Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

boston acoustics s65

deadeye
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגידו מישהו מכיר את הרמקולים של בוסטון אקוסטיקס s65??

אם כן מה הביקרות עליהם??

את הדגם הזה אני לא מכיר ספציפית,אבל לפי ביקורות ומה ששמעתי מאנשים מדובר ברמקולים באיכות מעולה, מחברה שמייצרת גם סטריאו בייתי.

בארץ כמעט ואין רמקולים של החברה הנ"ל אבל יש להם יבואן בת"א,אני משער שאפשר לבוא לשם ולשמוע אותם.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

יש אצל סאונדר ברחובות הרבה סוגים של בוסטון

רמקולים מעולים ! כל הסדרות טובות .. לפי מה שהבנתי כולם אותו צליל

רק הספקים שונים

פורסם

זכיתי ברמקולים שלהם בדגם s65 אבל יש להם הספק של 35 rms , אני מתכנן לקנות מגבר ולכן אני לא יודע אם כדי להשאיר אותם או למכור ולקנות משהו יותר חזק

פורסם
זכיתי ברמקולים שלהם בדגם s65 אבל יש להם הספק של 35 rms , אני מתכנן לקנות מגבר ולכן אני לא יודע אם כדי להשאיר אותם או למכור ולקנות משהו יותר חזק

תראה הכל תלוי בצרכים שלך, אם אתה מתכנן מערכת רצינית אז מן הסתם אתה לא תישאר עם הרמקולים הללו כי אלה רמקולים 6.5 אינצ' רגילים כלומר ,הם לא צריכים בכלל להתחבר למגבר אלא רק לרדיו דיסק.

במידה ואתה מחפש מערכת פשוטה בלי מגברים ובלאגנים הרמקולים האלה ישרתו אותך נאמנה אבל אם אתה בונה על קומפוננט כדאי שתחליף אותם.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
כמו מה?
השאלה שלך כוללנית מידי..תעשה חיפוש בפורום על המלצות לקומפוננטים.

אתה חייב להקציב תקציב מסויין ומטרה מסויימת שאתה רוצה להשיג ורק כך אפשר לקבוע מה יתאים לך,וגם זה בערבון מוגבל.

עד שלא תשמע את הסטים לא תדע בודאות מה הכי טוב בשבילך!

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
אז אתה צריך להחליף אותם במשהו שיהיה מתאים למגבר שתקנה
אתה מכיר את הרמקול? אתה מכיר את המגבר? מאיפה התענות שלך?

רמקול שלי של 100 RMS יכול לנגן חזק יותר ו טוב יותר מהסאב שלך שהוא 200 RMS

בוסטון זה חברה ברמה גבוה... לא מכר את הדגם הספיציפי אבל שווה לנסות את הסט על המגבר כנרא. נחקה לדעת של מומחים!

פורסם

אחד חברי הפורום אמר שאלה הם רמקולים בעלי הספק של 35 RMS

אם זה ככה אולי לא כדי להביא מגבר אלה להסתפק ברדיו דיסק

אבל שוב הכל תלוי בטעם של בעל הרמקולים

אתה צריך לישמוע את הרמקולים שלך ליד סטים אחרים ולראות אם אתה אוהב אותם

אם כן אולי שווה להרכיב אותם על מגבר טוב של 50 RMS לערוץ לכוון טוב ומי יודע אולי

הרמקולי יעשו פלאים

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

יש לי בוסטון RC620 ואני מבסוט מהם עד השמיים וחזרה, ושוב פעם.

רכשתי אותם בסאונדר בעקבות המלצה שלהם.

אופי הצליל לדעתי הוא משהו בין הרכות של מורל לבין ה-"מתכתיות" של פוקל.

אשמח להשמיע לך במפגש הקרוב.

בברכה, שי.

פורסם

אני מתכנן לנסוע לחול כנראה ויש מצב אני מביא את המגבר של jbl 75.4 הרמרולים האלה יתאימו למגבר כזה?? וזה ישמע טוב או עדיף לקנות משהו יותר חזק?

הנתונים שלהם:

Nominal Size

6-1/2"

RMS Power Handling

35w

Peak Power Handling

100w

Frequency Response (±3dB)

58Hz-20kHz

Impedance

4ohm

Sensitivity (1 watt (2.83v) at 1m)