Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישראל שלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצחיק לראות איך עניין שבכל מקום אחר בעולם היה נגמר ב-"Sorry Mate", נגמר אצלנו.

אולי בהודעות בEBAY UK כולם נחמדים ככה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סתם לידע כללי, mate היא לא מילה שנהוגה בבריטניה, אלא באי טיפה גדול יותר בצידו השני של העולם.

לענייננו, ואני מדבר רק על מה שאני מכיר וראיתי בעיניים שלי, ולא מחדשות או מאמרים בריטיים מלפני כמעט עשור.

אני חזרתי מסידני לפני פחות מחודש, לאחר שלושה חודשים שלמים. ואני בן-אדם ששותה. המון. חורים בכבד.

ופעם אחת! פעם אחת לא ראיתי שום מכות ושום דבר אפילו שמתקרב לזה, בשום פאב/הוטל.

חייתי בפרבר דלת ליד המשפחה שלי, ובחודש וחצי האחרון שלי שמה הייתי מגיע יום-יום למרכז העיר ללימודי אנגלית.

הדבר הכי קרוב לאלימות בכל השלושה חודשים היה בן-אדם שבעט ב-206 שלא עצרה לפני מעבר חציה.

לבן-אדם שלום, מהצרפתיה למרבה ההפתעה (NOT) התפרקו כמה חלקים, והנהג יצטרך להשלים כמה פסי קישוט מהאנשים הנחמדים ב-ebay.

וכן, לדעתי אלימות שמוטבעת באופיו של האדם 24/7 גרועה ומסוכנת בעשרות מונים מאשר אלימות

שעלולה להתפרץ אצל אדם ששותה אלכוהול פעמיים-שלוש בשבוע באיזה פאב.

אגב, גם שמה יש ערסים, הם נקראים Lebanese, ובתחילת השנה התחילו מהומות באחד החופים לאחר שלבנוני

כיבה סיגריה בוערת על צוארו של מציל אוסטרלי שביקש ממנו לכבות את הסיגריה בחוף הים.

ההבדל הוא ששמה ה-"לבנונים" הם באמת מיעוט, ההתנהגות שלהם ידועה כתת-תרבות,

ובניגוד לארץ, אף בר דעת לא יגרר אחר המיעוט הברברי בהתנהגות היום-יומית שלו.

No worries 8)

פורסם

התרבות שלנו היא תרבות המדבר, תרבות החרב.

מספיק לראות איך אנחנו נוהגים ע"מ לדעת שאנחנו חברה אלימה

מספיק לראות איך מתנהל ויכוח ע"מ לדעת שאנחנו חברה אלימה

תחי מדינת ישראל לא נראה שלהרבה זמן

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
סתם לידע כללי, mate היא לא מילה שנהוגה בבריטניה, אלא באי טיפה גדול יותר בצידו השני של העולם.
חארטה. לא יודע מאיפה הקרצת את זה.

לענייננו, ואני מדבר רק על מה שאני מכיר וראיתי בעיניים שלי, ולא מחדשות או מאמרים בריטיים מלפני כמעט עשור.
כנראה שאתה לא מכיר/רואה כל כך טוב, כי הלינק בהודעה שלי מקשר לתוכנית שהוצעה לפני עשור, ואילו היית קורא היית מוצא סטטיסטיקה מאלפת בנוגע לאלימות כתוצאה משתיה. האם בעינך לפני עשור הסטטיסטיקה היתה.. פחות מדוייקת? לא? אז מה הבעיה עם תאריך פרסום התוכנית שוב?

ופעם אחת! פעם אחת לא ראיתי שום מכות ושום דבר אפילו שמתקרב לזה, בשום פאב/הוטל.
שמע פה בישראל, כל פעם שאני יוצא מהבית אני הולך מכות. בכלל, נדירים המקרים שבהם אני לא מחמש את עצמי בטיל לאו.

מה בדיוק ציפית שיקרה, שתחטוף מכות מדי ערב? בגלל שצחי נסע לאוסטרליה לשלושה חודשים ולא היה עד לאלימות משום סוג אני צריך להסיק שבאוסטרליה יש או אין אלימות? מה הנקודה בסיפור הזה?

וכן, לדעתי אלימות שמוטבעת באופיו של האדם 24/7 גרועה ומסוכנת בעשרות מונים מאשר אלימות שעלולה להתפרץ אצל אדם ששותה אלכוהול פעמיים-שלוש בשבוע באיזה פאב.
אתה טיפה אופטימי. טיפל'ה. יותר משהו כמו כל ערב.

