Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש ייעוץ...

אתמול התחפרתי לי עם האוטו בצורה די רצינית,כל ארבעת הצמיגים היו שקועים במים ובבוץ,בזמן של לערך 3 שעות עד שחולצתי. אגב יש לי פולו 98,75 כ"ס.

ובכן רציתי לדעת מה דעתכם לגבי נזקים אילו יכולים לקרות?

ומהו הפתרון עם מתחפרים בעומק שכזה כלומר מבחינת הייבוש של המים,שהרכב לא ייפגע מכנית?

פורסם

לנקות עם גרניק מתחת לאוטו, ליראות ששום חתיכת בוץ לא דבוקה לצינוריות של הדלק והברקסים...

לא לנסות ליתלוש גושים שתקועים, אתה עלול לישבור איזה צינורית דלק או ברקס...

ליבדוק שבוץ לא מכסה את הרדיאטור, ליבדוק שהבוץ לא תפוס על הציריות (יכול ליקרוע את הגומית אחרי שהוא מיתיבש), ליבדוק שלא ניכנסה טינופת לאזור של הקלטש (קורה אם שוקעים ממש עמוק)...

בקיצור, להעלות את הרכב על ליפט וליבדוק. עד אז, לא לינסוע לשום מקום עם האוטו...

נ.ב. אתה ממש כישרוני, איך הצלחת לעשות כזה דבר...?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הוא כישרוני,אבל גם אתה.איך שכחת להגיד לו להוריד גלגלים ולנקות ברקסים. :-P

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

חברה חברה,יש פה התעלקות מתבקשת.

גם אני נסעתי היום בבוץ (לא מתוך בחירה) אמנם לא שקעתי ,אבל הגלגלים היו אטופים בבוץ משהו פחד.

עכשיו. בדרכי הביתה מהעבודה ומהבוץ היתה לי הרגשה שהברקס שלי תפוס.(בזינוק קצר בראשון ולחיצת הקלאצ' האוטו בלם לבד בצורה רצינית ביותר) כנראה הגלגלים האחוריים.

אחרי שהמעסתי בנסיעה כזאת משכתי את בלם היד שלי כמה פעמים במהירות 20קמ''ש,ואז הכל חזר לקדמותו.

מכירים את התופעה? אם כן,אנא הסבירו לי,לבור.

תודה.

זהו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
הוא כישרוני,אבל גם אתה.איך שכחת להגיד לו להוריד גלגלים ולנקות ברקסים. :-P
יש לו דיסקים גם מאחורה, לא??? טוב, יכול להיות שאני נהיה סנילי מיום ליום...

אגב, כאן זה פורום מקרמה? ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

סע, חביבי, סע לשלום, האוטו שלך לא עשוי מסוכר. שטוף את תחתית הרכב. טפל בתקלות רק אם יופיעו.

אם ההגה , או כל הרכב, ירעד לך, שטוף את הגלגלים מבוץ. יתכן שתהיה חייב להוריד אותם כדי לעשות את זה כמו שצריך.

אתה לא באמת רוצה לדעת על מגוון הנזקים הפוטנציאלים שיכולים לקרות, כתלות בגובה ובמשך הטבילה. כנראה שזה לא המצב אצלך, אחרת היית מספר לנו גם על שטיחים רטובים... אם גובה המים היה עד כדי כך גבוה, אז תעדכן. במקרה כזה יש באמת יש עוד דברים שכדאי לבדוק, כמו מים בשמן גיר וכו'.

attachment.php?attachmentid=57926

jeep1.jpg

פורסם

זה לא הוא אשם. זה מזג האויר! אחח, דני רופ הזה... למה הוא לא הודיע מראש?!

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...