Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Folou, yoelbe צודק לגבי מה שהוא כתב.

בקשר לפסקה השנייה, לא טענתי שהוא אמר את זה, כתבתי את דעתי בלבד.

בקשר לפסקה השלישית,נכון שמוטב לכולם שנהג הרכב לא יזוז, אבל על הכביש אתה צריך לסמוך על עצמך.

אז במקום לחשב מסלולים מסובכים ולסמוך על הנהגים לפנייך שיעשו בדיוק מה שאתה מצפה מהם,רוכבי האופנוע צריכים להאט ולהזהר יותר במקומות עמוסים, במקום לזגזג כאילו הם מאחרים לטיסה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממשיך כרגיל. ממש לא מפריע לי שהוא עוקף אותי. אני לא זז הצידה מהסיבה שאני לא רוצה להפריע לו. מתוך 1000 פעמים שאני אזוז מספיק שפעם אחת הוא יתבלבל בגלל שזזתי ויעוף מהאופנוע. כשאופנוען נוסע מאחורה הוא מתכנן קו נסיעה, אם אתה משנה כיוון אתה עלול להפריע.

אין לשנות את נתיב הנסיעה מאותה סיבה של הבחור שציטטתי.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
לפעמים אני רואה במראה אופנוע שמתקרב במהירות מאחורה ומתכוון לעבור ביני לבין המכונית שלידי.

מה אתם היתם עושים במצב כזה?

1. ממשיכים רגיל

2. מנסים להאט אותו

3. סוטים הצידה מעט לאפשר לו מעבר יותר בטוח בינכם לבין המכונית בנתיב שליד

קורא לתומר שיגיד לי מה עושים.

תגיד - מה אתה היית עושה? והאם תשובתך היתה משתנה אם מדובר באופנוע ליסינג?

ועוד שאלה - האם להוסיף לרשימת החרם הלאומי, יחד עם "רכבי הליסינג" ו"מוצרים מארצות אנטישמיות", גם את "רוכבי האופנועים המתקרבים במהירות מאחורה" ?

אל תענה לפני שתזכה ב-40 עמודים לפחוד לת'רד זה.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

בקשר לפסקה השלישית,נכון שמוטב לכולם שנהג הרכב לא יזוז, אבל על הכביש אתה צריך לסמוך על עצמך.

אז במקום לחשב מסלולים מסובכים ולסמוך על הנהגים לפנייך שיעשו בדיוק מה שאתה מצפה מהם,רוכבי האופנוע צריכים להאט ולהזהר יותר במקומות עמוסים, במקום לזגזג כאילו הם מאחרים לטיסה.

מה הכוונה בכביש אתה צריך לסמוך על עצמך?!

החיים שלך לא בסכנה, החיים של רוכב האופנוע בסכנה תסמוך עליו שהוא יודע מה הוא עושה, אם לא, הוא יישא בתוצאות לא אתה.

יאללה בוא נחנך את כל העולם איך לנהוג ואיך לרכב, תכבד אותו והוא יכבד אותך ונגמר הסיפור, אם תראה חוסר כבוד כלפי אופנוענים בפורום תאמין לי שזה לא יגרום להם לשנות את הגישה שלהם, לעומת זאת אתה כן תגרום לשאר הגולשים להצטרף לשנאה הזאת שלך.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אתה קורא לפני שאתה מגיב בכלל?

מה הקשר בין מה שאני כתבתי לבין מה שאתה הגבת? הקשר הוא מקרי בהחלט....

אני כתבתי, שבכביש אתה צריך לסמוך רק על עצמך.

אתה לא יכול לנהוג כמו שבא לך, ולסמוך על אחרים שתמיד יעשו את הדבר הנכון!

לכן, אתה צריך לבצע את המהלכים שיגנו עלייך ויגרמו לך לעבור את ה"מכשול" בשלום.

בשום מקום בהודעה שלי לא זלזלתי באופנוענים, ואין לי מושג מאיפה הצלחת להשיג את זה.

בבקשה, פעם הבאה תנסה להבין מה כתוב לפני שאתה מגיב ומכניס מילים לפה של אנשים.

פורסם

נצל"ש, באותו נושא.

אתמול הייתי עד ראייה לכמעט תאונת אופנוע בצומת T קטן בראשל"צ.

אופנוע נסע בדרך הראשית במהירות של כ-50 קמ"ש.

רכב (ג'יפ) שהיה צריך לתת לו ז"ק נכנס מסיבה לא ברורה לתוך הצומת, ורכב שהיה מול האופנוע, בדרך הראשית, התכוון לפנות שמאלה ונכנס יתר על המידה לנתיב של האופנוע.

