Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאקינג 14 עמודים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי אתמול בלילה מקפריסין.

היום אני פותח את המחשב ורואה 14 עמודים של הודעות "חדשות".

אז מי רושם לי איזה הודעות מעניינות ?

אני רק רוצה להגיד לכם שקפריסין, ומכוניות משופרת זה צמד חמד, מכל 3 מכוניות יש מכונית אחת משופרת, וזה לא משנה עם זאת סקייליין, ג'יפ, או פג'ו 205.

הונדות רואים שם כמו מים, ואין אחת שלא משופרת. במיוחד פרלוד TYPE-R, כמו כן אבולושיין ואימברזות תמצאו בכל חור..

צילמת מ"ס מועט של תמונות.. וכמעט ולא יצא לי להתרכז במוטוריקה.. ניצלתי את זמני בזיון בריטיות... :twisted: התמונות יהיו בקרוב.!

יש לי מבטא אנגלי!! והרבה שגיאות כתיב(בעברית..)

אז ברוכים הנמצאים,

שלכם , אדם.

פורסם
ניצלתי את זמני בזיון בריטיות... :twisted:

מה, ווקסהול? אוסטין? או שזיינת ברמה - יגואר, לוטוס וכאלה!

ספר! ספר!

פורסם

וואלה אריאל!!!!! תודה!!!!

אתה לא יודע איזה שטויות עשינו שם... מסיבות .. ציצים, קצף, כוס.. נשאר לי עוד

VIP ל"קאסל".. :D

כמה ציצי אלוהים ישמור!!

פורסם

כמה ציצי אלוהים ישמור!!

הלו הלו....

לא לשכוח אותי..

עוד שבוע אני ביוון לשבוע....

תנו טיפים גם.....

חחח

Back to the original - NC again.

פורסם

כמה ציצי אלוהים ישמור!!

אדם!!

ספר מיד!!

אני עומד על כך! :wink:

:onfire:

:multi:

172

פורסם

כמה ציצי אלוהים ישמור!!

הלו הלו....

לא לשכוח אותי..

תנו טיפים גם.....

חחח

יוון, אין לי מושג.. תזיין הרבה, זה הטיפ הכי טוב.. אבל קפריסין, גשו אליי בפרטי.

תומר.. טוב נו אין לי ממש כח להתחיל לכתוב כי בכל יום יש לך אולי במקרה הטוב 10 סיפורים משעשעים בסגנון אסקימו לימון..

סיפור קטן

רצינו לחתום את היום האחרון בפאב, מועדון חשפנות ואחר כך איזה אפטר..

שילמנו 5 פאונד ל"חבילה" של מועדון החשפנות שכוללת הסעה מהסקוור, משקה , וריקוד אישי.

איך שנכנסו קלטנו שמשהו מסריח שם.. כולם שם היו ערבים מעירק ופלשתינים וכו (את זה אני יודע מכיוון שאחד המארחים תפס את חבר שלי לשיחה, וסיפר כמה הוא רוצה להרוג את שרון, והתחיל להצביע על כולם ולהגיד מאיפה הם באים..)... (המנהלים)

איך שעברנו את הדלת אני רואה נערות ליווי קפריסאיות ורוסיות מכוערות תחת מתקרבות לכיוון שלי.

יש דחפתי את חבר שלי קדימה ועוד אחד והם התחילו להשתעשע..

בזמן שקלטנו את המבטים המופחדים שלהם (בגלל עצם העובדה שהם במקום של מפיונרים ערבים ובגלל שלבנות היה שפם..)

אני וחבר תפסנו טרמפ למלון (שהיציאה מהמועדון היתה קשה מאוד וכרוכה במליון הבטחות שנחזור..), והבאנו את האופנועים..

איך שהגענו ה2 האחרים יצאו מהמועדון בריצה הסטרית עם השתיה ביד .. עלו לאופנוע, זרקו את הכוסות על הריצפה ( :twisted: ) (הם נשברו לנגד עייניו הרצחניות של השומר שנראהכ כמו 3 אלי אהנה.) ושמנו פס משם...

יש את המסיבות.. 2000 איש רוקדים כמו מטורפים.. אתה יכול לרקוד עם 5 בנות במסיבה בלונדיניות ציצי שזוף, ובלי תחתונים.

הלכנו מכות עם קפריסאים (אלה שהשכירו לנו את הטוסטוסים).

רצו להעיף אותנו מהמלון.

בנג'י 90 מטר..

