Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודע לחלוטין לעובדה שאפשר ללכת למכונאי ולשלם פחות. אני גם בטוח שאני יכול לקנות לבד את החלקים ולחסוך לפחות 30% על כל חלק. אני גם יודע שאם באמת הייתי רוצה, הייתי מסיים את הטיפול הזה ב-1200-1400 שקל ולא ב-2000. (למרות שעבודה על האוטו לבד בבית? לא בשבילי). אבל חשוב לי לדעת שיש לי גב בדמות מוסך מורשה, ואני מוכן לשלם על זה יותר. מה גם שאני לא ממש מבלה במוסכים כיום, למזלי לפחות בינתיים הרכב מראה אמינות טובה בהחלט ביחס לשימוש שלי בו. (ואני יכול לדמיין איך הצלחתי לפגוע במיסבים בגלגלים האחוריים :twisted: ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רועי , תגיד מה שתגיד , אחרי שאנשים מריצים פה מחירים אני חושב שלתחזק במוו (לא בקמור כמובן...) זה עסק דיי זול.

פורסם

בקשר לצלחות:

כפי שאמרתי, חבר שלי הזמין מאחד הספקים שלו.

וכפי שנאמר, זוהי לא הסדרה הספורטיבית ,אלא דיסק רגיל , איכותי, ושל ברמבו,

שעלה יחד עם הרפידות 500 ש"ח לפני מע"מ שזה כ- 600 אחרי.

בעולם מלא ג'אנק סיני, לא שווה להתפשר על דיסקים סיניים בקצת מעל 100 ש"ח ליחידה,

ואחר כך להתלונן בפורום / במוסך על רעידות בבלימה.

רוני,אני גם כולי תקווה שלא דחפו לך מיסבים סיניים, כי אם כן, תוך כמה חודשים אתה חוזר אליהם שוב.

זה שהמקום הוא מוסך מורשה , לא אומר שהוא שם חלקים מקוריים. תהיה בטוח בזה ב100 אחוז.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אל דאגה, מדובר בחלקים מקוריים של רנו, באריזות המקוריות שלהם. אם כבר משלמים הרבה כסף, לפחות שיהיה מקורי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

במחשבה שניה, במקרה של רנו עדיף דווקא מיסבים לא מקוריים, אך איכותיים.

כך תדע שיחזיקו לאורך זמן.

מותר לשאול איך הצלחת לשפוך מיסבים ברכב עם ק"מ נמוך יחסית? (הערכה שלי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מותר לשאול איך הצלחת לשפוך מיסבים ברכב עם ק"מ נמוך יחסית? (הערכה שלי)

אתה שואל אותי? אין לי מושג באילו עומסים הם עומדים ומה הגורמים שמובילים לשחיקה שלהם. אני לא מכונאי. אני יכול רק לומר שהרכב שלי ננהג באופן ספורטיבי ושהציר האחורי שלו עובד שעות נוספות :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...