Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתנדב במשטרת התנועה, ויש כל מיני סיבות לכאן או לכאן.

מצד אחד:

* כל יום אתה מקלל את כל העבריינים המסוכנים שאתה לא יכול לעשות להם כלום.

פעם בכמה שבועות אתה לובש מדים, ואז אתה יכול באופן חוקי לעצור כל נהג כזה ולרשום לו דו"ח (וגם אולי לנסות לחנך אותו אם נראה לך שייצא מזה משהו).

* כשאתה במשמרת, אתה מחליט אילו עבירות אתה אוכף, ולכן אתה שומר לעצמך את הזכות להתעלם מעבירות שלהשקפתך הם "בסדר" (ממילא מתנדבים לא אוכפים עבירות מהירות), ולהקפיד על עבירות שבדר"כ לא זוכות לתשומת לב השוטרים.

לדוגמה, הלילה יש איזה מבצע נגד מכוניות משופרות וביקשו ממני לבוא להתנדב. כמובן שבתור בעל רכב שיכול להיות מורד מהכביש במבצע כזה - סרבתי בנימוס.

* אולי אולי אולי אם ייצא לך לעשות לילה שלם עם שוטר, תצליח לשנות קצת את השקפתו לגבי עבירות מסויימות, או ביחס לאופנוענים או משהו קטן אחר.

* יוצא לך לנהוג במהירויות בלתי חוקיות בעליל באופן חוקי לגמרי 8)

* אתה לומד את החוקים ואת שיטות העבודה. מה שבהחלט עשוי לסייע לך לשמור על הרשיון ועל הכיס שלך.

* בפעם הבאה שמישהו בפורום מבקש חוות דעת על אוונסיס, פאסאט TDI או גאלאנט, תוכל לתת תשובה מנסיון.

* בת הזוג חמה עלי אש כשאני במדי שוטר (אני מתלבש שעתיים לפני תחילת המשמרת כל פעם :lol::wink: )

מהצד השני:

* אם אתה מסייר בכבישים, אתה בעצם מפנה שוטר בניידת שיושב לו עכשיו מאחורי דלת פתוחה עם ממל"ז ופוסל את הרשיון לאנשים שנוהגים 130 קמ"ש.

* אתה כביכול מצטרף "לכוח הרע"

כלומר אם לתמצת את טיעוניך בעד , אתה מתנדב למשטרה כי זה מאפשר לך:

1.נקמה בנהגים אחרים

2.עשיית דין לעצמך

3.שטיפת מוח לשוטר אמיתי

4.עבירה על החוק ללא ענישה

5.מציאת דרכים לעבירה נוספת על החוק

6.יכולת להצטייר כבר - סמכא בעיני אחרים

7.תחושת און-מיני מוגבר עקב לבישת מדים

אשמח מאוד ביום בו יעשו מחקר מדעי על הפרופיל הפסיכולוגי של מתנדבי המשטרה. אני בטוח שיש בהם אנשים רבים מאוזנים וטובים , אך להערכתי יש לא מעט מופרעים.

על פניו: איזה אדם הולך בזמנו החופשי וללא תמורה כספית לעשות את זה? אחד שזקוק למדים כדי לחזק את תדמיתו העצמית הירודה.

מבחינה ציבורית הדבר פסול בעיני גם: אנחנו מוותרים על חירות בסיסית שלנו בעצם קיומה של משטרה אך עושים זאת מתוך הבנה שבסופו של חשבון נרוויח מויתור זה סדר חברתי רב יותר. מתנדבי המשטרה אינם שוטרים , שיקוליהם אינם תמיד ראוים ,הכשרתם פחותה בהרבה משל שוטר , כשירותם אינה נבדקת לעומק ,מניעיהם אינם ידועים , ובכל זאת אנו מפקידים בידם חלק מחירויות היסוד שלנו כי "למשטרה אין מספיק כסף לשוטרים אמיתיים".

קצת משונה , לא?

נמרוד

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הלילה יש איזה מבצע נגד מכוניות משופרות וביקשו ממני לבוא להתנדב.

ג"רמי , אתה רציני?