עוד קצת מכות..

ואלכוהול!!!!!!!!!!!!!!! יאללללההההההההה זה היה פשוט מטורף, לא שתינו בכלל מים.. רק אלכוהול, ולא משנה באיזה צורה

מומלץ לכולם בחום היסטרי..

ולא להתעסק שם עם משטרה.... לא כדאי..

שאר סיפורים חוויות והמלצות תוכלו לקבל אצלי בפרטיות.

פורסם

כמה ציצי אלוהים ישמור!!

הלו הלו....

לא לשכוח אותי..

תנו טיפים גם.....

חחח

יוון, אין לי מושג.. תזיין הרבה, זה הטיפ הכי טוב.. אבל קפריסין, גשו אליי בפרטי.

תומר.. טוב נו אין לי ממש כח להתחיל לכתוב כי בכל יום יש לך אולי במקרה הטוב 10 סיפורים משעשעים בסגנון אסקימו לימון..

סיפור קטן

רצינו לחתום את היום האחרון בפאב, מועדון חשפנות ואחר כך איזה אפטר..

שילמנו 5 פאונד ל"חבילה" של מועדון החשפנות שכוללת הסעה מהסקוור, משקה , וריקוד אישי.

איך שנכנסו קלטנו שמשהו מסריח שם.. כולם שם היו ערבים מעירק ופלשתינים וכו (את זה אני יודע מכיוון שאחד המארחים תפס את חבר שלי לשיחה, וסיפר כמה הוא רוצה להרוג את שרון, והתחיל להצביע על כולם ולהגיד מאיפה הם באים..)... (המנהלים)

איך שעברנו את הדלת אני רואה נערות ליווי קפריסאיות ורוסיות מכוערות תחת מתקרבות לכיוון שלי.

יש דחפתי את חבר שלי קדימה ועוד אחד והם התחילו להשתעשע..

בזמן שקלטנו את המבטים המופחדים שלהם (בגלל עצם העובדה שהם במקום של מפיונרים ערבים ובגלל שלבנות היה שפם..)

אני וחבר תפסנו טרמפ למלון (שהיציאה מהמועדון היתה קשה מאוד וכרוכה במליון הבטחות שנחזור..), והבאנו את האופנועים..

איך שהגענו ה2 האחרים יצאו מהמועדון בריצה הסטרית עם השתיה ביד .. עלו לאופנוע, זרקו את הכוסות על הריצפה ( :twisted: ) (הם נשברו לנגד עייניו הרצחניות של השומר שנראהכ כמו 3 אלי אהנה.) ושמנו פס משם...

יש את המסיבות.. 2000 איש רוקדים כמו מטורפים.. אתה יכול לרקוד עם 5 בנות במסיבה בלונדיניות ציצי שזוף, ובלי תחתונים.

הלכנו מכות עם קפריסאים (אלה שהשכירו לנו את הטוסטוסים).

רצו להעיף אותנו מהמלון.

בנג'י 90 מטר..

עוד קצת מכות..

ואלכוהול!!!!!!!!!!!!!!! יאללללההההההההה זה היה פשוט מטורף, לא שתינו בכלל מים.. רק אלכוהול, ולא משנה באיזה צורה

מומלץ לכולם בחום היסטרי..

ולא להתעסק שם עם משטרה.... לא כדאי..

שאר סיפורים חוויות והמלצות תוכלו לקבל אצלי בפרטיות.

ספר עוד יא קמצן.

מה זה פרטי תן לכולם להנות.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בדיוק! ספר עוד!

ותגיד, אני מתכנן לשוט בסוכות לקפריסין, ללא רישיון נהיגה כלל.. ייתנו לי לשכור טוס-טוס? ואם כן כמה זה יעלה בערך (כמה עלה לך?) והאם צריך להשאיר פיקדון או משהו בסגנון ??

תודה 8)

172

פורסם

"הלכנו מכות על הקפריסאים שהשכירו לנו את האופנועים... הרבה בלאגן " ...

אני הייתי בקוס לפני כמה שנים והבלאגן שהישראלים עשו שם פשוט גועל נפש ,

מציג אותנו כמו קופים מפגרים ובשביל מה בכלל להרוס מלונות ,

זאת הסיבה שלאיוס אפשר לנסוע רק מעל גיל 18 לישראלים .

פורסם
בדיוק! ספר עוד!

