח כשאני עובר...:wink:

ג.

אני יכול לראות את זה כבר: R מסויים טס לו ברחבי הארץ עם דלת

של לוטוס תלוייה עליו :-D

אני לא עושה שום תנועות מיותרות , כבר ראיתי נהגים שהדביקו רוכבים לרכב אחר

בגלל תנועות מפתיעות. מצד שני, בפקק למשל אני מפנה את ה"נתיב" הפופולרי

על הרוכבים (שאחרי שנה באותו פקק, אני מכיר אותו בע"פ).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בכביש מהיר אני נשאר באותו נתיב וגם בפקק אם הוא בא מרחוק.

אך כשאני עומד בפקק והדו"ג תקוע מאחרי אני סוטה מעט ע"מ לפתוח לו את הדרך שיוכל לעבור.

כמו כן מצטרף להמלצה להדליק בדו"ג אורות גם ביום.

יום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
עמית, טעות חמורה בידיך. כשאתה רואה אופנוע מתקרב אליך בטיל, אסור לך לזוז הצידה על מנת "לעזור" לאופנוען. כי כשאתה רואה אותו לשבריר השניה הזה, לך זה אולי נראה כמו טירוף ושאין לו מושג איך לעבור אותך, אבל הוא כבר תכנן בראשו מסלול מחושב מאוד, ובכך שאתה זז פתאום בהפתעה אתה מבלבל אותו מאוד ומבהיל אותו.

להבא, סמוך על התכנון של האופנוען ואל תזוז. תישאר באותה מהירות ובאותו נתיב. כאילו שמכונית עוקפת אותך. זוכר? כשמישהו עוקף אותך אתה לא מאיץ, עובר נתיב או מאט, אז גם לא עם אופנועים.

:mm_yeah:

זה חכם מאוד ונכון!!!

Xbox12341

פורסם

אני מרים לו בלם יד כי הוא נוהג פרוע.

ובנימה רצינית, יש למישהו תמונה של השטחים המתים של סמי-טריילר? אני פשוט לא יודע מתי הם רואים אותי יוצא לעקיפה ומתי לא.

פורסם

בפורום פול-גז היה רוכב ושמו יגיל שמחי ז"ל וכינויו GILGUL, הוא נהרג בגלל טעות שכמעט כולם בשרשור הזה עושים.

רוכבי אופנועים ספורטיביים רוכבים לרוב(!) בקבוצות ולכן אם ראית רוכב אחד עוקף מימין ייתכן שהשני יעקוף משמאל! לא לסטות מנתיב הנסיעה!

קישור לשרשור בו נודע לנו על מותו http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=2963&page=1&pp=10&highlight=%E2%E9%EC%E2%E5%EC

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

רוכבי אופנועים ספורטיביים רוכבים לרוב(!) בקבוצות ולכן אם ראית רוכב אחד עוקף מימין ייתכן שהשני יעקוף משמאל! לא לסטות מנתיב הנסיעה!

קישור לשרשור בו נודע לנו על מותו

מי שעושה תמרון כל כך מסוכן סביר שישלם בחייו. נהג לא צריך לצפות שזוג או קבוצת אופנוענים יעקפו אותו בו"ז מכל הכיוונים.

פורסם

נהג לא צריך לסטות מהנתיב כשהוא רואה אופנוע במראה.

כרוכב, אני מעדיף שלא תדע שאני חולף על פניך, שלא תעשה שטויות כמו לזוז הצידה.

dirty old man

need love too

פורסם
כרוכב, אני מעדיף שלא תדע שאני חולף על פניך, שלא תעשה שטויות כמו לזוז הצידה.

מבחינתי אין בעיה, אבל זבש"ך מה שיקרה לך כתוצאה מכך.

פורסם

Falou צודק לגמרי.

רוכבי האופנועים לא צריכים להתבסס תמיד על המעשים של הנהג, ולהתבסס על העובדה שהם לא יזוזו/יראו אותם ואת החברים שלהם.

במקום לסמוך על המזל והתקווה שהנהג לא יזוז, רוכבי האופנועים פשוט צריכים להאט כשהם מגיעים לשטח מסוכן.

כי בהחלט יכול להיו, שרוב חברי הפורום יגיבו בצורה הנכונה, אבל אז יגיע האחד היחד שיגיב בצורה לא נכונה, ויביא לתוצאות טרגיות.

פורסם

מחשב במהירות האם הוא יתחכך במראה שלי.

אני חייב לציין לטובה את רוכב האופנוע הראשון שראיתי בחיים שלי, שמתנהג כמו בן אדם,

ועומד באמצע הפקק כמו כל רכב, במקום לזגזג בין הנתיבים,ובסופו של דבר להגיע לתחילת הטור,

רק על מנת לעכב את כל הנתיבים ברגע שיש להם ירוק (נפוץ עם קטנועים).

לדעתי ,דרך אגב, צריך לתת עונשים כבדים לכלים 50 סמ"ק שנוסעים בדרך בין עירונית.

זה פשוט לא מיועד לכך.

שלא לדבר על קנסות כבדים ושלילת רשיון לכאלה שעוקפים דרך השוליים , או לחילופין חוצים את מעבר החציה יחד עם הולכי הרגל, ברגע שבנתיב הנסיעה שלהם נהיה אדום.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מעריך רוכבי אופנועים ומבין שאני רק מעכב אותם אבל כמו שנאמר, אלה שעוקפים בצדדים וחותכים אותך, מסכנים גם את עצמם וגם את שאר משתמשי הדרך. זה שהאופנוע הרבה יותר מהיר לא אומר שצריך לזגזג בכביש עמוס.

אישית, אני בדר"כ ממשיך באותו נתיב ולא סוטה אם אני רואה אופנוע מתקרב. בפקקים מנסה לתת להם מרווח ראוי. ייצא לי כבר לראות תאונות קטנועים - כל אחד מזגזג ובסוף שניהם מתנגשים אחד בשני.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...