Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזעזע

gibsonlp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפעמים מדהים אותי כמה קל לפנות לשנאה. כמה קל לעוות כתובים ודעות בגלל שנאה, מגעיל אותי עד עמקי נשמתי כל פעם מחדש.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יש כל כך הרבה מטורפים באמריקה... מעניין איך אף אחד לא "הוריד" אותו עם איזה כדור "טועה"...

אני ממש "אוהב" את אילו שתולים את האשמה באחרים... הוא מאשים את זה שאין עבודה ומחירי הדלק עולים בגלל.... היהודים...

OK, אותו הדבר קרה בתחילת המהפכה התעשייתית... אלפי אנשים איבדו את מקום עבודתם בגלל הכנסת מכונות יותר יעילות... אלפי מישפחות הפכו קשות יום ורעבות בגלל זה... כינו אותן "בנות השטן"...

כיום, האם מישהו יכול להיסתדר בלעדיהן?

זה ניראה "אבולוציה", מי שלא מיסתגל למצב החדש, ניכחד...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

איך אמרו ג'ייק ואלווד? i hate illinois nazis

עזבו שטויות, ארה"ב כל כך גדולה והתקשורת כל כך טובה שיש מספיק אנשים שיתאחדו מאחורי כל זבל ויחפשו לעשות רעש.

אבל מי שבאמת מפחיד אותי זה לא המתלהבים המתועבים האלו עם המדים הנאציים, זה כל הגזענים בארון שכלפי חוץ הם ליברליים אבל מעשית יפעלו ממניעים גזעניים. וכאלו יש גם לנו.

פורסם

אלה סתם חבורה של איכרים ( Rednecks לא מפותחים) שבמשך השנים התחתנו והתרבו בתוך המשפחה.

אם אתה רוצה לראות דברים קצת יותר מפחידים אז בערוץ 8 יש סדרה מבית הבי.בי.סי (אני לא זוכר את השם המדוייק אבל למנחה קוראים לואי ת'רו) באחד הפרקים המנחה עובר לגור עם משפחה כזאת ונחשף לכל ה"תרבות" וכל מה שעומד מאחוריה וגם מראיין דמויות בולטות בתנועות השונות ומראה את השקפותיהם המעוותות.

אסף

פורסם

אחח, אילו אנשים סימפטים. אז מי אמר שאין זה עולם יפה? הדמוקרטיה בשיאה וחופש הביטוי מרקיע שחקים.

פתטי

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הייתי רוצה לפגוש את הבחור הזה ברחוב!!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
גועל נפש, מזעזע לראות דברים כאלה.

איך נותנים להם בכלל לדבר?

קוראים לזה זכות חוקתית.

וחבל שאצלנו אין דבר כזה.

• תוכן חדש...