ותגיד, אני מתכנן לשוט בסוכות לקפריסין, ללא רישיון נהיגה כלל.. ייתנו לי לשכור טוס-טוס? ואם כן כמה זה יעלה בערך (כמה עלה לך?) והאם צריך להשאיר פיקדון או משהו בסגנון ??

תודה 8)

תקשיב , ותקשיב טוב...

אם אין לך רישיון על טוס-טוס זה אומר שאתה לא יודע לנהוג ,

אם אתה לא יודע לנהוג על אופנוע אל תשכור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... אתה לא מבין שגם טוסטוס יכול לנסוע 70 קמ"ש ואם אין לך ניסיון אתה יכול להרג בקלות !!!!!!!!1111

שאני הייתי בקוס 2 ישראלים התרסקו על טוס-טוס בלי רישיון , כי המפגרים לא ידעו לנהוג פשוט .

הם אושפזו במצב קשה , ולאחר שהם שוחררו הם נאלצו לשלם כמה אלפים על הטוסטוסים .

אופנועים / טוס-טוסים כל דבר שנוסע על שניים ... אל תקחו אם אין לכם רישיון ואתם לא יודעים לנהוג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
זאת הסיבה שלאיוס אפשר לנסוע רק מעל גיל 18 לישראלים .

שטויות.. חברים שלי היו באיוס שנה שעברה שהיו בני 16-17.

יש מקומות שלא מכניסים ישראלים, זה סיפור אחר.

פורסם
בדיוק! ספר עוד!

תודה 8)

תקשיב , ותקשיב טוב...

אם אתה לא יודע לנהוג על אופנוע אל תשכור !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... אתה לא מבין שגם טוסטוס יכול לנסוע 70 קמ"ש ואם אין לך ניסיון אתה יכול להרג בקלות !!!!!!!!1111

שאני הייתי בקוס 2 ישראלים התרסקו על טוס-טוס בלי רישיון , כי המפגרים לא ידעו לנהוג פשוט .

אופנועים / טוס-טוסים כל דבר שנוסע על שניים ... אל תקחו אם אין לכם רישיון ואתם לא יודעים לנהוג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקי, הבנתי הבנתי, אבל לא התכוונתי ממש לנהוג בכבישים... אלא במקומות אחרים ומעניינים בטבע.. חורשות.. אני יודע........... :loco:

172

פורסם
בדיוק! ספר עוד!

תודה 8)

תקשיב , ותקשיב טוב...

קודם כל לא היינו

"ברברים" בכלל.. להפך, היינו ישראלים מאוד אלגנטים (זאת סיבה עיקרית להרבה זיונים.)

כל הפקידות המלון אהבו אותנו, השארנו טיפ למנקות כל פעם, (טוב אחרי לילה אחד החדר נראה כמו... לא משנה..)

אחרי שיחה והכרות של מנהל המלון מכיוון שרצה להעיף אותנו, ראה שאנחנו בסדר..

בקשר לאופנועים אני אספר לכם מה היה..

זמן מה אחרי שהשכרנו אותם ולמדנו קצת לנהוג ולפנות, הדלק במחוג של אחד האופנועים הראה דימני מצוקה, החבר שהשכיר את האופנוע הלך לברר מה העניין והקפריסאי "האלגנט" ו"הטוב" התחיל לצעוק עליו ולהגיד כמה ששהוא שונא את הישראלים.

לבסוף התקהלו אנשים מסביבינו, והמוכר הוציא מברג ורצה לדקור את חבר שלי.

חבר שלי הוריד לו סטירה והחבר השני העיף אותו לריצפה.

ולבסוף הרגענו אותו והלכנו, התראנו ביום האחרון כשהחזרנו את האופנוע ולא היה כלום.

תומר, אני לא עליתי על שוב כלי רכב דו גלגלי בחיים שלי, הלכתי לשם הבן אדם אמר לי "זה הגז, זה הברקס, תעצור רק עם האחורי וסע לשלום.

עשיתי סיבוב של שעה וחצי שעתיים ולמדתי את האופנוע.

נפלתי רק פעם אחת בחול של ים כשנתקעתי בתוכו.

לעומתי חבר אחר הוריד לעצמו את כל הכתף כבר ביום השני (כל העור שלו ירד.. :lol: )

ביום האחרון כמעט כולנו ידענו לעשות "ווילי", והייתה לנו שליטה מעולה .

משחק ילדים, רק תשמור על עצמך, אתה נוהג בצד שמאל שם.

כך קצת סיכונים. ככה עושים חיים.

• תוכן חדש...