Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מאז שקנינו את הקאדילק יש בעיה מציקה ומטרידה ברכב.

המזגן ברכב עושה בעיות,הגז בורח ולאחר תקופה קצרה של מספר שבועות ,חצי מהפתחים מוציאים קור וחצי חום.

היינו כבר במספר בעלי מקצוע מטעם UMI ,במוסך רגוניס אמרו שזה סיפטום של קאדילק לבריחת גז.

שמנו נוזל זרחני והיום מזגניסט בדק ואמר שזה המדחס.

כמה שאלות:

1)האם יש מזגניסט באזור ראשון,חולון,ת''א שיודע ויכול להתעסק עם קאדילק?

2) האם הבעיה הנ''ל נשמעת באמת כמו מדחס?

מחכה לתשובות,

לירון

פורסם

איזה שנת ייצור הקדילק?

בעקרון ברכבי GM יש מע' מזגן שונה ויחודית (וחזקה מאוד) הנקראת "מע' מיזוג מוצפת".

כמובן שיתכן שמדחס המזגן דולף ורצוי לבדוק ולוודא זאת לפני החלפה.

לאחר שתכתוב שנת ייצור אברר אצל מזגניסטים טובים אם הם יכולים לטפל בקדילק.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לירון,

גש ל"עמוס מזגנים", רחוב הקישון 33 בני ברק

03-5798265.

בעל מקצוע מעולה שמטפל במיזוג בכל סוגי הרכב כולל UMI, אדם ישר, מחירים הוגנים ונותן אחריות עבור התיקונים שהוא מבצע.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

היום עשיתי מספר שיחות והגעתי למוסך ''מוטי ניסים'' בראשון לציון.

יותר מאוחר אני אגש אליו,נשמע מקצועי.:roll:

אני אעדכן בערב.

פורסם
בעקרון ברכבי GM יש מע' מזגן שונה ויחודית (וחזקה מאוד) הנקראת "מע' מיזוג מוצפת".
רפי, תוכל להסביר יותר על המערכת?

הרכב הראשון שהיה לי היה שברולט קוואליר, ומאז אני לא מתרשם משום מזגן ברכב אחר. הייתה לו יכולת מדהימה להקפיא את הרכב תוך שניות. נאלצתי להחליף בה מדחס פעם אחת, אבל חוץ מזה לא היו בעיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לצערי הרב אין לי כבר את החומר של לימודי במיזוג אויר ואני רק דולה מה שנותר בזכרוני.

בעקרון במע' מיזוג של G.M הגז נכנס אל המעבה (מהמדחס) למעלה (לעומת מלמטה במע' הרגילות) ואין במע' שסתום התפשטות אלא שפופרת קטנה, בכניסה למאדה, הגורמת לנפילת לחץ פתאומית.

המדחס במע' כאלו הנו מסוג "ספיקה משתנה", כלומר כמות הגז שהוא מעביר ודוחס דרכו משתנה לפי הצורך. כל זאת נוצר כדי לתת כושר קרור גבוה ובדרך כלל מע' כזאת לא ניתן להתקין במנועי רכב קטנים כי המדחס צורך קצת יותר כוח אך במנועים האמריקאיים לא חסר כוח.

בברכה - רפי לין :-)

• ספונסר פורום
פורסם
היום עשיתי מספר שיחות והגעתי למוסך ''מוטי ניסים'' בראשון לציון.

יותר מאוחר אני אגש אליו,נשמע מקצועי.:roll:

אני אעדכן בערב.

תותח מניסיון.
  • תוכן חדש...