Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע לקליאו 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קליאו 96 ידנית. כבר זמן מה שהרכב מאבד נוזל קירור (משהו כמו ליטר וחצי בשלושה חודשים לאחר נסועה כ 2000 ק"מ). במוסך הסדיר לא מצאו דבר וטענו שהכל תקין, אז הלכתי למישהו אחר.

המוסך החדש בדק ולאחר שטען שאין נזילות, הציע לבדוק "לחץ מנוע" או משהו בסגנון. במהלך הבדיקה הוא הראה לי כיצד מפלס נוזל הקירור עלה וטען שראש המנוע אינו תקין. בחשבונית שקיבלתי נכתב: "בדיקת לחץ דחיסה ובדיקת לחץ הפוך. קיימת בריחת לחץ בגליל מס' 4".

אני מטיל ספק גם במקצועיות המוסך הזה - הוא רצה להוסיף נוזל קירור מנוזל כלשהו שהיה לו, בלי כל התחשבות בנוזל מסוג אחר שהיה במערכת, מה שטענתם בפורום שאסור לעשות יותר מפעם אחת. לטענתו נוזל הקירור האחר (לא brand מוכר לי) "מצויין" ומתאים לכל הרכבים, נו טוב (בסופו של דבר מילאתי מעט מנוזל הקירור שנשאר לי והוא הוסיף מעט מים מזוקקים במקום).

בכל אופן, אני לא יודע איך להמשיך מכאן והייתי רוצה המלצות. הבנתי שראש מנוע זה סיפור יקר מאוד, מה המשמעויות של דחיית טיפול כזה מעבר לאיבוד נוזל קירור?

ובעיקר - אשמח לקבל המלצה למוסך אמין וטוב שמתעסק בתחום באיזור ראש העין/פ"ת/כפ"ס מזרח.

פורסם

כתבתי יותר מדי. אסכם במשפט:

האם מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין באיזור פתח תקווה שיוכל לאבחן ובמידת הצורך לשפץ ראש מנוע של רנו קליאו 96 במחיר שפוי ?

• תוכן חדש...