יש פרטים , איפה מתי ?

העניין מאד חשוב.

פורסם

ג"רמי , אתה רציני?

יש פרטים , איפה מתי ?

העניין מאד חשוב.

למה? יש לך מכונית משופרת?? :lol::lol::lol::lol::twisted:

:-)

פורסם

ג"רמי , אתה רציני?

יש פרטים , איפה מתי ?

העניין מאד חשוב.

יופי אריאל... , לא אבל ברצינות , במיוחד היום דיי חשוב לדעת..

אתה יודע ...

ג"רמי יש מידע?

פורסם

1.נקמה בנהגים אחרים

2.עשיית דין לעצמך

3.שטיפת מוח לשוטר אמיתי

אשמח מאוד ביום בו יעשו מחקר מדעי על הפרופיל הפסיכולוגי של מתנדבי המשטרה. אני בטוח שיש בהם אנשים רבים מאוזנים וטובים , אך להערכתי יש לא מעט מופרעים.

על פניו: איזה אדם הולך בזמנו החופשי וללא תמורה כספית לעשות את זה? אחד שזקוק למדים כדי לחזק את תדמיתו העצמית הירודה.

מבחינה ציבורית הדבר פסול בעיני גם: אנחנו מוותרים על חירות בסיסית שלנו בעצם קיומה של משטרה אך עושים זאת מתוך הבנה שבסופו של חשבון נרוויח מויתור זה סדר חברתי רב יותר. מתנדבי המשטרה אינם שוטרים , שיקוליהם אינם תמיד ראוים ,הכשרתם פחותה בהרבה משל שוטר , כשירותם אינה נבדקת לעומק ,מניעיהם אינם ידועים , ובכל זאת אנו מפקידים בידם חלק מחירויות היסוד שלנו כי "למשטרה אין מספיק כסף לשוטרים אמיתיים".

קצת משונה , לא?

נמרוד

גדול!!

הרסת אותי מצחוק :lol::lol::lol:

זו דרך מעניינת ביותר להציג את הדברים שלי.

עכשיו אני צריך לשבת ולחשוב על זה טוב טוב לכמה שעות.

האם אני נכנס לקטגוריה של "המופרעים" שאתה מעריך שמתנדבים במתנ"א?

להערכתי האישית - ממש לא.

יצא לי לעבוד עם כל מיני מתנדבים אחרים, ויש כאלה שהם בהחלט 'חולי נפש'.

יש כאלה שיסתובבו לילה שלם בנסיון לרשום דו"חות על לוחיות לא תקניות ועבירות טכניות אחרות, או שהחגיגה שלהם זה אם הצליחו להוריד רכב מהכביש בגלל ספייסרים וצמיגים שחורגים במידה אחת מהרשום ברשיונות.

יש כאלה שיושבים לילה שלם בצומת מרכזית ורושמים דו"חות על נוריות כחולות בשפריצרים. אין ספק שהם ממש תורמים לבטיחות בדרכים....

יש כאלה שאורבים ליד רמזור חדש ודופקים קנס של 1000 ש"ח נגד כל מי שלא ידע על קיום הרמזור ולא ראה את זה בזמן. הם מקבלים וואחד תפיחה על השכם מראש המשמרת, אבל יצאו בני-ז%$@& אמיתיים.

אז האם אני מופרע?

אני הלכתי להתנדב במשטרה כי אני הרגשתי שהשיקולים שלי ראויים לפחות כמו אלה של שוטרים 'אמיתיים', שמניעיי כנראה טהורים יותר מהמניעים של שוטר התנועה הממוצע שבדר"כ רק רוצה להביא פרנסה הביתה (בוודאי שלא כולם כאלה), ושבמסגרת ההכשרה המוגבלת שאני מקבל, אני יכול לעשות עבודה טובה לפחות כמו שוטר שקיבל הכשרה מלאה.

האם אני זקוק למדים כדי לחזק תדמית עצמית ירודה?

אני חושב שרבים מאוד כאן שמכירים אותי אישית יכולים להעיד שזה בטוח לא המקרה אצלי.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג"רמי , אתה רציני?

