Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע די דומה לסדר הגודל של המחירים ברכב שלי. כאשר אצלך הבלמים יותר זולים מהקדמיים שלי, והרבה הרבה יותר זולים מהאחוריים שלי :twisted::-P

ואני מסכים שלא מתפשרים על בלמים - אצלי הרפידות האחוריות גם לא זולות (350 ש"ח) אבל מערכת הבלימה המקורית של הקליאו מצוינת, ואני לא רוצה הרפתקאות בדמות כל מיני חלקים תחליפיים.

מה שיקר באופן מעצבן זה המיסבים, שעד שלא רואים אותם לא מבינים כמה זה חלק פצפון ופשוט. 300 שקל? נו באמת...

לפחות רעש ההמראה שהיה לי בנסיעה מעל 30 קמ"ש נעלם סופית. פתאום האוטו שקט...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה , מספיק לבכות על עלות הטיפולים... יש לי זכות ראשונים!

אתמול הכנסתי את ה-147 הענוגה שרק רכשתי לטיפול... (מנוע 2.0 ליטר, ידנית)

הנחתי שזה יסתכם בסכומים דומים לאלה שאתם מדברים עליהם - עד שעלה עניין הפלאגים... :shock:

8 פלאגים - סדר גודל של 200 ש"ח טבין ותקילין בתוספת מע"מ לכל יחידה !!!!!!

ועכשיו אני רוצה לשמוע מישהו בוכה על טיפול שהסכום בו מתחיל ב- 2 :x

וכל הנ"ל עוד לפני יישור קו ....

שבת שלום ,

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

נפלת על השרשור הלא נכון... לקליאו ספורט עלות רביעיית פלגים היא כ-800 שקלים בחברה (אלו פלגים מיוחדים המחזיקים מעמד 120000 ק"מ - בדיוק כמו אצלך...). מצד שני, תמיד אפשר להשיג תחליפיים לא פחות טובים ב-300-400 שקלים, כמו שאני מניח שניתן להשיג במקרה שלך.

בכל מקרה, ההחלפה של הפלגים אצלך אמורה להיות כמעט חד פעמית, אלא רק אם אתה מתכוון לשמור על האוטו לאורך יותר מ-100000 ק"מ.

תתחדש על ה-147, מכונית נהדרת!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אייל

מאיפה השגת דיסקים ב 500 ש"ח ? ואיזה גולף חש לך ?

אני דווקא שמעתי על 1800 ש"ח ומעלה ...

אשמח לשמוכ ממי קנית, ועוד ברמבו ...

רוני,

אני כבר המון זמן לא ראיתי טיפול עם הסיפרה 2, לא בסיאט שלי, וכמובן לא בטויוטה שם יש מידי פעם את הסיפרה 4, תוסיף לזה את עלויות הדלק הנמוכות והמרגיזות שלכם לעומת כל הVAGים ואני לא רואה סיבה שתהיה מאוכזב (פרט למוסכניק והמזכירה האינפנט...ם)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תודה על האיחולים,

אני חייב להודות שהרכב כבר עשה אותי מאושר :-)

לגבי החד-פעמיות ... אני יודע....

פשוט לא הייתי מודע למכה הכלכלית הזו בעת שכתבתי את השיק ברכישה...:wink:

דניאל

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ליאור, זה בסדר, גם אני ראיתי את הספרה 5 בטיפול הקודם שלי (טיימינג...). כאשר בתקווה עכשיו אני אקבל קצת שקט מהאוטו (לא שמקודם לא היה שקט. הוא נכנס רק באופן יזום למוסך ולטיפולים סטנדרטיים ללא תקלות משמעותיות).

בנוגע לעלויות הדלק - כאן אני באמת חוסך לא רע ביחס למעטפת הביצועים של הרכב. הממוצע שלי בחודש האחרון, עם מזגן דולק קבוע והמון נסיעות עירוניות (ופקקים), עומד על 11 ק"מ לליטר. אפילו אני הייתי מופתע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה בוכה מצד אחד , אבל לא עושה כלום מצד שני.

דבר ראשון כל "מיסב" שהוא לא כדורי יראה לך כסתם חתיכת ברזל , גם היקר ביותר.

אבל בפועל יש הרבה מאחורי החתיכת ברזל.

דבר שני , אם המחיר לא הגיוני קפוץ לחנות מיסבים טובה וחפש לך מה שאתה צריך.

סיכוי גבוה שתמצא באותם מידות ומאותו חומר או אולי אפילו את אותו אחד בדיוק.

פורסם

האמת, עדיין לא ברור לי למה ללכת למוסף מורשה בשביל להחליף שמן, מסננים ומיסבים. אני מעריך שאם היית שורף כמה שעות על ליקוט החלקים (מסננים מקוריים, רפידות מאיכות טובה, מיסבי SKF-לך תדע אם לא שמו לך סיניים...) והולך לחזי ודומיו האוטו היה יושב שם הרבה פחות זמן, והיית משלם בערך חצי.

מבחנים זה לא תירוץ: עדיף לדחות טיפול ב-1000 ק"מ מאשר הנזק הפוטנציאלי בהשארת רכב ספורטיבי במוסך שאתה לא סומך עליו :wink:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

רוצים באמת לראות מה זה שחיטה ?

