Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתרגש, באמת מתרגש. כל כך מתרגש שאני חושב שזה מתאים לכללי ולא לטכני.

אתם זוכרים את מלחמת בעלי הקליאו ספורט בקרסו? הנה תזכורת כאן והנה עוד אחת.

ובכן, אני גאה מאוד לבשר לכם - שניצחנו.

מכתבים למשרד התחבורה, מכתבים ליבואן, פקסים וטלפונים, והיום התקשרתי למוסך רנו ושאלתי: כמה עולה תושבת מנוע עליונה וכמה עולה פולי מנוע לרנו קליאו ספורט?

התשובה העלתה חיוך גדול על פני:

מחירו של פולי המנוע ירד מ-1328 שקלים ל-627 שקלים בלבד!!

מחירה של תושבת מנוע עליונה ירד מכ-1400 שקלים ל-865 שקלים בלבד!!

חברים, ניצחנו. זה אפשרי. אסור לוותר לעצמנו ולשלם סכומי עתק ללא סיבה. אפשר לנצח את המערכת, אפשר להוריד מחירים מופרכים בגובהם.

כל הכבוד לכל מי שהשתתף במערכה, אני מקווה שכולנו נוכל ליהנות מהפירות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, ניצחנו. זה אפשרי. אסור לוותר לעצמנו ולשלם סכומי עתק ללא סיבה. אפשר לנצח את המערכת, אפשר להוריד מחירים מופרכים בגובהם.

מישהו אמר הסוף של "independence day"? :lol:

מזל טוב! עכשיו תשכנעו אותם להביא את הספורט החדשה לארץ :twisted:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אממ עם המזל שלי זה מה שאני מחליף בזה היום

יצא לפי מחירון

תושבת אלומיניום למנוע 578 ש"ח

תושבת מנוע 864 ש"ח

ותושבת נוספת 242 ש"ח

המחירים לא כוללים מע"מ ...

לא יודע אם זה מחירים הגיוניים אבל עשקו אותי בהרבה כסף בטיפול הזה(והרשימה עוד ארוכה)

172 סוסים כבר לא מספיקים אז קנינו הונדה מצוננת

פורסם

נתתם לקרסו עוד סיבה טובה לא להביא מכוניות ספורט מתוצרת רנו לארץ.

מה שנקרא ניצחתם במערכה,אבל הפסדתם בקרב.

אני מאוד מקווה שאני אצטרך לבלוע את דברי, ושיגיעו הכלים הספורטיביים לארץ.

STI 2004

פורסם

אין קשר בין השניים... למה אתה מעדיף שימשיכו לעשוק ולגנוב את בעלי המכוניות רק כדי שיקנו חדשות? זה מחשבה עקומה ולא נכונה.

המצב צריך להיות מחירים הגיונים כדי שאנשים ימשיכו לקנות ולא שיעבור קשר בין כל בעלי הקליאו ספורט כמה דופקים אותם והם יצטרכו להתחיל להתווכח כדי לקבל את הזכויות שלהם!

קליאו ספורט :roll:

פורסם
אין קשר בין השניים... למה אתה מעדיף שימשיכו לעשוק ולגנוב את בעלי המכוניות רק כדי שיקנו חדשות? זה מחשבה עקומה ולא נכונה.

המצב צריך להיות מחירים הגיונים כדי שאנשים ימשיכו לקנות ולא שיעבור קשר בין כל בעלי הקליאו ספורט כמה דופקים אותם והם יצטרכו להתחיל להתווכח כדי לקבל את הזכויות שלהם!

שאלת שאלה יפה.

יבואן רכב עובד על רווח - זה הדבר העיקרי שמענין אותו כעסק, הרי ברור לכולם שזה לא אירגון צדקה,נכון?

אחרי שזה ברור, היבואן עושה שיקולי כדאיות להבאת דגמים מסוימים לארץ לפי שיקולי - ר ו ו ח.