יש פרטים , איפה מתי ?

העניין מאד חשוב.

יופי אריאל... , לא אבל ברצינות , במיוחד היום דיי חשוב לדעת..

אתה יודע ...

ג"רמי יש מידע?

כל מה שאני יודע זה שביקשו ממני להתנדב אתמול בלילה כי יש להם איזה מבצע נגד מכוניות משופרות ורייסים.

מכיוון שלא מיהרתי להתנדב, אני לא יודע את שאר הפרטים.

אני משער שכמה מקבלי דו"חות מאתמול בלילה יוכלו לספר יותר.....

פורסם

נמרוד שלום.אני נדהם מהדיוק שבו תיארת את ג'רמי.מעטים כאן יודעים שמאחורי תדמית איש ההייטק הבריטי המהוגן,אב לילדה קטנה,בעל מסור ובחור על הכיפאק,מסתתרת חיית טרף.

הקטע של נקמה בנהגים אחרים מוכר היטב.אני יודע שהוא עושה את זה הרבה.לרוב עם מושב התינוק של מיקה מאחור.זה תורם לתחושת העליונות המזוייפת של ג'רמי,בעודו מתעלל באזרחים תמימים,תוך לבישת מדי שוטר (האקדח עושה לו את זה) וצחוק מקפיא דם אחרי כל דו"ח שהוא רושם לאזרח תמים.

ג'רמי בהחלט זקוק לרגעי ההתעללות האלה,עקב בעיות הדימוי העצמי מהן הוא סובל (כולנו יודעים שהמשפחה,תואר המהנדס ושאר השטויות הם בבחינת סיפור כיסוי לאישיותו האיומה אשר מונעת לרוב מדחפים מיניים בלתי נשלטים הנובעים בעיקר מלבישת מדים...כשג'רמי היה חייל הוא נהג לקנות ב"ריקושט" מדים של רמטכ"ל ולאונן מול הראי).

אני שמח לשמוע שיש במדינת ישראל אנשים שמבינים את התועלת שבהתנדבות למען מטרה כלשהיא אשר נראית קדושה בעיניהם.

אני נוהג להתנדב בסניף ייעודי לפרוייקט של ע"רן אחת לשבוע.עכשיו אני יודע גם למה.חשבתי שזה מתוך איכפתיות לבעיה שבה אני יכול לעזור,אבל עכשיו אני יודע שהדבר נובע מהצורך הבלתי נשלט שלי להפגין סמכותיות ועליונות על פראיירים חסרי ישע שאינם מודעים לסכנה הטמונה בדיבור עם המיפלצת (והפראייר.הרי אני מתנדב) אשר נמצאת מעברו השני של הקו.הטלפון ביד נותן לי תחושת כוח אדירה.הדבר היחיד שמצער אותי הוא היעדרם של מדים.הPOWER TRIP שלי היה בכלל משתולל....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני מתנדב במשטרת התנועה, ויש כל מיני סיבות לכאן או לכאן.

מצד אחד:

* כל יום אתה מקלל את כל העבריינים המסוכנים שאתה לא יכול לעשות להם כלום.

פעם בכמה שבועות אתה לובש מדים, ואז אתה יכול באופן חוקי לעצור כל נהג כזה ולרשום לו דו"ח (וגם אולי לנסות לחנך אותו אם נראה לך שייצא מזה משהו).

* כשאתה במשמרת, אתה מחליט אילו עבירות אתה אוכף, ולכן אתה שומר לעצמך את הזכות להתעלם מעבירות שלהשקפתך הם "בסדר" (ממילא מתנדבים לא אוכפים עבירות מהירות), ולהקפיד על עבירות שבדר"כ לא זוכות לתשומת לב השוטרים.

לדוגמה, הלילה יש איזה מבצע נגד מכוניות משופרות וביקשו ממני לבוא להתנדב. כמובן שבתור בעל רכב שיכול להיות מורד מהכביש במבצע כזה - סרבתי בנימוס.

