Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך לבקש "גומיית אטימה חיצונית למפלג".

אני ממליץ לך לבדוק גם במוסך מורשה את המחיר , בנוסף ע"פ מס' רכב ינתן לך החלק המקורי.

ששי

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם
בפעם האחרונה שהחלפתי את הגומייה הזאת , קניתי אותה במוסך מורשה ועד כמה שאני זוכר היא לא עלתה יותר מ-50 ש"ח.

אתה לא נורמלי אם שילמת על הגומייה הזו יותר מ 50 אגורות!.

ובקשר לזה שאנשים טועים וישר הולכים להוריד ראש זה לא כל כך נכון,קודם כל מחליפים גומיית מפלג ורואים אם יש נזילה אם יש אז מחליפים חיישן לחץ שמן אם עדיין יש נזילה אז זה רק מהאטם.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ובקשר לזה שאנשים טועים וישר הולכים להוריד ראש זה לא כל כך נכון,קודם כל מחליפים גומיית מפלג ורואים אם יש נזילה אם יש אז מחליפים חיישן לחץ שמן אם עדיין יש נזילה אז זה רק מהאטם.

אמת!!!!!!!!!!

מפלג שלם חלופי עולה 60 שקל

חתימה עד שלוש שורות. כולל שורות רווח.

פורסם

1.יש כאלה שמשלמים , ויש כאלה שמקבלים בחינם :wink: .

2.מה שכתבתי כאן זה לאחר שראיתי את התגובות לשאלה הזאת , בנוסף תעשה חיפוש בפורום ותראה שלכל מי שהיה לו בעייה כזאת , ישר הצביע על אטם ראש המנוע.

3.מפלג חלופי עולה יותר מ-60 ש"ח (תשאל את רפי לין).

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

כי זו המחלה של האוטו הזה אטם ראש מנוע ולכן כולם ישר מצביעים על זה.

אני היה לי את כל מה שרק רשמו פה:גומיית מפלג,חיישן שמן,אטם ראש ,החלפתי הכל! וכל זה בא בטורות פעם הייתה נזילה מהמפלג אחר כך מהחיישן ולאחר כחצי שנה החלפתי אטם ראש.

אני לא אתפלא אם הוא יחליף את הגומייה ישטוף את האזור יסע זמן מה ויגלה שוב פעם נזילה רק מהאטם ראש או מהחיישן לחץ שמן,זה לפחות מה שהיה לי באוטו.

מפלג חילופי ניתן לקנות בפירוקיות בצפון לא יותר מ-100 ש"ח.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...