Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
We're not talking about the same Tomer.

The other one hates the leasing drivers.

Ohh, if so - I am sorry tommer2

(טוב שכתבת באנגלית, ככה תומר המקורי לא יבין)

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Folou, yoelbe צודק לגבי מה שהוא כתב.

בקשר לפסקה השלישית,נכון שמוטב לכולם שנהג הרכב לא יזוז, אבל על הכביש אתה צריך לסמוך על עצמך.

אז במקום לחשב מסלולים מסובכים ולסמוך על הנהגים לפנייך שיעשו בדיוק מה שאתה מצפה מהם, רוכבי האופנוע צריכים להאט ולהזהר יותר במקומות עמוסים, במקום לזגזג כאילו הם מאחרים לטיסה.

תגובה כמו "מבחינתי אין בעיה, אבל זבש"ך מה שיקרה לך כתוצאה מכך." לעולם לא תהיה צודקת, כך שהוא לא צודק לגבי מה שהוא כתב.

בקשר לפסקה השלישית המדוברת- אל תדאג, אני לוקח בחשבון, או לפחות משתדל לקחת בחשבון, גם טעויות ותגובות נבהלות של כלי רכב אלה ואחרים. השאלה מה עושים כשאופנוע עוקף- והתשובה היא שום דבר מיוחד.

ולגבי הפסקה השלישית בהודעתך הנ"ל- לא זכור לי שאני "מחשב מסלולים מסובכים וסומך על נהגים לפני שיעשו בדיוק מה שאני מצפב מהם" ובוא נסכים שגם אם נהג או רוכב מאחר לטיסה, מוטב לו שיסוע בזהירות.

dirty old man

need love too

פורסם
תגובה כמו "מבחינתי אין בעיה, אבל זבש"ך מה שיקרה לך כתוצאה מכך." לעולם לא תהיה צודקת, כך שהוא לא צודק לגבי מה שהוא כתב..
הדברים נכתבו בתגובה לאמירה שרוכב מעדיף שהנהג לפניו לא יידע שהוא מתקרב. במקרה כזה זו בעיה של הרוכב ודמו בראשו. כמו כן, אם הרוכב נוהג שלא ע"פ החוק ולא נוקט באמצעים לוודא שאני רואה אותו מתקרב, זבש"ו. מי שבוחר להתאבד לי על המכונית אני לא אעזור לו, אבל אני בטח לא ארגיש רע בגלל זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou היקר והחביב

מדוע אתה חושב שאופנוען מעדיף שתראה אותו מתקרב אליך? רוב הפעולות שתנקוט "בגלל האופנוע" לא יתרמו לבטיחות, שלך ושלו.

אילו אמצעים על פי חוק צריך לנקוט אופנוען כאשר הוא מתקרב למכונית?

מדוע, לשיטתך, אופנוען הוא מתאבד?

באמת לא תרגיש רע אם אופנוע יכנס בך, מסיבה זו או אחרת?

בידידות, יואל.

dirty old man

need love too

פורסם

מורידה את הרגל מהגז, נשארת בנתיב שלי ומנסה לזהות מי רוכב על האופנועrolleyes.gif

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למען האמת אני בכביש מהיר נוסע עם אור גבוה על מנת שיבלוט.

אני בהחלט מצפה מהנהג שלא יעשה כלום ואני כבר ימצא את נתיב נסיעתי.

אם הנהג יתחיל להחליף נתיבים ברגעים האחרונים אז זה הזמן לשינוי כיוון זריז שממנו נובעת רק התקווה להגעה ליעד המיוחל.

בהודעה הזאת מתואר למעשה התרחיש הנ"ל. אתמול היתברר לי שבעל הרכב רוצה לסגור את התיק כמה שיותר שקט ולא לתבוע אפילו למרות שנכנסנו בו מאחורה. אולי הוא באמת זה שגרם לתאונה?

זאת לא נדע.

אופנוען

פורסם
ואז מזהה את הבוס ומכוונת היטב!
אתה כוכב... :-D

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
falou היקר והחביב

מדוע אתה חושב שאופנוען מעדיף שתראה אותו מתקרב אליך? רוב הפעולות שתנקוט "בגלל האופנוע" לא יתרמו לבטיחות, שלך ושלו.

אילו אמצעים על פי חוק צריך לנקוט אופנוען כאשר הוא מתקרב למכונית?

מדוע, לשיטתך, אופנוען הוא מתאבד?

באמת לא תרגיש רע אם אופנוע יכנס בך, מסיבה זו או אחרת?

בידידות, יואל.

אם האופנוען מוודא טוב טוב שאני לא אראה אותו ובנוסף נוהג סמוך אליי בניגוד לחוק, אז הוא מתאבד, כי אני יכול לסטות בלי קשר אליו. וכן, במקרה כזה אני לא ארגיש רע.

פורסם

רוכבי אופנוע, יעשו הכל כדי שיראו אותם.

חלקם לובשים אפוד זוהר, כולם רוכבים עם אורות, אין סיבה שהוא יבצע הסוואה.

ככל שתבחין בו מוקדם יותר כך תדע שהוא קיים על הכביש, והסיכוי לפגוע בו יקטן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איך אופנוען יכול "לוודא טוב טוב שלא תראה אותו"...?

כשאתה מסתכל במראה הוא נעמד במקום, עושה פרצוף תמים ושורק "אילו ציפורים"?

dirty old man

need love too

פורסם
איך אופנוען יכול "לוודא טוב טוב שלא תראה אותו"...?

כשאתה מסתכל במראה הוא נעמד במקום, עושה פרצוף תמים ושורק "אילו ציפורים"?

אני מצטט אותך בשרשור הזה: "falou היקר והחביב

מדוע אתה חושב שאופנוען מעדיף שתראה אותו מתקרב אליך? רוב הפעולות שתנקוט "בגלל האופנוע" לא יתרמו לבטיחות, שלך ושלו."

מה עושה אופנוען כדי שלא יראו אותו?

1. כאשר הרכב נוסע בנתיב הימני האופנוען מגיח מימינו, בינו ובין המדרכה

2. יושב בכוונה תחילה בין הנתיבים בשטח המת של הרכב מצידו.

3. לא מדליק אור

4. חותך מספר נתיבים "במכה אחת" כך שהוא נכנס בפתאומיות לטווח הראייה במראות של הרכב שלפניו.

אם אתה רוצה דוגמאות מניסיון אישי אני אתן לך גם.

• תוכן חדש...