Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

ראיתי יאריס כמו שאני רוצה, ב-2000 מעל המחירון (מחירון 58 מבקשים 60). מחר בבוקר בדיקה, ואנחנו בהתלבטות קשה.

מצד אחד, היאריס רכב מאוד מבוקש, אני מחפש כבר יותר מחודש והן כל הזמן נחטפות לי מתחת לאף. הרכב נראה מושקע ושמור.

מצד שני - ממש אין לי כסף מיותר והרכב גם ככה בקצה גבול היכולת שלי... והעיקרון של "מעל המחירון" ממש מעצבן. למה? כי הם יכולים... אני בטוח שאם לא הייתי לוקח היו 3 שלוקחים במקומי (תוך יום-יומיים).

אשמח לשמוע את דעתכם!

תודה

פורסם
אני בטוח שאם לא הייתי לוקח היו 3 שלוקחים במקומי (תוך יום-

אז מה בדיוק השאלה פה ?

אם אתה לא תשלם - מישהו אחר ישלם.

כלומר מחיר השוק הוא בקלות 60K, למרות שיש חוברת שכתוב בה אחרת.

נפתחו לא מעט שרשורים בעניין.

לשיקולך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
והעיקרון של "מעל המחירון" ממש מעצבן. למה? כי הם יכולים...

ואני בטוח שאחרי שיהיה לך את הרכב הזה, ותרצה למכור, אתה תתעקש למכור במחירון, למרות שתוכל למכור ב2K יותר...

חנן, שקנה לא מזמן טויוטה ב8K מעל המחירון, וכן, גם מתכוון לדרוש סכום דומה לכשיימכר.

פורסם

מצטרף לדעתו של חנן.מחירון משקף מצב כללי, אבל מצב השוק ומצבו הספציפי של הרכב קובעים לא מעט.

בשביל האלפיים שקל והחודש שאתה כבר מחפש והזמן שיקח לך למצוא אחרת - הייתי שם את הכסף..

בשביל העיקרון של "מעל למחירון" אין מה להתעצבן.

מחירון זו רק נקודת התייחסות, לא יותר מזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל חכה לתוצאות הבדיקה.

כשינם פגעים כלשהם שתיקונם דרוש, לטעמך, אתה יכול לנסות ולהתמקח. אך כנראה שהיאריס מבוקשת מספיק, והמוכר בטוח בעצמו מספיק כדי לדרוש מעל המחירון. אם טעות בידיו הרי שהרכב לא ימכר ואם צדק, יממצא במהרה קונה.

אני לא רואה סיבה למה לשלם מעל המחירון עושה אותך ל "פריאר". מחירון הוא הערכה שמחשבת בגיל ובקילומטרז' ובמצב, וככל שהשנים עוברות הנחת הבסיס היא שמצב הרכב מתדרדר. אם מצב הרכב טוב ממה שהיית מצפה ביחס לשנתון, הוא שוה מעל המחירון.

וכמו שחתימתו של מר. שמר בפורום מציעה, כשמחפשים זול, נוטים לאכול נקניקיות. לדעתי אם הרכב לטעמך, עומד יפה בבבדיקה (שאותה יש לקחת בערבון מוגבל מסיבות שצוינו פה הרבה פעמים) ויש לו שוק שווה לקחת מה שטוב לך ולשלם קצת יותר (במיוחד כשמדובר בהבדל לא משמעותי כ"כ).

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

:-)

נראה לי שהיינו צריכים את הדחיפה הקטנה הזו בדרך ליאריס.... נקווה שהבדיקה מחר תצא טובה, אעדכן אתכם....

תודה רבה!!!!

פורסם

סיפור קצר מהיום:

ביום שני בלילה פורסמה באינטרנט יאריס שנת 2000 עם 18000 ק"מ אמיתיים. בשלישי אחה"צ התקשרתי וקבעתי לבוא ברביעי בבוקר לראות את הרכב.

הגעתי ובדקתי את הרכב, ראיתי שהוא מלוקק. ב-40 דקות שהייתי שם המוכרת קיבלה עוד לפחות 20 טלפונים מקונים פוטנציאליים (וסיננה את כולם, יש לציין).

היא רצתה 5 מעל מחירון משוקלל (60K), סיכמנו על 3 מעל בסופו של דבר אבל ביקשתי לחשוב על זה ולחזור אליה בערב (הרכב לא בשבילי, כך שלא יכולתי להחליט מיד). היא רצתה למכור את הרכב רק עוד כ-2-3 חודשים מסיבה מסוימת, אבל לא הייתה לה בעיה לחתום על הסכם כבר עכשיו.

לפני שיצאנו ממנה הגיע עוד בנאדם לראות את הרכב.

בערב אני מתקשר אליה להגיד שאני מעוניין. היא מספרת לי שהבחור שהגיע אחרינו הציע לה 5 מעל (מה שהיא ביקשה בהתחלה) וישלם את הסכום המקורי (כלומר 60000 ש"ח) גם אם המחירון ירד בחודשים הקרובים. כמו-כן הוא שם לה מקדמה על שליש מהסכום (!)

כנראה שזה מוכיח עד כמה קשה למצוא יאריס טובה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
למה? כי הם יכולים...

סיכמת את הנושא

נראה לך הגיוני שמישהו יוכל למכור אוטו בסכום מסויים וימכור אותו בפחות? :?

אתה לא רוצה, אל תקנה

פורסם

חבר קנה לא מזמן יאריס 1.3 2001 מאוטו-דיל.

עברה תאונה קלה בה הוחלפה כנף והאוטו היה במצב כללי טוב.

נמכרה במחיר מחירון (משוקלל - יד וק"מ נמוכים).

הוא חיפש די הרבה זמן עד שהוא מצא את זו.

אשתו לעתיד מרוצה עד הגג. :twisted:

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...