Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בסטרטר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי תופעה שרק הולכת ומתגברת ואני חושש שהיא מהסטרטר.

כשאני מנסה להניע את הרכב (מיצובישי קולט 97 אוט') בעיקר כשהוא קר אין לי סטרטר.

הכנסתי את הקוד לקודן שוב ושוב, במקביל שיחקתי עם ידית ההילוכים מ-P ל-N. אחרי כמה נסיונות הצלחתי להניע.

עכשיו מס' הנסיונות עלה. אני שומע מעין קליק מכיוון המנוע במהלך הנסיונות. יכול להיות שהסטרטר נתקע ומשתחרר עם הנסיונות? ואם כן האם הגיע יומו? יש ריליי לסטרטר שיכול להיות שהוא דפוק?

או שהאימובילייזר החליט לשגע אותי?

תודה מראש,

רונן

פורסם

צריך לבדוק קודם כל מצבר

אם המצבר תקין ללכת לסטרטר

לבדוק הגעת מתחים לסטרטר

לבדוק חשוב מינוס בין גוף למנוע

אם יש אפשרות לבדוק צריכת זרם בהתנע

פורסם

שיטת בדיקה טוב ההנה להשאיר המכונית ללינת ליילה אצל חשמלאי רכב טוב כך שבבוקר ניתן יהיה לראות ולשמוע התקלה ולבצע בדיקות ומדידות כדי לאתר התקלה ולתקנה.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

אני בטוח שרפי ימליץ לך על חשמלאי באיזורך,אך יחד עם זאת תעשה בדיקה עצמית ותיבדוק הגעת מתחים לסטרטר,ותקינות מצבר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תחילה יש לבטל זמנית את ניתוק הסטרטר על''י האמובילייזר באים יש כזה , ולבדוק מתח לחוט הדק בסטרטר (נקודה 50) בזמן מתן סטרטר. יש מתח בנקודה 50 הסטרטר צריך שיפוץ, אין מתח בנקודה 50 בדוק ממסר (באים יש) או מתג התנעה (סויץ').

ל'ג שמח יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, לאחר שניסיתי לחיות עם הבעיה נשברתי,

החשמלאי עשה לי משהו שנקרא "ריליי הגברה".

הוא פשוט הרכיב ממסר נוסף שמקבל את הפקודה מהסויץ' ומקשר את המצבר ישירות לסטרטר.

מאז נפתרה הבעיה.

שורש הבעיה לא אותר אבל נקווה שלא יחזור...

רונן

פורסם

שורש הבעיה לא אותר אבל נקווה שלא יחזור...

רונן

פקודת מס' 50 למתנע (לסטרטר) לא היתה תקינה, היתה נפילת מתח.

להווה אמר שיתכן והנפילת מתח בחיבורי האימובליייזר ככל שהוא אכן מנתק את הסטרטר, ו/או בשקעים תקעים, ואו באחד מחלקי החשמל במעגל פקודת 50 של הסטרטר.

אין טעם בהחלפת חלקים יקרים, כאשר ממסר הגברה פותר את הבעיה, ועל כן ולאור שהתופעה לפי תיאורך, נפתרה, פעלו במקצועיות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...