* אולי אולי אולי אם ייצא לך לעשות לילה שלם עם שוטר, תצליח לשנות קצת את השקפתו לגבי עבירות מסויימות, או ביחס לאופנוענים או משהו קטן אחר.

* יוצא לך לנהוג במהירויות בלתי חוקיות בעליל באופן חוקי לגמרי 8)

* אתה לומד את החוקים ואת שיטות העבודה. מה שבהחלט עשוי לסייע לך לשמור על הרשיון ועל הכיס שלך.

* בפעם הבאה שמישהו בפורום מבקש חוות דעת על אוונסיס, פאסאט TDI או גאלאנט, תוכל לתת תשובה מנסיון.

* בת הזוג חמה עלי אש כשאני במדי שוטר (אני מתלבש שעתיים לפני תחילת המשמרת כל פעם :lol::wink: )

מהצד השני:

* אם אתה מסייר בכבישים, אתה בעצם מפנה שוטר בניידת שיושב לו עכשיו מאחורי דלת פתוחה עם ממל"ז ופוסל את הרשיון לאנשים שנוהגים 130 קמ"ש.

* אתה כביכול מצטרף "לכוח הרע"

1.נקמה בנהגים אחרים

2.עשיית דין לעצמך

3.שטיפת מוח לשוטר אמיתי

קצת משונה , לא?

נמרוד

קיצוניות היא דבר רע מאד.

18 שנה על הכדור הזה לימדו אותי באמת כלום, אבל זה דבר אחד שאני יודע.

ברגע שאתה קיצוני, כל מידת המחשבה ושיקול הדעת שלך לא משמשים

פונקציה בכלל בהסתכלות שלך כלפי אותו דבר.

מה שהראית פה זה קיצוניות טיפשית, שלא מראה על חוכמה רבה.

הפירוש שלך ב1-7 לדברים של ג'רמי, היא קטנונית וטיפשית,

נסה להסתכל על העניין באור חיובי.

מה רע שמתנדב יאכוף דווקא את החוקים שבאמת לפי השקפתו

מהווים סיכון, לעומת נסיעה על 130?

מה רע בזה שהוא ינסה לשנות את תפיסתם של השוטרים העובדים איתו

כלפי אנשים שאוהבים מוטוריקה, נוסעים טיפה מהר,

ומשפרים את רכביהם?

מה רע בקטע עם אשתו, שבכלל נשמע כמו הלצה, וגם אם לא?

אף אחד פה לא נוקם, אלא פשוט מנסה לשנות עניינים,

ולהעניש נהגים שעושים בלגן בכביש ומשתוללים...

עשיית דין לעצמך?? הוא לא עובר על החוקים סתם,

אלא ציין שמזדמן לו לנסוע במהירות בלתי חוקית באופן -חוקי-,

כלומר כאשר יש צורך מבצעי לעניין.

האם זה כדי להיות גבר?

לא נראה לי.

יש דווקא הרבה אנשים שהיו מגדירים את זה כפראייר או כמניאק,

אבל בכל זאת, הוא עושה מה שנשמע לו חשוב, ותורם.

תחשוב על זה :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לג'רמי:

כמו שכתבתי , אני בטוח שרבים מבין המתנדבים במשטרה הם אנשים טובים והגונים. אתה העדת שקיימים גם מופרעים למיניהם. הבעיה שלי היא עם שני הסוגים. על המופרעים אין צורך להרחיב את הדיבור: כולם מסכימים שמקומם לא במשטרה ושהעדר סינון מתאים הוא כשל חמור.

הבעיה שלי היא דווקא עם הנורמלים.

לוקחים אדם חסר הכשרה , נותנים לו הסבר מינימלי והופ.... יש לנו שוטר! שוטר עם סמכויות רבות ונרחבות לגזול מחירות הפרט של אחרים. בוא נתאר מצב אחר. גם בבתי החולים יש מחסור בכוח אדם. גם בבתי החולים יש מתנדבים. מתנדב בבית חולים נראה כלפי חוץ כמו מתנדב. מתנדב במשטרה נראה כלפי חוץ כשוטר לכל דבר (עד כמה שאני יכול להבדיל). מתנדב בבית חולים עושה עבודה - חשובה - של תיוק , עזרה לקשישות להגיע לרנטגן , הבאה של תוצאות בדיקות מהמעבדה וכיוצ"ב. מתנדב במשטרה עושה עבודה של...שוטר. תאר לך שבבית החולים היו באים למתנדב ואומרים לו "תשמע , יש לנו מחסור בכח אדם בחדר ניתוח , לך תוציא לחולה כיס-מרה". למה עבודת השוטר איננה מקצוע הדורש לימוד תרגול ופיקוח? לא מעורבים פה חיי אדם?