ברגע האחרון הצליח רוכב האופנוע לתמרן בין 2 המכשולים הכבדים, לא יודע איך הוא הצליח לצאת משם.

עיתוי מאוחר יותר של שנייה אחת היה גורם לרוכב לעוף קיבינימט...

Xbox12341

פורסם
אני פותח דלת, אבל זה חייב להיות מתוזמן מאוד. לא למתחילים.

אני אשמח לעבור שאתה פותח דלת.

השאלה איך יזהו אותך לאחר מכן.

שיניים לא ישארו לך.

רקמות עור יהיו משולבות בצמיג אחורי 190/50/17

שיער ימס מהחום של היושימורה.

אולי האשכים???

לא בעצם הם קטנים כמו המח שלך.

עכשיו עם צחקת, אז גם אני.

אם היית רציני, חבל מאד............

בעצם מה לא ברור, יושב בתוך קופסת פח שמחוברת ע"י סיליקון, נושם אדי מזגן, ושומע בטח רוני סופרסטאר, רוב רקמות המח מתו כבר מזמן מה שנשאר זה קצת אשכים עם בוטן ואיזה שרשרת של חי על החזה.

בטח אתה גם מרביץ לחברה שלך.

אה בעצם אתה פותח לה דלת תוך כדי נסיעה.

שיהיו לך אחלה חיים אחרי שתשתחרר מהכלא על הסנפת חומרים מסוכנים.

פורסם

אחרי נסיעה קצרה בת"א (קצרה YEAH RIGHT) התעצבנתי על נהגי הקטנועים כמו לא יודע מה. הם מעכבים את התנועה בזינוק האיטי שלהם מהרמזור, הם נדחפים ושורטים לי את האוטו (לא שאכפת לי האונו גם ככה חבוטה) וצצים לך משום מקום. ראבאק תעמדו בתור כמו כל רכב, מה קרה לא נאה לכם? במדינות נורמליות אנשים רכובים על קטנועים ואופנועים עומדים בתור כמו בני אדם ולא חותכים ומתמרנים ושורטים לאנשים אחרים את הרכבים אבל בישראל הכל אחרת.

אין לי בעיה שיעקפו אותי, אני לא נצמד למדרכה כדי שהם לא יוכלו לתמרן להם, אבל חלאס זה מתחיל לעצבן אותי.

ROOONEEYY

פורסם

xbox, אתה תיארת נסיבות של עבירה על החוקים מצד הנהגים, ובמקרה כזה ברור שנהגי הרכב אשמים.

הדיון עוסק בבעיה של הבנה מצד נהגי הרכב כלפי הרוכבים.

במקרה שמתואר הדיון, נהג הרכב לא עושה עבירה, אלא הפוך מנסה "לעזור " אופנוע, ובכך עושה לו שירות דוב.

וגו'קסר,אני מבין מה גרם לך לכתוב את השורות שכתבת, אבל פעם הבאה תנסה להיות מתון יותר.

ליעד אמר את זה בציניות.

כולם נמצאים בפורום בשביל לעזור, ולא בשביל לאיים,להרוג,לקטוע איברים,לחסום או שאר הדברים ששמר נוהג לעשות.

:smile:

פורסם
קורא לתומר שיגיד לי מה עושים.

תגיד - מה אתה היית עושה? והאם תשובתך היתה משתנה אם מדובר באופנוע ליסינג?

ועוד שאלה - האם להוסיף לרשימת החרם הלאומי, יחד עם "רכבי הליסינג" ו"מוצרים מארצות אנטישמיות", גם את "רוכבי האופנועים המתקרבים במהירות מאחורה" ?

אל תענה לפני שתזכה ב-40 עמודים לפחוד לת'רד זה.

We're not talking about the same Tomer.

The other one hates the leasing drivers.

פורסם
xbox, אתה תיארת נסיבות של עבירה על החוקים מצד הנהגים, ובמקרה כזה ברור שנהגי הרכב אשמים.

הדיון עוסק בבעיה של הבנה מצד נהגי הרכב כלפי הרוכבים.

במקרה שמתואר הדיון, נהג הרכב לא עושה עבירה, אלא הפוך מנסה "לעזור " אופנוע, ובכך עושה לו שירות דוב.

נכון, זה שונה, לכן כתבתי " נצל'ש " (ניצול שרשור). לא הייתי פותח נושא חדש בשביל זה, וזה קשור לאופנועים אז כתבתי.

Xbox12341

פורסם

שיניים לא ישארו לך.

אולי האשכים???