מה גם ששוב, אם תציץ בסטטיסטיקה שבתוכנית שצרפתי, תגלה ש-3.65 מיליון תקריות אלימות מדי שנה (כאשר מתוכן מיליון וחצי קשורות לאלכוהול), על אוכלוסיה של 55 מיליון (אני מעריך, זה מ-1996) זה תקרית אחת לכל 15 אנשים. בישראל - 466 אלף תקריות. כלומר חצי מיליון מקרים שבהם אנשים הולכים מכות מדי שנה. אם מתוך זה ב-20% מהמקרים המשטרה מטפלת, הרי שהמשטרה מטפלת ב-90 אלף מקרים מדי שנה.

הצצה מהירה באתר משטרת ישראל תראה לך שבשנת 2004 נפתחו סה"כ 58 אלף תיקים בגין אלימות גופנית (59 ב-1996, השנה המקבילה לסטטיסטיקה הבריטית).

בבריטניה יש בעיה חמורה של ונדליזם ואלכוהוליזם. זה כל כך חמור, עד שמדי שנה מחושב נתון מדוייק על ידי ה-National Statistics (המקביל ללשכה המרכזית לסטטיסטיקה) שמראה כמה כסף הפסידה המדינה בגין שתיה מופרזת.

אני מסכים שמצב האלימות בארץ מזעזע. אבל סורי מייט? בסרטים אולי. בנמל בסידני.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

אתה תמשיך עם הסטטיסטיקות, ואני (כמי שחי חודשים גם באירלנד וגם בניו זילנד) אומר לך שאתה מחרטט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ידידי היקר,

תמשיך להנות מלשפשף על הסטיסטיקות שמצאת בגוגל, בזמן שאני אמשיך להנות שוב מסידני, החל מחודש יולי הבא עלינו לטובה.

אם יש לך עוד הערה מנסיון אישי להעיר, אני אשמח לשמוע. אם אתה חייב להגיד את המילה האחרונה - you are the man.

בנתיים יש איזה גיר לפרק מאיזו ערימת חלודה עוד 5 וחצי שעות... ובא לציון גואל עלאכיףעלאכיף (מה קורה חן?)

No worries 8)

פורסם
תמשיך להנות מלשפשף על הסטיסטיקות שמצאת בגוגל, בזמן שאני אמשיך להנות שוב מסידני, החל מחודש יולי הבא עלינו לטובה.
וואו! ללא ספק אדם משכיל ופורה, איש העולם הגדול. אני שמח שישבנו את המחלוקת, אני אוהב להתדיין על נושאים מהותיים עם גאונים שנוסעים עד אוסטרליה בשביל ללמוד אנגלית, וחושבים שלהשתמש בגוגל זה.. דבר רע? אני מבין נכון? איך אתמודד עם ההשפלה.. האיש נוסע לאוסטרליה בעודי משתמש בגוגל!

אגב באוסטרליה אין גוגל. כולם עסוקים בלשלוח פרחים אחד לשני ולבעוט במכוניות. פשוט הייתי שם 3 חודשים וזה מה שראיתי, אז כנראה שככה זה כל הזמן.

יש לי נסיון אישי. ובמקרה הוא לא מבוסס על 3 חודשים אומללים. ולא במקרה, אני לא מערב אותו בשיחה. איכשהו, מסיבה שאיננה ברורה לי, ולמרות מספר הערות בנושא, אתה עדיין חושב שנסיון אישי תקף בדיון הזה. שאם מישהו תוקף או לא תוקף אותך, זה מספיק כדי לקבוע מה הולך במדינה שלמה.

יש הרבה גאונים בפורום, אבל אתה אחד ללא ספק אחד המוכשרים. לא הולך ברגל. אני מקווה לטובתך שתהליך פירוק הגיר כרוך בפחות פעולות לוגיות מתהליך ניסוח תשובות בכתב.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

רק בארץ אתה יוצא לקנות גלידה וחוזר באמבולנס,בעצם זה יכול להיות בכל מקום בעולם,רק מסיבות שונות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא יודע מה איתכם דווקא אני מאד מבסוט מהעיר שלי חדרה.

עיר של חלוצים ומייבשי ביצות חסונים.

או עיר שבעיית חניות אינה קיימת בה[וזה מה שחשוב,לא?].

:wink:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אכן mate במבטא כבד אופיני אצל האוזיס או אוסטרלים, אצל האנגלים זה יותר lad \laddy , ובארץ רפובליקט הבננות באמצע אפריקה זה-" מה אמרת"? "כוס עמק אני שוחט אותך עכשיו","אני אבזבז אותך "וכו וכו

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...