Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש ספריי שמתיזים על הצמיגים והוא מוריד שכבה של לכלוך מהצמיג ומחזיר את הגמישות של האלסטיות של הגומי שלו - מישהו יכול להמליץ לי על מכשירים בנושא הנ"ל ?

בתודה מראש ווברכת שבת שלום .

פורסם

אתה יכוללשים ספריי סקאי רגיל שעולה 10 שקל או לקנות חומר מיוחד בהום סנטר או אוטו דיפו איני זוכר את שמו אבל זה בבקבוק צהוב כזה המחיר שלו קרוב ל30 שקל בהצלחה! :-D

פורסם

יש ספריי קצף מיוחד לצמיגים.

מוכרים ספריי כזה באוטו דיפו אני משתמש באחד כזה קבוע כל פעם שאני שוטף את האוטו הוא גם מבריק את הצמיגים וגם שומר עליהם מהתייבשות, הספריי הזה דוחה אבק ולכלוך והצמיגים נשארים מבריקים ונקיים שבוע לפחות.

אל תשים ספריי סקאי רגיל או סיליקון...הצמיגים יהיו מבריקים ממש אבל עד לנסיעה הראשונה ואז כל האבק והלכלוך ידבק אליהם.

קיים ספרי של חברת SUN OF AGUN זה בקבוק בצבע צהוב שמכיל 600 מ"ל והוא עולה בסביבות ה 60 שקל.

יש גם של חברת TURTLE עם הציור של הצב והוא גם ספריי טוב.

פורסם

son of a gun של אמריקן איגל

מוצר מעולה, עושה את העבודה תוך שניות , בלי שיפשופים וניגובים

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
son of a gun של אמריקן איגל

מוצר מעולה, עושה את העבודה תוך שניות , בלי שיפשופים וניגובים

זה של STP - לא של אמריקן איגל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

צודק, טעות שלי....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
קיים ספרי של חברת SUN OF AGUN זה בקבוק בצבע צהוב שמכיל 600 מ"ל והוא עולה בסביבות ה 60 שקל.

sun of a gun זה שם המוצר ושם החברה הוא STP. אחלה מוצר, אבל אומרים שלטווח הוא מזיק לצמיגים.. מישהו יכול לאמת את זה?
פורסם

אם תשימו ספריי סקאיי רגיל זה רק יהרוס את הצמיג עוד יותר ויגביר את ההתייבשות שלו!

יש לבדוק שהתכשירים לא מכילים חומרים שיתקפו את הגומי!

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לא מבין את הקטע של להתיז כל מיני חומרים לא מוכרים על הצמיגים רק על מנת שיהיו מבריקים, מצידי שיהיו מכוערים העיקר לא להתיד עליהם כל מיני חומרים לא יודעים.

ROOONEEYY

פורסם

ביום שני האחרון נכנסתי לפנצ'ריה בעקבות תקר שהיה באחד הגלגלים. לאחר סיום העבודה, הפאנצ'רמאכער הבריש את הצמיגים שלי בסיליקון נוזלי.

מאז ועד היום הצמיגים מבריקים והרכב נוסע על בסיס יומיומי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אני משתמש ב SUN OF A GUN וממש מרוצה מהתוצאות, מחזיק מעמד די הרבה זמן וגם נישאר יפה, פעם מישהו אמר לאבא שלי שהחומר הזה גם שומר על הגומי של הצמיגים ולא מזיק לו לכן אנחנו משתמשים רק בחומר הזה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מצטרף להמלצות על STP. אכן מדובר בחומר טוב.

לגבי ייבוש - הצמיגים שלי אוטוטו בני 3 (פירלי 2500 יורו) ומדי פעם אני מפנק אותם עם הספריי. היום אוראל (RS) הסתכל לי על האוטו ושאל "צמיגים חדשים?".

יש לציין שאין עליהם יובש וסדקים והם במצב מעולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...