Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איסוזו רודיאו 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם יכולים להגיד לי על הרכב?

מבחינת יכול שטח?

מבחינת יכולת כביש?

איבזור בדגם המפואר?

בעיות נפוצות?

וכל דבר אחר שיכול לעזור.

שאלה נוספת 2003 זה הדגם הישן יותר או החדש יותר?

פורסם

בשטח בינוני - רכב חביב

בשטח קשה - צריך להגביה ולמגן גחון

על הכביש, כמו כל רכבי ההנעה אחורית, סרן חי מאחור, IFS מקדימה, שילדת סולם, יש צורך להיזהר כי זה לא רכב פרטי !!! בולם לאט, פונה לאט, בקיצור, לשים דיסקט "שטח" בראש.

כל הדגמים בארץ דומים בכל השנתונים, יש דגם LS פשוט וטוב יותר לשטח ודגם LSE מפואר ופחות טוב לשטח (גלגל מתחת לרכב, ריפודי עור בשביל להזיע ועוד)

סה"כ רכב חביב, לא יקר, ומאד לא מוערך בישראל משום מה, מנוע חזק מאד ושתיין לא קטן.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
מדובר באופל פרונטרה בתחפושת.

ג'יפ מיושן יחסית לשנתון בו נמכר.

אתה בדיוק צודק, רק הפוך !!!

לגבי מיושן, מי שמחפש שטח אמיתי, אין תחליף לסרן אחורי חי, שילדת סולם, ומערכת 4X4 אמיתית

כל החארטות החדשות עם שלדות אחודות וקשיחות (רע לשטח) ופגיעות (טוב למכנאים) טובות לחניה בצפון ת"א

"מוות לשיעמום"

פורסם

האיסוזו רודיאו מבוסס על שילדתו של הטנדר המכונה איפון,ונסיעה בו,אפילו קצרה,לא תשאיר בך שום ספק לגבי מקורותיו,טוב לפחות הוא לא עגלה כמו הפרונטרה..

יש לרודיאו מיתלים של טנדר,היגוי של טנדר ונוחות נסיעה של טנדר.

טנדר טוב-אבל טנדר.

דווקא יכולת השטח שלו לא רעה כלל,אבל זה בדיוק הדבר האחרון שעיניין את אלו שרכשו אותו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הגירסה המפוארת כוללת לפי מיטב ידיעתי אופצייה בדמות מערכת מיתלים משודרגת שהופכת את נוחות הנסיעה לראוייה למאכל אדם,ועוד כמה פיצ'רים לא משמעותיים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם אתה מחפש רכב לכביש - לך על הגירסה המפוארת

אם אתה מחפש רכב לשטח, חסוך כמה אלפי שקלים, לך על הגירסה הבסיסית (אעלק) ובהפרש תשדרג בולמים ושני קפיצים אחוריים, תרוויח כ 5 ס"מ בגובה, תבצע מיגון (מיכל הדלק ממוקם די רע) תקבל את הגלגל ספר במיקום מעולה, על הדלת מאחור,וקדימה לשטח.

בניגוד לטנדרים, המתלה האחורי נשען על קפיצי סליל נוחים בהרבה, המתלה הקדמי הוא IFS סביר לנוחות, והמרחק בין הסרנים קצר יותר (יעיל בשטח) כל הרכב אורכו 4.5 , בניגוד לטנדרים שמתחילים מ 5 מטר ארוכים ומעצבנים.

המנוע המאד חזק שלו (202 כ"ס) והגיר הסביר עושים בכביש צחוק מכל טנדר עצל ומעשן ... ובהפרש אדיר, כנ"ל גם ממרבית רכבי הכביש-שטח המודרנים.

בקיצור,

בתור רכב כביש, כל משפחתית ממוצעת תהיה יעילה, זולה, נוחה ובטוחה יותר

בתור רכב שטח טהור, יש טובים ועדיפים ממנו בהרבה

בתור רכב כביש שטח הוא שילוב מאד מעניין ולדעתי טוב עבור מרבית השימושים.

"מוות לשיעמום"

פורסם

לא

יש לו מנוע די מיושן, האוטו הוא בעצם אופל, כבר לא מייצרים אותו ואין לו שוק.....לפי דעתי הוא לא שווה את הכסף בכלל

ניב

פורסם
מדובר באופל פרונטרה בתחפושת.

