Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזעזע

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הם סתם חבורת מושפעים שמחפשים תשומת לב, ואל תשכחו שתמיד היתה אנטישמיות בעולם, אבל מספיק תמהוני/גאון?/מטורף אחד שיצליח להגיע לעמדת מפתח ויישם את תורתו...

אותי מעניין למה כל פעם שיש הצעה לגרש אנשים זה ישר למקסיקו
אני מוכן שיגרשו אותי למקסיקו... בכיף... אפילו מחר...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל מספיק תמהוני/גאון?/מטורף אחד שיצליח להגיע לעמדת מפתח ויישם את תורתו...

לא, זה לא מספיק. צריכים כמה מיליונים שיילכו איתו. לא צריך לתת הנחות מוסריות למי שלא מגיע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא, זה לא מספיק. צריכים כמה מיליונים שיילכו איתו. לא צריך לתת הנחות מוסריות למי שלא מגיע.
"ידידנו" היטלר הצליח לסחוף את כל העם באמונותיו.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אבל מי שבאמת מפחיד אותי זה לא המתלהבים המתועבים האלו עם המדים הנאציים, זה כל הגזענים בארון שכלפי חוץ הם ליברליים אבל מעשית יפעלו ממניעים גזעניים. וכאלו יש גם לנו.
!!!

בלי קשר, הבחור בהתחלה עושה חיקוי ממש טוב של היטלר.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
"ידידנו" היטלר הצליח לסחוף את כל העם באמונותיו.

בו נגיד שהיתה לו קרקע נוחה לעבוד עליה. האמונות שלו לא הומצאו על ידו, הן התבססו של מאות שנים של אנטישמיות תרבותית מושרשת.

פורסם

אני חושב שעמדו אנשים ברקע (מאחורי הגדרות) שרצו לפתוח להם את הצורה..

אני מקווה שברור לכולם שגם היטלר היה בן אדם אחד שסחף אחריו המונים.

גם הם יכולים להגיע למצב דומה, ואסור להשאר אדישים ושאננים,

הבעיה אם, שאם יהודי/ישראלי יגיב בתגובה זועמת אליהם, מן הסתם שהם יגידו הנה הם היהודים שלא רוצים לתת לנו להתקיים..

בכלל ישנם תנועות קיצוניות שעברו את גבול חופש הדיבור וכעת הם בקטע של הסטה (אני מקווה שכך רושמים), הKKKהאלה בכלל...... נסחפים, אבל גם הNSM האלה בעייתיים.

זה באמת נורא מציק שצריך להחשף לדברים האלה בימינו, זה כאילו שטקסי יום השואה הם זמניים, זה לא משהו שעברנו והוא מאחורינו, אולי השואה עצמה, אבל כל הנאציזם והשנאה עדיין קיימת ובוערת וצריך לחסל אותה.

איך, זה משגע אותי באמת, איך אפשר להגיב אליהם, להקים תנועה יהודית ציונית אנטי נאצית?

the NZJANM (Nashional Zionist Jews Anti Natzi Moment)..

אולי קיים כזה דבר שאפשר לתמוך בו?

הכי מצחיק שהם אומרים שהם נאצים, עכשיו נאצים הם אנטשמיים, ואנטישמיים זה שנאה כנגד כל העמים השמיים, העמים השמים בין היתר כוללים את כל הערבים.. (9.11)..

ובכלל , ללכת בדרכיו של היטלר, להשמיד כל מי שלא מושלם ולא הולך בדרך הישר (הומוים בין היתר).

אבל אפשר להבין את הפחד שלהם למה הוא מתעצם מרגע לרגע, כי המועמדים לנשיאות ארה"ב הם בין היתר אחד היה מועמד יהודי נכון? מה יכול להפחיד אותם יותר מיהודי שינהל להם את המדינה?

קיצר אני חושב שלא צריכים להשאר אדישים וצריך כן בעבוע בוע להגיב לניצול של חופש הדיבור לכיוון הסטה, כאילו אני אומר אין לי בעיה שיהיו קיימים , כי וואלה חופש דיבור יש זכות לעשות מה שרוצים, אבל ברגע שאתה כאילו מפיל את זה על אנשים אחרים וכופה את הרעיונות שלך בדוגמאות ורמיזות שקריות.. זה חסר אחריות לתת לזה לקרות.

לא פלא שפתאום מוצאים ילדים בארץ שהם מקימים להם איחוד נאצי ממש פה בארץ...

פורסם

אנשים צריכים מניעים לקיים את עצמם , שנאה זה מניע חזק , לא חסר את מי לשנוא, וגם לא חסרים סיבות לשנוא , כל מה שצריך זה הנהגה טובה והופ יש לנו כת של פנאטים .

זה הטבע , ולכל דבר בטבע יש דבר שמשלים אותו , אהבה שנאה , ניאו איג'נט סמית'

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
בו נגיד שהיתה לו קרקע נוחה לעבוד עליה. האמונות שלו לא הומצאו על ידו, הן התבססו של מאות שנים של אנטישמיות תרבותית מושרשת.

איש יקר, כאן אנו עדים לתופעה שניקראת "שינאת יהודים"... וזה שונה מאנטישמיות, שמיתיחסת לשלוש הדתות הגדולות...

באף אחד מהנאומים לא מוזכר העם שגרם לפיגוע הטרור הגדול שידעה האומה האמריקאית...

באף אחד מהנאומים שלהם לא מזכירים את השחורים נניח...

למה? כי היהודים הם עם "חלש" שקל להיטפל אליו, אנחנו מטיבעינו לא ממש "מחזירים"... מקבלים את הגזרה וזהו... ככה זה בארץ, וככה זה בחו"ל, וככה זה גם היה בשואה לצערינו...