רכב שנמכר בכמות קטנה ספק אם יביאו אותו כלל כי לרכב זה צריך לערוך השתלמויות למכונאים ולהחזיק חלקי חילוף לתאונות וטיפולים.

רכב כזה עבור היבואן הינו די נטל ולכן בד"כ בארץ גם המכוניות וגם החלקים מתומחרים יקר יותר משאר העולם הנאור.

פה נופלות רב הספורטיביות למיניהן אשר נמכרות בכמות קטנה לחובבי דבר בלבד אשר היבואן מניח שהם גם מספיק להוטים גם כדי לשלם את החשבון.

יבואן כזה עשוי להביא רכב משיקולי תדמית בלבד כמו מיצובישי והאוו, או ע"מ ליצר תדמית מותג חזקה - סובארו והאימפרזה טורבו.

במקרה של קרסו היה איזשהוא מומנטום להבאת ספורטיביות כאשר רנו ניצחה בפורמולה 1 ואני מקווה שהוא לא נעצר.

שלא יהיה ספק, אני לא בעד הפקעת מחירים על חלקים או על רכבים.

עצוב שבמדינתנו הקטנה התחום המוטורי אינו מפותח עדיין, שאין ביקוש לכלים ספורטיביים ושעל מה שיש צריך לשמור.

STI 2004

פורסם

1400 לתושבת עליונה ? מה זו השחיטה הזו !! ? גם 865 זה יקר.

אבל כל הכבוד על ההישג.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

רוני,

אני מעביר לך בה"פ את הטלפון של קמור,

אשמח לטיפול דומה :)

וברצינות - 1. המון כבוד, עמדתם על שלכם והצלחתם, יפה

2. אני לא רוצה להיות ציני [אם כי זה נוגד את הדי.אנ.איי שלי] אבל אני חושב שההתקדמות פה היא דווקא בשל הנישה האקזוטית בקרסו בה נלחמתם, אני לא מאמין שיבואן היה חותך לעצמו ברווחים ברכב "לחם וחמאה" שלו למשל.

בכל מקרה, יישר כוח

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בדקתם שהם לא עברו לחלקים תחליפיים?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עכשיו ?!?!?

לפני חודשיים החלפתי פולי...:cry: (ואפשר היה למשוך את זה בקלות)

אבל כל הכבוד.

מקווה שזה יעזור גם בטיימינג ושאר הטיפולים שעוד יהיו.

ניר

פורסם

קודם כל השג נאה

אני בחרתי בדרך שונה והיא החרמת היצרן והכפשתו ברבים.

בבעלותי היו פולו 16V חדשה ולאחריה גולף VR6 בשתיהן אכלתי ח*ה

הלקח שלי הוא ברור לא להתקרב למותג של פולסווגן לעולם.

אולי היצרנים והיבואנים ילמדו דרך הכיס.

הנאה מנהיגה אין פרושה לשלם מחירים מופקעים, לקבל שרות גרוע ולזכות לאמינות נמוכה

תצביעו עם הרגלים ועם המקלדת בפורומים ורק ככה נוכל לקבל מוצרים ושרותים טובים יותר

לגבי הערתו של אחד מחברי הפורום "ניצחתם המערכה אבל הפסדת במלחמה.."

זו הערה שגויה, אם משפחת קרסו לא מסוגלת לתחזק במחירים הגיוניים את יצירותיה המוטורית אז אולי מוטב לוותר, האמן לי יש מספיק "דגים בים" ולא חסרות חלופות ראויות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני המום מהמחירים שרצים פה.

הם יורידו בחלפים מסויימים ויחזירו את זה בדלת האחורית מחלפים אחרים, אתה חושב שהם פראיירים?

עם ישראל למד שאם הוא רוצה הנאה מנהיגה פרושה כן לשלם מחירים מופקעים,וכן לקבל שירות גרוע.

ככה היה, וככה ימשיך להיות כי לאף אחד לא איכפת.

• תוכן חדש...