בעצם מה לא ברור, יושב בתוך קופסת פח שמחוברת ע"י סיליקון, נושם אדי מזגן, ושומע בטח רוני סופרסטאר, רוב רקמות המח מתו כבר מזמן מה שנשאר זה קצת אשכים עם בוטן ואיזה שרשרת של חי על החזה.

שלום לך!

אתה מכיר בכלל את הנפשות הפועלות?

כנראה שלא!(ראה תגובתי 16#...)

התגובה שלך רחוקה מלהיות לעניין!

ולי יש יותר מג'יקסר אחד (אפילו יותר משניים...)

אז...דבר חלש!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לצערי רוכבים לא מנוסים מאבדים שליטה על הרכב בקלות יחסית, מתזוזות פתאומיות של הרכבים, וכן קשה להם בהרבה לבלום כפי שאנו בולמים כשמשהו לא מתוכנן קורה על הכביש.חלק גדול מתאונות האופנועים מתרחשות דווקא כאשר נהגים לא מסתכלים במראה לפני פניה/פונים ברגע האחרון ליציאה מהכביש המהיר (לא יקרה כלום אם מי שמתבלבל ימשיך קדימה ויסתובב ביציאה הקרובה - הרי זה לא שווה חיים של אדם), רק בישראל מצאתי את הנהיגה הלא מתחשבת והכ"כ מסוכנת הזאת.

רק כרגע חזרתי לביתי מכיוון הרצליה פיתוח (צומת הסירה), פניתי לאיילון צפון לכיוון ת"א, ולא האמנתי למראה עיני : מספר ניידות ואמבולנסים, זק"א (שבאמת אין לי מושג מה עשו שם), ומספר אנשים מכניסים את הגופה לתוך השקית השחורה המפורסמת. המשכתי, וראיתי את הכלי של הרוכב, האופנוע שלו שכב שם באותה הפוזה בה נחת לפני דקות אחדות, פשוט מצמרר.

ובדיוק כאשר עמדתי ברמזור של צומת הסירה, חשבתי על רוכב חבר של המשפחה שנהרג באותה הצומת לפני כ-7 שנים. יש מצבים שגם רוכבים ותיקים לא יכולים לצאת מהם,שמרו על עצמכם.

*עריכה - לגבי התהייה שלי ממקודם, בדקתי ומצאתי שזק"א מגיעים לזירת התאונה כאשר יש הרוגים (לא צריך להרחיב בתיאורים מדוע).

פורסם

שיניים לא ישארו לך.

אולי האשכים???

בחורצ'יק, ברוך הבא לפורום. כשאתה מגיע למסגרת חברתית חדשה אתה ישר פותח את הפה בגאון או שאתה מסתכל לכל הכיוונים ומנסה לראות לאן נושבת הרוח?

פספרטו עלה על הנקודה בצורה יפה כשהוא שאל אם אתה מכיר את הנפשות הפועלות.

אני אתן לך הבהרה:

1. זה היה בצחוק

2. אני גם רוכב.

3. ברכב שלי שאני הכי אוהב אין מזגן, ואין פח (פיבר)

4. רקמות המוח אכן מתו, לגבי יהלומי המשפחה אני לא אגיב, והשרשרת על החזה היא של MCמנצור, לא של חי.

5. אין לי חברה, אבל עם הטמפרמנט של האקסית, כולם חטפו מכות, ואם הייתה קוראת את זה גם אתה היית מקבל.

6. פותח לה את הדלת, ג'נטלמן אחרי הכל...

7. כבר כמה חודשים אני מחפש חומרים מסוכנים, יש לך אולי קצת למכור? קו היבוא שלי מלבנון לא פועל משהו כרגע.

בקיצור, קח המלצה חמה, לפני שאתה כותב את הודעה מס' 2, תסתכל סביב ותפנים את הרוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אין לי חברה, אבל עם הטמפרמנט של האקסית, כולם חטפו מכות, ואם הייתה קוראת את זה גם אתה היית מקבל.

בקשר לאקסית :

את נקבות החמוס מומלץ לעקר טרם הייחום הראשון, מכיוון שלעיתים נקבות חמוס שלא התעברו במהלך הייחום לא יוצאות מייחום ומפתחות הרעלת אסטרוגן , ואנמיה מאובדן דם.

הנרתיק אצל נקבות מיוחמות מוגדל מאוד והייחום ניכר עליהן. במידה ונקבת חמוס לא מעוקרת נשארת בייחום במשך יותר משלושה שבועות יש לעקרה או להוציאה מייחום באמצעות טיפול הורמונלי הניתן בהזרקה.

{ויקיפדיה}

GOT סחוג?

• תוכן חדש...