Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר צרור חיפושים, הסתכלות בFAQ, הבנתי אולי 60 % על בניית קיק פאנל (מפיבר).

אני בקרוב מאוד הולך לרכוש סט של דוטק, 6 אינץ ומתכוון לעשות להם בנייה של מן כונוס ושיכוונו על ידי האוזן שלי ..

ועכשיו לעיקר, החומרים שאני אמור לקנות (זה לפחות מה שהבנתי), בד של פיברגלאס, דבק - פוליאסטר או אפוקסי. (זהו?)

ותהליך הבנייה:

(אני מסביר ומפשט את זה לשפה שלי את התהליכים המדוייקים של הבנייה לפי מה שהבנתי).

מכין את השבלונה של העץ שאני רוצה, באיזה זווית שאני יירצה, מניח את הבד של הפיבר גלאס עליו, מותח אותו טוב, לוקח מברשת ומורח מהדבק ופשוט סופג אותו בצורה רצינית... אם יש בועות אויר אני מן הסתם מעלים אותם.. ומחכה שיתייבש... וזהו? הצורה התקבלה (לפחות ממה שהבנתי) ולאחר מכן לצבוע את זה עם כל צבע שנבחר. (צבע שמיועד לפלסטיק).

אם יש משהו שלא הבנתי,אני לא יודע, יש לכם משהו להוסיף, לתקן וכו אני אשמח לקבל את חו"ד דעתכם .. אני כנראה באמצע השבוע או סוף שבוע הבא יתחיל לעבוד על זה

ואני רוצה לבוא הכי מוכן שיש :wink: .

אז תודה מראש,

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

"קרוב" אני יפרט

שבלונה עץ

חיבור למשטח וכיוון זוית על ידי פלסטלינה מתקשה או רצועת פח (השלב הכי קריטי לטווח רחוק)

מתיחת בד

הספגה של הבד בפוליאסטר

אחרי התקשות מניחים פיברגלאס ומספיגים בפוליאסטר

וככה כל שכבה מחכים שיתקשה וממשיכים

ואז שיוף קצוות רצינים שממש יבלטו

מריחת חומר פחחים לקבלת משטח נקי מחיספוס ועיקומים

(ככל שאתה טוב עם פיבר ככה אתה משתמש פחות בחומר פחחים)

שיוף גס

שיוף פחות גס

שיוף עדין

שיוף מאוד עדין

צבע יסוד (פריימר)

צבע (ספרי ואו בתנור)

אם אתה" מתחיל "תוסיף בין שלב לשלב ולפני תפילה

חומרים : פוליאסטר 55 מאיץ פלוס מקשה בבקבוק קטן

BONDO פחחים (יש חומרים אחרים אבל אני ממליץ על הקלים למציאה)

נייר שיוף גס ששאני לא זוכר את המספר שלו אבל זה כמעט הכי גס בצבע אדום

גם נייר 200

גם נייר 1000 נייר מים

ל-בד אני ממליץ על פליס למבנה חזק לאורך שנים

כמובן "אריג" פיברגלאס( נראה כמו משהו שלא בא לך שיסתובב לך בעור אז תלבש ארוך)

נשמיות (סרטן זה לא לעניין כמובן)

יש עוד המון חומרים אבל בהם אתה משתמש שאתה באמת יודע מה אתה עושה

דורהגלאס וכו'

ואגב אם זו בניה ראשונה ואתה רוצה שזה יראה יפה אז תעשה הכל בלי לחץ

אני ההיתי ממליץ שתתקין את הרמקולים רגיל בינתיים שלא תצטרך להחליף את הגומיות עליהן מהריקבון בארון בבית

פורסם

אני ההיתי ממליץ שתתקין את הרמקולים רגיל בינתיים שלא תצטרך להחליף את הגומיות עליהן מהריקבון בארון בבית

חחחח אני מרגיש פה טון זלזול, נו טוב :wink:

תודה על התגובה המפורטת !

האמת היא שאין לי שום נסיון בזה, אני מקווה שיילך לי בסדר, אם לא אני יעלה תמונות של השלבים ואיפה אני נתקע, אני בטוח שאתה או אחר, יניפו אצבע (ות) ויסבירו לי מה לעשות ולתקן.

אז תודה לבינתיים, אם למישהו יש משהו להוסיף, אז בברכה!

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

שלום שימי!

אם אתה מאזור הצפון אתה מוזמן להגיע אלי ולקבל הדרכה ויעוץ בכל מה שנוגע לזה,אני מאוד אשמח לעזור לך בזה.

בברכה!

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה אני מאוד מעריך אותך, תודה !

אני מאזור המרכז (חדרה) אז לא כל כך ייסתדר, אבל מה כן, אם אני ייראה שאני לא מסתדר

אני אפילו מוכן לשים קצת דלק ולעלות צפונה,

אתה חושב שעל דייהטסו אפלהאוס יהיה קשה מידיי העבודה? :wink:

ראיתי עבודה שעשית, ידי זהב יש לך בפיבר.

בכל מקרה,נראה איך אם אני מסתדר עם זה שבוע הבא,

elian תודה על הלינק, אני בטוח שהוא יהיה שימושי.

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

סע אל סלבה ברכבת על חשבות צה"ל.

זה מה שאני עשיתי לפני חודשיים[חדרה לנהריה ומשם אוטובוס למעלות]

כל מה שאני יכול לומר ,שהנסיעה בהחלט משתלמת,סלבה הוא נכס יקר שאילו היה מתגורר באיזור המרכז ,דברים היו ניראים אחרת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה אנשים!

ובקשר לדיהטסו אפלאוז זה ממש לא משנה איזה אוטו זה,כמעט לכל אוטו אפשר לבנות פודים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
  • תוכן חדש...