Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למומחים

בסגרת פרוייקט של בניית רכב לשטח אני משתמש בגיר אוטומטי 4 הילוכים של סובארו

כידוע שמן גיר מתחמם וזקוק לקרור, במקור השמן נכנס למצנן המים של הרכב ומתקרר שם.

אני מעונין להוסיף מצנן נפרד נוסף עם מאורר נוסף שיעבוד באופן עצמאי השאלה היא באיזה טמפרטורת שמן המאוורר צריך להיכנס לעבודה העם שמן "קר" מדי יכול ליצור נזק ומהיא טמפ' שמן גיר גבוהה מדי.

תודה למגיבים

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אם תוסיף מצנן קטן במיקום יעיל (זרם אויר ישיר במהלך נסיעה) אין צורך במאוורר.

שמן קר מידי יגרום לבלאי מואץ פי כמה.

ניתן להשתמש במצנן שמן של DR650 לדוגמה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם
אם תוסיף מצנן קטן במיקום יעיל (זרם אויר ישיר במהלך נסיעה) אין צורך במאוורר.

שמן קר מידי יגרום לבלאי מואץ פי כמה.

ניתן להשתמש במצנן שמן של DR650 לדוגמה.

העם יש לך מספרים (טמפרטורה).

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

יש קיט קולר חיצוני שמרכיבים ברכבים אוטומטים (מוכר מאוד בזכות הסופר-לאנסר). אני מניח שמחירו נע בחנויות סביב 300 שח. אם הרכב עתיד לעבוד קשה במהירות נמוכה (זרימת אויר איטית), מומלץ להתקין קולר חיצוני גדול יותר, או שניים (בטור או במקביל).

לגבי הטמפ', אני לא מצליח לחשוב על בעיה שתיגרם לגיר אם תצליח לשמור על טמפ' שמן נמוכה (50 מעלות). ברכב שעובד קשה זה בטוח עדיף על התחממות.

• תוכן חדש...