Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ...יש לי שאלה נגיד ויש לי רדיו דיסק ואליו מחובר דרך 4 יציאות 4 רמקולים....יום אחד אני בא ומוריד רמקול ומחליף רמקול יותר עוצמתי בקצת מהשלישי במרכז הבמה האם אני יקבל יותר עוצמה עי כך שיתפרס וככה כל שלושת הרמקולים יקבלו במקצת יותר עוצמה ....האם מה שהבנתי הוא נכון

תודה על העזרה אחלה פורום ...

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

אני אתרגם

אתה מעוניין לעשות סלט.

תעשה ניסוי פשוט ותראה מה טוב לך.

בכל אופן מומלץ לשמור על רמקולים תואמים בזוגות בדיוק כמו שאתה מחליף לדוגמא צמיגים בזוגות.

פורסם

כוונתו של המשורר היא

לשים רמקול אחד בודד (חזק יותר) מאחורה באמצע (לא שיהיה 2 בצדדים)

ולהשאיר 2 מקדימה...

האמת? אף פעם לא שמעתי סטאפ ככה... יכול להיות מעניין אבל בטח שלא בהגברה של רדיו דיסק לטעמי

אם יש לך זמן פנוי לך על זה ותספר לנו מה קיבלת

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

יש רדיו דיסקים בודדים שיודעים לעבוד בגישור! (אני חושב בחלק מהסדרות של פיוניר) (אני יברר)

הסדרות שראיתי. אפשר לגשר את ה2 רמקולי האחוריים. לאחד ולחבר סאב של עד 70W . (זה מה שאני זוכר.)

אבל רדיו שלא בנוי לגישור , רוב הסיכויים שישרף@@

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...