Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישראל שלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
2 צעירים שישבו בגלידריה בחדרה הלכו לשירותים ואחד מהם נתקל בכתף של מישהו אחר. תוך שניות שולחנות וכיסאות עפו באוויר....

איך לא ברח להם הפיפי באמצע המכות ? :roll:

פורסם

שוב, זה לא מצחיק, זה עצוב... אני כבר לא יודע אם כדאי לי להתנצל כשנתקעתי במישהו בטעות או ישר לקחת את הרגליים ולברוח...

פורסם
מצחיק לראות איך עניין שבכל מקום אחר בעולם היה נגמר ב-"Sorry Mate", נגמר אצלנו.
Sorry Mate, Sorry Mate שלא דקרתי את אמ-אמא ש'ך אולי...:wink:

את האמת, פעם, כשגרתי ליד חדרה (עין החורש) הייתי מגיע ל"כיכר הבורקס" הזה הרבה, יש שם אחלה בורקס...

יום אחד התחילו שם מכות, גם, על משהו דבילי...

בעלת המקום יצאה עם מקל (משהו שנירא כמו מקל של מעדר), והתחילה להרביץ ל"לוחמים הצעירים"...

בדיוק עברה שם ניידת, ואני שמחתי, שאולי סוף כל סוף זה יגמר... הם עשו סיבוב בכיכר, האטו... ו... נכון... נסעו...

:neutral:

מה שמדהים בכל הסיפור הזה הוא שלאף אחד מהסובבים והסועדים זה לא ממש הפריע, כמו שמישהו מיתעטש...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
מצחיק לראות איך עניין שבכל מקום אחר בעולם היה נגמר ב-"Sorry Mate", נגמר אצלנו.
או-הו, מישהו חי בסרט.

ואם כבר בריטניה, אז שם קטטות בפאב זה עניין שבשגרה. אני רוצה לראות אותך אומר 'סורי מייט' בניו ירס איב לכל השיכורים שהולכים ברחוב ומחפשים על מי ליפול. ההבדל הוא ששם אפשר להאשים את הרגלי צריכת האלכוהול של הבריטים, וכאן אפשר להאשים רק את עצמנו.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

דברים כאלו בחיים לא היו קורים בנתניה.

פה יש תרבות !

פה לא זורקים כיסאות.

איזה מן היתנהגות ברברית זו לזרוק כיסאות

רק בחדרה , בחיי, גן חיות, מה לא שמעו שם על טילי לאו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ענית לעצמך יפה - אלכוהול. וזה בדיוק מה שמדאיג, בארץ לא צריך טיפה של אלכוהול בשביל שתתחיל אלימות.

החוסר-כבוד הבסיסי בין האחד לזולת כבר יעשה את שלו, ולצערי רואים את זה בכל מקום.

No worries 8)

פורסם

נתניה השתנתה לטובה בשנים האחרונות דווקא , בתור אחד שגר כאן רוב חייו

הבנייה בקצב אדיר , יש השקעה עצומה בחזות של העיר , האוכלוסיה טוב נו , ישראלים זה ישראלים

מה שכן , יש פה ראש עיר שעובדת ללא הפסקה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני גר בחדרה ורק עכשיו שמעתי על הקטטה .. אני מעופף..

בכל אופן, הדברים האלו פה זה נורמה רגילה, ותאמינו לי שאם נתקלתם במקרה כזה אומרים סליחה, והבחור השני לא ינסה לעשות כלום .. ככה זה ערסים כל עוד אתה "טעית" ובביקשת סליחה אז הכול בסדר מבחינתם .

ד"א באיזה גילדריה זה היה ? בחדשה שבצומת שליד הפיאצה?

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל , לפחות הם הלכו מכות בגלל סיבה .

יש מקומות (כמו נתניה) שהולכים מכות בלי סיבה ,

קרה לי מקרא לא פעם ולא פעמיים שאני הולך ברחוב בלילה ופתאום אני מגלה שהולכים אחריי זוג רוסים כאלו (איגורים כאלו) ואומרים "רק רוצים לדבר איתך" .

זה נכון

פורסם
ענית לעצמך יפה - אלכוהול. וזה בדיוק מה שמדאיג, בארץ לא צריך טיפה של אלכוהול בשביל שתתחיל אלימות.

החוסר-כבוד הבסיסי בין האחד לזולת כבר יעשה את שלו, ולצערי רואים את זה בכל מקום.

כן, לשבור למישהו את העצמות כי אתה שיכור זה יותר בסדר מלשבור לו את העצמות כי אתה חסר כבוד.

סורי מייט

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תוכן חדש...