Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד למארגנים.

היה ארוע מגוון, מרשים ומאורגן מעולה.

כן ירבו.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נתת הופעה מצוינת. אין לך במה להתבייש. עצם העובדה שהצלחת להתברג למקום שלישי מול אופוזיציית נינג'ות 4X4 כבר אומר הרבה.:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

ברוך הבא לפורום.

תודה,
פורסם
שלום לכולם ,

רציתי להודות ל CARS FORUM

על אירוע מהנה במיוחד. (אני בעל הסילביה "שחורה" בעצם סגולה -מצטער על הפאשלות בדריפטינג פעם הבאה יהיה יותר טוב) אני מאד נהיניתי גם בג'ימקנה כמובן ושמח על המקום השלישי.

תודה לכל המארגנים שנתנו המון, אני יודע מה זה כרוך בדיוק תאמינו לי, שיחקתם אותה.

ארוע מאורגן, מתוכנן ומבוצע מצוין.

הכי הרבה תודה לכל מי שבא לראות, אמנם גם בלי קהל זה כיף

לנהוג אבל עם קהל זה במיוחד מהנה.

זהו בעצם,

תודה

ברוך הבא לפורום ג'ון צ'יקו!

נתת אחלה של הופעה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

באמת היה אירוע ברמה גבוהה מאד,כל הכבוד על היוזמה והארגון המוצלח.

התחרתי היום ולמרות שלא הייתי כ"כ מזהיר עם התוצאה שלי נהנתי מאד ושמחתי להגיע ולהשתתף:-) .

נ.ב

ואם למישהו יש במקרה תמונות או סירטונים שלי אז אני ישמח אם הוא יוכל לשלוח לי.

תודה מראש

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

טוב, אמנם הגעתי "טיפה" מאוחר, אבל עדיין הספקתי להופעה של האספנות ושל מכוניות השרירים...

אכן, היה ארוע מושקע ויפה, ברמה של "חו"ל".... סחטיין!!! וכן ירבו!!!

תודות לכל מי שתרם והפך את הארוע הזה למה שהוא היה, וזו בעצם אבן דרך רצינית מאוד בהיתקדמות של התודעה של התחביב המשותף של כולנו בתודעת הציבור!!! סוף כל סוף רואים אותנו לא כבועלי כבשים, פושעים נימלטי חוק, אלא כבני אדם ובני תרבות!!!

תודות מיוחדות לכל אילו שניסו לידרוס אותי ואת יורש העצר שלי בדרך לשם. באמת, מה עבר לכם בראש כשאתם עוברים ליד בן אדם עם עגלת תינוק ומרביצים פירפור עם חצי זריקת תחת? אהה??? מצחיק זה לא... באמת...

עוד תודה מיוחדת למפגר שעברתי לידו עם העגלה (גם כן בדרך) ופתח את החלון והיה חייב להגביר את המערכת העלובה שלו לפול וואליום ולהקפיץ את הקטננצ'יק מעורו... באמת תודה!!!

תודה לאישתי שהסכימה לבוא, ותודה לדפקט שניסה להידחף בינה לבין המשאית שחנתה באמצע הכביש (וממש "הזיז" אותה!)... מה עבר לך בראש בדיוק?!?!?!

היו עוד כמה "גאונים" כאילו... אבל סה"כ, עבר בשלום...

חבל שלא היו עוד מקומות צל, חלקינו הגענו עם ילדים (וזה חלק מהעניין, לא? דור המשך של חולי הגה) שסבלו מהחום...

נקווה ליראות עוד ארועים ברמה כזו ואפילו יותר גבוהה!!!

אגב, חולצות, אני לא הספקתי לקנות... איפה יש "קיוסק" עם חולצות? ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני ראיתי אבא אחד בהשקה של הג'וליה האדומה אומר לילד הקטן שלו בעגלה: "תגיד אלפא, תגיד רומיאו..." :-), זה היית אתה ?תזהר, עוד בסוף הילד יתבע אותך כשיגדל על נזקים נפשיים...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז מה היה לנו שם?.....