ג'יפ מיושן יחסית לשנתון בו נמכר.

לא

יש לו מנוע די מיושן, האוטו הוא בעצם אופל, כבר לא מייצרים אותו ואין לו שוק.....לפי דעתי הוא לא שווה את הכסף בכלל

ניב

זה בדיוק כמו השאלה על התרנגולת והביצה, מי קדם למי?

אז לא ולא, האיסוזו קדם לאופל/ווקסהול, באירופה אפילו תראו את האיפונים תחת השם אופל/ווקסהול,

אז לי יש את הפרונטרה, והוא בהחלט עגלה מאין כמוהה, אבל חברים יקרים, זה אוטו שטח סוף הדרך ומספר המחמאות שאני מקבל בעבירויות קשות תמיד עולות ברמות אין ספור לעומת הביקורות הכתובות, זה אוטו שטח מדהים. (שנה שעברה בטיול של הג'יפ טריפ אוכל אבק אמר בתדהמה: "נראה לי שזו הפרונטרה היחידה שטיפסה את הר חורשן")

בקשר לרודיאו, הוא טיפה ארוך יותר, אבל בעיית העצלות נפתרה עם המנוע V6 הבשרני (מאוד אמריקאי), אחלה אוטו באמת, תמיד מבט מקבל היתרשמות חיובית, פשוט יפה האוטו הזה והוא לא מצועצע ולא כלום, עיצוב נקי סולידי ובמקום עם הפרופורציות הנכונות.

אם בעיית מחירי הדלק לא משחקת אצלך אני אומר "תתחדש!"

אהה, עוד משהו: הגלגל ספייר ברודיאו ירד מהדלת האחורית לתחתית הגחון מאחורי הסרן דנה 40 האחורי(במידה וזה אותו הסרן כמו אצלי), פוגע קשות בזוית הנטישה ממכשול.

יש כאלה שמעלים אותו חזרה לדלת האחורית עם התקן... שאין לי מושג מאיפה קונים אותו.

ניתן להתקין נעילות דיפרנציאל בקלות רבה תודות לסרן החי האמיתי הזה שזהה לאלה של הסופות/סיקסים הסטנדתיים.

אופנוען

פורסם

פותח השרשור , אולי תגדיר מה זה שטח בשבילך ?

בתור רכב לעיר וכמו רוב רכבי השטח הוא יהיה קשה לתמרון ולא פרקטי.

ההתרשמות שלי ספציפית מהרודיאו {03 ומעלה} בנהיגה בעיר היא שהוא לא מתמודד טוב עם כבישים משובשים ומשמיע דיי הרבה קרקושים בכבישים כאלה.

הרכב "מרגיש" אמריקאי , המנוע מזניק את הרכב בזריזות וברכות בלי יותר מדי דרמה , ההגה רך מאוד , אחרי שעה של נסיעה נראה לך קצת מוזר שהסמל המוטבע על ההגה הוא של איסוזו.

באופן אישי נראה לי שהבחירה בג'יפ כרכב להתנייד איתו בעיר היא לא הכי חכמה , אבל אם כבר - יש אופציות טובות יותר , בתקציבים שונים {לא ציינת תקציב}.

מבחינת יכולות שטח קיבלת פה הסברים מאנשים שמבינים בזה.

GOT סחוג?

פורסם

כמה דברים -

1. נראה לי שרובכם מפספסים פה, אני לא חושב (לפי השאלות - רמת גימור וצורה חיצונית) שאת פותח השרשור מעניין שטח קשה מדיי. אני גם לא חושב שהוא מעוניין במשפחתית. נראה לי שכמו רוב רוכשי הרכב הוא גם רוצה ג'יפ ליסוע בעיר. במקרה הזה (מניסיון) אין טעם לייעץ לבן אדם ללכת לקנות משפחתית (שברור שהיא עדיפה) כי הוא רוצה ג'יפ.

2. אני לא חושב שאי פעם היה פה FACELIFT לרודיאו, כמה זמן הוא כבר נמכר כאן? 2-3 שנים? (אני לא מבין את UMI ואת הקטע שלהם להחליף כל יומיים דגמים ויצרנים - זה ממש בדיחה).

• תוכן חדש...