Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מספר דברים לרכב אז כך

סט קומפוננט כאשר אני שם את שני הרמקולים מאחורה על המגש ואת הטוויטרים בדלתות מקדימה

שני רמקולים שאני ישים בדלתות מקדימה

ורדיו דיסק

האם זה בסדר (כלומר אם זה נכון הסידור) ומספיק (מספיק עוצה או שצריך להוסיף עוד משהו תוך כדי היתחשבות בתקציב)?

התקציב שלי זה 1500-1800

מי שיעזור לי לבנות את המערכת המושלמת אני יודה לו מאוד

תודה קובי

פורסם

אהלן,

לפני שאני מתייחס לתקציב...

אני אנסא להסביר בצורה פשוטה את נושא חלוקת הקומפוננט.

סט קומפוננט בעל שני חלקים (מיד-באס וטוויטר) מתקנים יחדיו קרוב ככל האפשר.

לעולם על תתקין סט כזה כאשר המיד-באס מאחור והטוויטר מקדימה.

הסיבה לכך נעוצה בעובדה שסט כזה מגיע לרוב עם יחידת קרוס-אובר אשר מחלקת את הצליל לצלילים נמוכים עבוד המיד-באס וצלילים גבוהים עבור הטוויטר כך שרק יחידיו תשמע את הצליל השלם.

תחשוב לרגע שאתה בהופעה חיה כאשר המצלתיים והמפוחית מנגנים מאחוריך והאורגן והתופים מלפנים...נכון שזה נשמע מעצבן, זה בערך התופעה שאתה יוצר בחלוקת הרכיבים.

אני הייתי משקיע את התקציב במגבר קטן וסט טוב ככל האפשר לדלתות הקידמיות.

את הרמקולים האחוריים הייתי משאיר כמו שהם ומחבר אותם לרדיו-דיסק.

אומנם יחסר לך באס, אבל כשתתחיל להתרגל לשמוע נכו אני מאמין שתתמכר כמו רוב האנשים פה ותתחיל להשקיע בסאב :)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

הבנתי מה שאתה אומר שכדי להשקיע בסט קומפוננט טוב מקדימה מאחורה להשאיר את הרמקולים שיש

(יש לי טיטאן 150 ואט אני לא יודע עד כמה זה טוב כי קיבלתי את זה עם האוטו, האוטו לא חדש)

ומה לגבי התקציב? איזה סט אני יכול לקנות בתקציב הזה בנוסף אני מעוניין ברדיו דיסק האם התקציב יספיק למערכת טובה יחסית?

• תוכן חדש...