Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

של הנהג ממש מתחת לרגליים אחריי "מדרך" הגומי המשולב בשטיח הרכב ובין הכיסא..

עלי לציין שקניתי את הרכב שבו רדיאטור החימום הפנימי היה כבר מנותק עקב נזילה ומאז ועד עכשיו עברו חודשיים ואני משתדל כל שבועיים לפחות לנקות את הרכב...הכל היה תקין.

בנוסף אני אציין שבשטיפה האחרונה השתמשתי בזרנוק מים אז זה יכול להיות הגורם הכי הגיוני שגרם ל"שלולית" אך גם זה היה לפני 3 שבועות לערך...חיכיתי שתסתיים עונת הגשמים כדיי לשטוף שוב.

אז מה עלי לבדוק??? מהסתכלות ראשונית הכל נראה יבש חוץ מהקטע שציינתי שממש היה ספוג במים :( בדקתי את "מיכל האיסוף" מתחת לוישרים והוא נראה לי נקי קראתי כאן על אפשרות שפתח הניקוז בתחתית הרכב סתום או סגור ולכן המים שנכנסו לא יכולים להתנקז החוצה..

מה תוכלו ליעץ לי לבדוק לפני שאני לוקח את הרכב למוסך ובכלל כמובן את הסיבה לאיך המים הגיעו בכלל לפנים האוטו??

תודה!

וחג שמח!

פורסם

קח צינור מים(יש לך כבר), הושב חבר/מכר בתוך הרכב, הזרם מים ע"ג הרכב ובקש מהחבר/מכר שיאבחן בעבורך את נק' החדירה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

תבדוק אם זה מים ירוקים (תספוג את המים מהשטיח לאיזה בד לבן כמו גרב שאתה לא צריך לדוגמה) וככה תדע אם זה קשור לשטיפה או שזה בגלל הרדיאטור חימום.. אולי זה שאריות שלא ניקו הבעלים הקודמים.

ובכלל תבדוק אם היה מים ירוקים במערכת קירור אחרת כל הבדיקה הזו לא שווה.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

הרדיאטור חימום מנותק כבר כמה חודשים טובים ולאחר שקניתי את הרכב הוא עבר ישור קו רציני שכלל ניקוי רדיאטור ומילוי מחדש של המערכת במים ירוקים יעודיים ובטוח שהשלולית לא הייתה שם למשל לפני חודש או בכלל מהשטיפה הקודמת שהשתמשתי בצינור לשטוף את כל הסבון מהרכב...כנראה זה מאז כי הרחתי את המים והיה להם ריח כזה טחוב משמע הם עמדו שם דיי הרבה זמן כנראה פשוט מאז השטיפה האחרונה...

עכשיו שוב אני חוזר לשאלה מאיפה הם יכלו להיכנס ולהגיע לרצפת הרכב???

תודה!

וחג שמח!

פורסם

אבל זה לא עוזר זה כנראה נוזל מתחת לשטיח הרי הנזילה הייתה כאילו ספוגה בחלק התחתון והכל נראה יבש ואם זה לא היה הייתי בטח שם לב עובדה שגיליתי את אמצעות המים רק מתי שהסרתי בניקוי אתמול את השטיח...

אחרת זה לא היה מתגלה...

פורסם

תבדוק עם הצינור ותחזור אלינו.

יתכן ויש גם חלודה ברצפה, והמים חודרים משם. זאת בעיה שראיתי דווקא בסובארו של שנות השמונים ולא בפיג'ו משנות ה90, אבל אני מניח שהכל יכול להיות...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק את האטם של האנטנה על הגג, זאת בעיה ידוע בצרפתיות. האטם עצמו לא משהו, והגג מתחת לאנטנה נוטה לפתח חלודה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני הבנתי איך לבצע את זה, שמישהו יהיה ברכב ואני מבחוץ יתיז מצינור מים

אבל איך הבנאדם בתוך הרכב יוכל לאתר מאיפה חודרים המים הרי הם נוזלים מתחת לשטיח ומתאספים למטה..

קשה לי להאמין שזה מהריצפה כי התזתי מים מלמעלה ומהצדדים בזמנו..

אגב זה לא נשמע הגיוני אבל יכול להיות שהם חדרו לפנים הרכב דרך חיבור הצינור שפעם דרכו עברו מים ירוקים לרדיאטור החימום הפנימי שהבעלים הקודם ניתק???

פורסם

ירד גשם די חזק לא מזמן. נסעת בשלוליות והמים מהכביש נכנסו לתוך הרכב.

אם יש חור - המים יכנסו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...