Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן קופה 2002 בעלת נעילה מרכזית מקורית במפתח ללא אזעקה:

הכפתור של פתיחת דלת תא מטען לא נלחץ ולא ניתן לפתוח את התא מטען מבחוץ.

ניתן לפתוח רק מבפנים ע"י קיפול המושב האחורי ומשיכת המוט מתכת (בתמונה עם חץ כחול).

באדום מסומן הפין של הכפתור הפתיחה שנכנס פנימה בעת ניסיון הלחיצה.

אשמח לקבל פיתרון לבעייה. לא הצלחתי להבין את המנגנון הנ"ל. (אם מישהו יכול לצלם ולהראות איך זה אצלו - יעזור לי מאוד.

בהיינס לא מצויין בפירוט על הנושא.

תודה לעוזרים.

Picture 016.jpg

Picture 014.jpg

Picture 006.jpg

Veni Vidi Vici

פורסם

? :conf:

תמונות של התא מטען מבפנים והמנגנון מאוד יעזרו לי. גם אצל מגאן רגילה זה אותו מנגנון (נראה לי לפחות).

Veni Vidi Vici

פורסם

יש בעיות במנעולים אלה, יש שם איזה פלסטיק שמתפרק, ולמיטב זכרוני, מנעול חדש, ממש לא יקר.

שווה בדיקה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ממה שאני אתמול ראיתי והתעסקתי, גם לדעתי חלק כלשהו התפרק (פלסטיק) או איזשהו קפיץ סיים את חייו.

מחר אבדוק את הנושא מול המוסך. מקווה שאתה צודק.

Veni Vidi Vici

פורסם

מחירו של חדש נע סביב ה-300 ש"ח.

האם במגאן הרגילות (5 דלתות, 4 דלתות) זה אותו מנעול בדיוק ?

האם יש פירוקיות באזור (כפר סבא, רעננה, כוכב יאיר, פ"ת) שבהן יש מגאנים משנים 2000-2002 ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...