אני נוהג מעל 50K ק"מ בשנה ורואה על הכביש דברים מזעזעים שמתנדבי מתנ"א עושים. למה עליהם אין פיקוח?

אני מדבר גם מנסיון אישי מהכוון השני. ב1982 השתחררתי הישר מלבנון לאוניברסיטה וחיפשתי עבודה מהצד להתפרנס. במשטרה היה אז , כמה מפתיע , מחסור בכ"א והעסיקו סטודנטים כשוטרים. קיבלתי מדים וגם אקדח , והושיבו אותי בניידת סיור יחד עם שוטר מן המנין.מתנדב לא הייתי. קיבלתי שכר יפה עבור העבודה אבל הכשרה לא קיבלתי. לאחר מספר חודשים ניהלנו מרדף אחר רכב גנוב ברחובות שמואל הנביא בירושלים. הגנבים עצרו וברחו רגלית מהאוטו כל אחד לכוון אחר. השוטר רדף אחר האחד ואני אחר השני. בשלב מסוים ראיתי שאני הולך לאבד אותו , ולא היה לי ספק מה לעשות. ביצעתי נוהל מעצר חשוד מושלם כולל כדור באויר וכדור לכוון הרגלים. המזל שלא פגעתי בשום דבר.... הייתי בן 22 , טרי מלבנון , בלהט מרדף וללא כל הכשרה בהבדלים בין להיות חייל ושוטר. האם זה הפריע להם להעסיק אותי? מה פתאום , יש מחסור בכ"א.....

אינני מכיר אותך וגם לא את מניעיך. יתכן ואתה באמת חושב שאתה עושה שירות טוב לחברה ויתכן שאתה גם צודק. הנימוקים שהעלית לא גרמו לי לחוש כך.

לתומר: אני שמח שאתה מתנדב בער"ן. זו עבודה חשובה מאוד. אני בטוח שאתה לא לובש חלוק , מפטם מקטרת וגורם לאחרים לחשוב שאתה פסיכיאטר. אני מניח שקיבלת הכשרה או הסבר מה עליך לעשות ואת זה אתה עושה בפיקוח ולווי מקצועי. גם הפונים אליך בוודאי לא קוראים לך ד"ר. הם יודעים שאתה מתנדב שמעונין לעזור להם ולא לפרוק עליהם את תסכוליך.

מדוע אתה לא הלכת להתנדב במשטרה? איני מכיר אותך , אבל אני מניח שמבנה האישיות שלך שונה.

נמרוד

פורסם
לג'רמי:

אינני מכיר אותך וגם לא את מניעיך. יתכן ואתה באמת חושב שאתה עושה שירות טוב לחברה ויתכן שאתה גם צודק. הנימוקים שהעלית לא גרמו לי לחוש כך.

נמרוד

נמרוד, תודה על התגובה שלך.

אז בסופו של דבר הכל מתרכז בכך שהפרשנות שלך של הסיבות שנתתי לא גורם לך לחשוב שמניעיי טהורים וכוונותי כנים.

ולכן נעבור שוב על הסיבות שלי, ונסביר למה הפרשנות שלך שגויה ברוב מהמקרים.

אני מקווה שתשכנע.

1. נקמה

כשאני נוהג על הכביש אני לא נוקם באף אחד. כשאני במדי שוטר אני לא נוקם באף אחד.

אני מספיק בוגר לדעת שנקמה לא משיגה כלום, ובוודאי שאני לא מספיק טיפש לחשוב שפגיעה באחרים תכפר על עבירות שאחרים עשו לנגד עיניי.

