Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

 

יש לי פנצ'ר בגלגל. אני חושבת שזה הפנצ'ר השני בגלגל הזה. עשיתי קצת חיפוש בפורום לגבי צמיגים, אבל המידע רב ואני חייבת לחזור לעבוד ועוד מעט בן זוגי יבוא להחליף לי לספייר (אבוי לבושה, אני לא יודעת להחליף גלגל, ממש סטריאוטיפ מהלך). גלגל הספייר גם הוא עם עבר מפונצ'ר ואני מניחה שלא יהיה "מנוס" מלהחליף אותו. האם זה נכון שאני צריכה באותה ההזדמנות להחליף את שני הצמיגים שעל אותו הסרן? היום קצר והמלאכה מרובה, כך שאני ממש אשמח אם מישהו יוכל לתת לי במהירות שמות של יצרנים מומלצים ולא יותר מדי יקרים (הערכת מחיר תתקבל בשמחה) ואם מישהו מכיר פנצ'ריה מומלצת באזור פרדס חנה-חדרה אני גם אודה על המידע (כרגע הרכב המפונצ'ר נמצא במקרה ליד אוטו דיפו, אז זו ברירת המחדל שלי).

הרכב הוא יונדאי אקסנט LS ESTEEM 98.

תודה!

פורסם

קודם כל , לקחת אוויר . כולה פנצ'ר - אף אחד לא עומד למות.

 

שני פנצ'רים בצמיג אחד זה עדיין בתחום התקני למיטב ידיעתי. פנצ'ר מאעכר יוכל לבדוק את הצמיג ולספר לך מה מצבו.

 

ההחלפה נקבעת גם לפי כמות הפנצ'רים אך גם לפי השחיקה, ה"טריות" ועוד.

 

צריך זוג צמיגים זהים על אותו סרן , חיפוש קצר בפורום ייתן לך מידע על צמיגים מומלצים וגם על פנצ'ריות באיזור (כמעט בטוח שהיה כבר).

פורסם

לא ניתן ממסך המחשב לאבחן את המצב של צמיג הספייר ברשותך.

כן, את צריכה להחליף 2 צמיגים על אותו הסרן.

לגבי המלצות לצמיגים, יעזור אם תכתבי את המידה של הצמיגים, היות ולא כולם מכירים את המידה של האקסידנט. בכל מקרה אילו צמיגים את מחפשת? מהם הדרישות שלך מהצמיג? האם את מחפשת צמיג ספורטיבי (אקסידנט וספורטיבי זה ניגוד ענייני, אבל אני יודע לא חסר אנשים מוזרים בעולם :) ) או צמיג "ירוק" (כדוגמת למשל אליאנס, מישלין אנרג'י, ועוד שאר צמיגים תוצרת דרום סלובניה הטורקית) ?

ROOONEEYY

פורסם

חברים, נשאלה שאלה פשוטה בתקווה לתשובה פשוטה...

נתמזל מזלך ואת ליד אוטו דיפו שמתקנים פנצ'ר בחינם, אם יהיה צורך בהחלפת צמיג הם ישמחו לומר לך זאת ולהציע לך צמיג מתאים, אוטו דיפו ממליצים בד"כ על אליאנס ויונירויאל, אני מעדיף את היונירויאל כי הם קלים וחסכוניים יותר בדלק אבל גם האליאנס אמורים ליהיות בסדר לנהג הממוצע.

דרך צלחה.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם (נערך)

אם יש פנצ'ר והוא ניתן לתיקון, אין שום בעיה לתקן ולהמשיך להשתמש בו.

צריך לבדוק שהצמיג לא יבש עם סדקים קטנים וקרעים בגומי (בדיקה ויזואלית).

אם כן תצטרכי לרכוש גלגל חדש, תצטרכי שניים זהים על אותו סרן.

 

אני יכול להמליץ על 2 פנצ'ריות טובות באיזור..

1. צפלר ובניו - ע"י מפעלי נייר חדרה (על כביש השירות בכניסה לאיזור התעשיה)

2. צמיגי קיסריה. נמצא בתחנת הדלק פז ליד האג'נדה - הם קצת יותר יקרים אבל יש יותר מבחר צמיגים והשירות שם מעולה.

 

חשוב שאם כבר קונים אז לא להתפתות לצמיגים זולים מחברות לא מוכרות

עריכה אחרונה על ידי עמית
פורסם

הפנצ'ריה הכי קרובה היא צמוד לתחנת הדלק "דגש", שאת יכולה להגיע אליה בנסיעה של ק"מ אם תצאי דרך הדרך הישנה לגן שמואל (דרך עפר שהכניסה אליה מתוך החניה של מתחם האוטודיפוט)

 

בהצלחה

×
×
  • תוכן חדש...