סט שלייף ל-RS2K

1980 ש"ח לפני מע"מ

וזה רק הסט , תוסיפו עבודה עוד 2500 ש"ח

ויש לנו כבר מחיר של חצי מנוע

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
2. מזכירות של מוסך הן פוצות לא נורמליות. אין לי מושג אם המזכירה הזאת היא בעלת הבית, אבל בהנחה ולא, מי היא לעזאזל שתקבע איזו הנחה אני מקבל ועל מה בדיוק אני אמור לשלם? זה ביני לבין המוסכניק, או בעל הבית.

3. מוסכים צריכים להפנים שהלקוח תמיד צודק וצריך לתת לו את הכבוד המגיע לו ואת היחס והשירות, פשוט מכיוון שהוא שופך סכומים לא קטנים בכלל של כסף על דברים שהוא בכלל לא יכול לראות!

4. ומהסעיף הקודם - בהנחה ואני לא עומד על האוטו בזמן הטיפול (כי אי אפשר ממש במוסך מורשה), איך אני יודע ששמו את השמן הספציפי שהבאתי? איך אני יודע שהחליפו פילטר אוויר? שלא קרעו לאוטו שלי את הצורה בנסיעת המבחן? כנראה באמת צריך להישאר ליד האוטו לכל אורך הטיפול, אחרת לעולם לא נהיה שקטים, גם לא במוסך מורשה.

לגביי מזכירות המוסך- בנתיים במוסך שאני מטפל המזכירה לא מתערבת בהנחות ובחשבונות גם שאני מביא צ'קים דחויים שרשום בגדול "לא מקבלים צ'קים", למרות שהיא הבת של מנהל המוסך.

לגביי 3- אני מסכים איתך ב-1000 אחוז! זו הסיבה שמוסך "ריטס" בבאר שבע נכנסו לחובות של 2 מליון שקל (!!!) ואהיה איתכם כנה? מגיע להם! (אני רק מרחם על הפועלים שלא יהיה להם עבודה) מי שמכיר את יועצי השירות אורי אביגייל ועמוס מיטלר, לא יודע כמה מאושר הייתי ששמעתי שהם יצאו ל"חופשה ללא הגבלת זמן"!

מוסכים צריכים להבין שלקוח שיוצא עם חיוך על הפנים גם שהוא שילם הרבה כסף, מביא הרבה לקוחות מאשר לקוח שיוצא בעצבים על המוסך ומרחיק לקוחות!.

לגביי 4- דווקא בשתי המוסכים שטיפלתי ברכב של ההורים שם (מורשי צ'מפיון) ריטס וברע"מ נותנים לי ללא כל בעייה להיות ממש "על האוטו" בזמן הטיפול רק כמובן לא להתקרב יותר מדי לליפט.

לגביי קריעת הרכב- אותי מזמינים לנסיעת המבחן תמיד במוסך שאני מטפל בו ככה שאני רגוע :wink: .

איתמר ג'ורג'.

פורסם

רוני, עם כל הכסף שאתה מכניס למוסך, אני מציע שתגיע איתם להסכם פירסום, תמלא את כל הרכב שלך במדבקות פרסומת למוסך.

וככה, על כל אירוע mdc יהיה לך טיפול בחינם :-)

נ.ב: רוני, אנא ממך, תפסיק להזכיר את המילים : ניוטון,פיסיקה,משפט הצירים המקבילים,גרביטציה,תנודות,מומנט התמד וכד'.

עם כל איזכור, אתה מקרב אותי יותר ויותר לסכין הגילוח ולורידים.

(מצטער אם אני נשמע חולה נפש, יש לי מועד ב' בפיסיקה יום ראשון :roll: ).

פורסם

אייל - כמו מס' אחרים גם אני אשמח לשמוע היכן משיגים דיסקים ב-500 ש"ח של ברמבו.

רוני - אתה עצלן...:wink: שי באמת צודק שעדיף להמתין מעט מאשר לצאת עם כיסים מחוררים.

Veni Vidi Vici

פורסם

דיסקים של ברמבו, לא מדובר על הסדרות הספורטיביות שלהם (G88 וכו') אלא על החלקים הסטנדרטיים.

כל PSA בארץ נוסעות על ברמבו (הסכם של לובינסקי עם היבואן).

רוני, אני לא מבין למה על טיפול "מכונאי" לחלוטין צריך ללכת למורשה.

מספיק מישהו עם ידיים טובות.

אתה באמת חושב שיש הבדל בהחלפת מיסב בקליאו ספורט לבין סובארו אימפרזה 1600?

אם מדובר על דיאגנוסטיקה או גיר (בעייתי) או משהו כזה, מילא.

אבל בשביל עבודה סטנדרטית שאתה יכול לעשות בבית לבד (חוץ מהמיסבים)?

וחוץ מזה, כולכם, אל תעשו עם בעלי הבימרים תחרות למי יש יותר גדול, אני מבטיח לכם שלקמור יש הכי גדול.

הידעתם - משאבת המים אצלי ברכב מיוצרת לרכב אחד בעולם, לדגם אחד בעולם, במס' שנתונים מאוד מצומצם.

תוסיפו לזה את העובדה שזאת קמור. תנס לחשוב כמה זה עולה.

ד"א הטרמוסטט מיוצר לשני רכבים בעולם. יפייי...

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...