תמונות של הגימקאנה כבר העלו ואני מודה... לא יצא לי ממש לצלם כי היינו עסוקים בצעצועים אמריקאיים... :)

אז בבקשה: מועדון FUEL SLUT בתפארתו!!!!!!!!!!!!! בתמונות המציגות את מכוניות חברי המועדון, עם עוד כמה אורחים עם מכוניות מהיבשת הנכונה עם המנועים הנכונים smiley2.gif

P1000401.jpg

P1000402.jpg

P1000391.jpg

P1000392.jpg

P1000393.jpg

P1000394.jpg

P1000395.jpg

P1000396.jpg

P1000397.jpg

P1000398.jpg

P1000399.jpg

P1000400.jpg

P1000403.jpg

P1000404.jpg

P1000405.jpg

P1000406.jpg

P1000407.jpg

P1000408.jpg

P1000409.jpg

P1000410.jpg

P1000411.jpg

P1000449.jpg

P1000450.jpg

P1000456.jpg

P1000457.jpg

P1000458.jpg

P1000462.jpg

P1000464.jpg

P1000466.jpg

P1000468.jpg

P1000469.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

היה אירוע אדיר,נהנתי מאוד מחכה כבר לשנה הבאה,רק לדאוג לאזורים מוצלים,כמו-כן כולם נתנו שואו יפה בכל הקטגוריות,זה אירוע מוטורי ראשון שלי ובטוח שלא אחרון.

תעלו עוד תמונות וסירטונים בבקשה.

שוב כל הכבוד על הסדר והאירגון היה כיף.

שב"ש רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לטובת אלו שלא התעוררו/ לא יכלו להגיע/ עשו הרבה מספרים בלילה/ עבדו/ או סתם היו להם התחייבויות קודמות

מישהו יכול להעלות סיכום אירוע עם כל האירועים שהיו , במיוחד בג'ימקאנות (מנצחים וכו')? אני חושב שזה יהיה במקום ואני חושב שאני לא היחיד שאודה לו.

כל הכבוד למארגנים!! כן ירבו!

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

אני רוצה להודות קודם כל לרז על ההזמנה לאירוע הדאגה למיקום מעולה (שמסתבר היה מצויין בסופו של דבר) ולכך שהכל ילך כמתוכנן.

מאחל לכם בשמי ובשם כל חברי הונדה קלאב ישראל, המון המון מזל טוב ובעזרת השם שהפורום יפרח ויגדל ויזכה לעוד עשרות חגיגות ואירועים מוטוריים.

מזל טוב

אריק

מנהל הונדה קלאב ישראל!

פורסם

כל הכבוד למארגנים היה אירוע מעולה מאורגן היטב . :-)

פשוט היה תענוג לבוא ולראות איזה נהגים תותחים יש לנו בארץ ומה הם מסוגלים לעשות על המסלול ..

היה פשוט אירוע מהנה מי שלא בא הפסיד והרבה ..

תודה לכל המארגנים וכל מי שאחראי לאירוע הזה היה באמת מושקע מקווה שיהיו עוד כאלה .. :-D

פורסם

רק בקשה קטנה, מישהו הסריט את המכוניות של Fuel Slut נותנות בגז?

אם כן, אנא, או אנא, עלו נא סרטון. או אפילו רק קובץ MP3..:wink:

לילה טוב חברים.

אור.

פורסם

אני רק חייב לציין שממש נהנתי היום, ושמי שנהג על הבימר הלבנה הרשים אותי מאד מהנהיגה שלו, כנ"ל מי שנהג במיאטה הכחולה. כיף לראות כאלה דברים בארץ

פעם הבאה חייבים לסדר משהו בשביל להגן על הקהל, הסילביה המשתוללת ההיא יכלה לגמור בטעות את היום בצורה נוראית..

פורסם

אם הקהל היה נשמע להוראות ונשאר מחוץ לשטח המגודר של המסלול, הסילביה המהממת ההיא לא הייתה מתקרבת אליו אפילו..

במהלך התחרות ראיתי ה-מ-ו-ן צלמים עם מצלמות רגילות ומצלמות וידאו בתוך שטח התחרות, וכן אנשים עם תגים של "תקשורת".

מאיזה ערוץ(ים?) היום נוכחים? והאם נערכה הסרטה "רשמית" מטעם הפורום לסרט DVD שובר קופות שיצא לקולנוע להתחרות מול "מהיר ועצבני" החדש?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה למנהלי cars FORUM שהעלו ארוע מהסוג הזה להנאת חובבי המוטוריקה בישראל.

תודה לכל המתנדבים שעמלו, עבדו, סידרו וטרחו.

תודה למלראו F1 שדאג לקחת אותי לאירוע ולהחזיר אותי הביתה בשלום.

תודה לכל אוהבי המוטוריקה שהפגינו נוכחות, והראו כמה אירוע כזה חשוב.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...