עם המוסלמים, לעומת זאת, לא כדאי להיתעסק... אני מניח שאם הוא היה עושה את הנאום שלו ליד רובע יהודי היו כאילו שהיו צועקים לו, או שהיו מגדפים אותו, אבל רובל היו מאמינים שצריך לתת לו לדבר כי יש הרי את חופש הביטוי...

אם הוא היה עושה את זה ליד מקום שיש בו מוסלמים היו משפדים אותו חי...

מישהו רוצה לדמיין מה היה קורה אם הוא היה עושה את זה ליד רובע של שחורים??!! :twisted:

בקיצור, הבחור הזה, מנצל דעה קדומה שקיימת כבר לא מעט זמן, היהודים הם עם חרא, הם שותים דם של ילדים נוצרים, עושים ברית עם השטן וכו'...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ובכלל אחת הזכויות החוקתיות שלהם לא כוללת את זכות קיומו של כל אדם או משהו כזה ?!
אתה צודק באמת אין

אבל קיימת הזכות למשפט צדק (הזכות השישית)

http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Bill_of_Rights

והליצנים האלה הציגו טענות נגד היהודים

1. שהם לא מאמינים בזכות של השאר העמים להתקיים

2. שהם מאמינים בסקס עם ילדים בני 3

3. עוד שטויות מפגרות.

אף אחד לא מינה אותם לשופטים או חבר מושבעים ואם כן הם לא ניהלו מישפט לפי חוק המשפט בארה''ב

לכן צריך לשלוח את הליצנים האלה לבית-סוהר ורצוי אחד עם הרבה ריכוזי אוכלוסיה בתוכו כדי שיאכלו את הלב.

בלי שום קשר היטלר האמין שהעם הארי שמקורו הוא נורדי (בעיקרון זה ויקינגי אבל גם מוכח שהרוסים הם צאצאי ויקינגים שנולדו לאחר שקיעית האימפריה הויקינגית)

והעם הזה התבולל במשך השנים וכעת הוא המושיע הגדול יושיע אותו מאבדון ושהם יחיו במדינת הרייך השלישי (גרמניה) וכל שאר תתי הגזע ישתעבדו להם.

בחזרה למציאות. עד כמה טיפש אתה אמור ליהיות כדאי ולהציג את המשנה שלך במדינה שבא רוב האולוסיה היא של מהגרים, והסיכוי של הבלונדינית ליהיות ארית הוא במיקרה בגלל צבע השיער הבלונדיני שלה, אני מת שיבוא לשם לכל אחד

ויראו לכל אחד איפה יש לו קרוב משפחה סלאבי או לטיני או יהודי, מה הם יגידו אז

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
איש יקר, כאן אנו עדים לתופעה שניקראת "שינאת יהודים"...

גילי, אנחנו אוהבים לחשוב, וכך מלמדים בבתי הספר, שהגזענות כלפי היהודים היא תופעה ייחודית. מבחינה היסטורית זה נכון, אבל כל תופעה היסטורית יש לה מאפיינים יחודיים. מבחינה אנושית/פסיכולוגית מדובר באותה שנאת זר/שונה/מיעוט שיש בכל מקום ואצל כל תרבות. הטורקים טבחו מיליון ארמנים, האמריקאים ביצעו רצח עם באינדיאנים ולא מזמן היה רצח עם ברואנדה.

אז נכון שהשנאה ליהודים היתה ממוסדת ומושרשת ע"י ובכנסיה הקתולית ונכון שזו תופעה היסטורית רחבה מבחינת היקף גיאוגרפי ומשך זמן ונכון שרצח העם שהביאה השנאה הזו אין לו אח ורע. הכל נכון. אבל בבסיס בכל תרבות יש שונאי זרים, בכל תרבות מסוגלים בקלות לדה-הומניזציה של האחר ובתנאים הנכונים יישחטו כל אחד.

פורסם

פאולו. אתה צודק.

נחמד לשמוע את האמת הזאת מדי פעם מאיזה ישראלי.

בכל מקרה אני חושב שהאנטישמיות כל כך מרתיחה אותנו בגלל סיבות ברורות ומובנות לחלוטין. יש לנו סיבה מוצדקת להיות רגישים לעניין.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לא יאומן כי יראה הרבה משוגעים ראיתי אך מאלה אני פוחד

נאצים בארה"ב של אמריקה בשנת 2006

...

הסבר

איזה אוסף של שטויות. קבוצה קטנה ושולית שונאת כל מה שלא אמריקאי לבן (שלא לדבר על אמריקאים לבנים הומואים שגם אותם הם בטח שונאים) הופכת במחי סרטון אחד באינטרנט לאיום על העם היהודי. מי שראה את הסרט האחים בלוז משנת 1980 זוכר את הנאצים מאילינוי שמצטרפים למרדף הענק שבסוף הסרט. בקיצור, שום שואה מתקרבת ושום נעליים.

http://www.info.org.il/irrelevant/
פורסם

על איזה אתר אתה מדבר?

אם אתה מדבר על האתר שאני העלתי אז יש בו לפעמים הסבר לכל ה"ספאם" שאנו מקבלים במייל. ברוב המקרים הם צודקים אבל מעניין לדעת כיצד הם מאמתים את המידע הזה.

פורסם

nsm88 על מה שמדובר בסרטון!

על איזה אתר אתה מדבר?

אם אתה מדבר על האתר שאני העלתי אז יש בו לפעמים הסבר לכל ה"ספאם" שאנו מקבלים במייל. ברוב המקרים הם צודקים אבל מעניין לדעת כיצד הם מאמתים את המידע הזה.

• תוכן חדש...