בכל נסיעה שלי על הכביש אני עד לעשרות עבירות תנועה שחלקן מסכנות אותי אישית.

אני מתעלם מכל העבירות האלה, משתדל להשמר לעצמי ככל האפשר, וכשאני נמצא בניידת אני מתייחס לכל עבירה באשר היא, ללא כל תחושת נקמה ב"נהגים העבריינים".

2. דין לעצמי

כמו כל שוטר, זכותי להחליט אילו עבירות אני רוצה לאכוף במהלך הסיור, ומאילו עבירות אני מוכן להעלים עין.

כל השוטרים מעלימים עין ממעבר נתיב ללא איתות.

אף שוטר לא מתעלם מדיבור בטלפון נייד.

אני לא מתעלם מעבירות של נסיעה לאחור שלא לצורך.

אני לא מתעלם מעבירות של חציית שטח הפרדה.

אני משתדל לעצור נהגים שאינן שומרים על הימין.

אני כן מתעלם מרוב העבירות הטכניות כמו לוחית לא תקנית, שפריצרים כחולים וכד'.

ההחלטה שלי אילו עבירות לאכוף לא מהווה כל קביעה לגבי מידת התקפות של חוק כלשהו, ואי אכיפה של עבירה מסויימת לא מעידה על כך שאני מזלזל באותו חוק.

כל שוטר בתפקיד מחליט אילו עבירות הוא אוכף, ויש שוטרים שידועים בכך שהם אוכפים לרוב סוג עבירה מסויימת.

3. שטיפת מוח

שוטר הוא בנאדם. ב 8 שעות יחד בניידת מתפתחות שיחות. אם לי יש דעות שונות ממנו בתחומי פוליטיקה, חברה או כל דבר אחר, אני יכול לנסות לשכנע אותו, בדיוק כשם שאני יכול לנסות להסביר למה לדעתי בנסיבות מסויימות זה מיותר לאכוף עבירת מהירות.

בוודאי לא מדובר כאן בשטיפת מוח. שוטר הוא לא ילד בן 8 שאפשר לעצב את האישיות שלו באמצעות שטיפת מוח.

4. עבירה על החוק ללא ענישה.

שיהיה ברור, אני לא מתנדב מתוך מטרה שיתאפשר לי לנהוג במהירות אסורה.

אני לא מבלה את הסיורים שלי בעקיפה מטורפת של כל המכוניות והדבקות לתחת של כל מי שלא זז מיד מהנתיב (אני יודע, יש גם כאלה)

את זה אני יכול לעשות ברכב שלי בכבישים המתאימים מתי שאני רוצה.

נסיעה מהירה בקו ישר אף פעם לא היה מה שמדליק אותי, אבל ככל חולה הגה, זה עושה אותי מאושר.

אז אם יוצא לי לנהוג לארוע לאורך כל איילון ב 3 בבוקר ב 190 קמ"ש, אני מבסוט.

לא בשביל זה אני מתנדב, אבל זה נחמד כשזה קורה.

רוב המשמרות עוברות בשקט, אבל לעיתים ממהרים לתאונה או מנהלים "מעקב" אחרי נהג. זה חטא להודות שאני נהנה מזה? אתה לא היית נהנה מזה?

5. מציאת דרכים לעבירות נוספות על החוק

כאן ייתכן שיש משהו בדבריך. אני לא מכחיש שברוב הנסיעות הפרטיות שלי, אני עובר את המהירות המותרת. זה שאני יודע את דפוסי הפעולה של אמצעי האכיפה בהחלט עשוי לסייע לי לשמור על הרשיון שלי, אבל לא מדובר בדברים שאי אפשר ללמוד גם מבלי להתנדב במתנ"א.

כמו כן, אם הייתי יודע לפני שנים מה שאני יודע היום, הייתי יכול להביא לביטול/זיכוי מלפחות 2 דו"חות תנועה שקיבלתי לפני שהתחלתי להתנדב.

6. בר-סמכא

קצת מצחיק, הסעיף הזה שלך.

בתור מנהל פורום מכוניות, מצפים ממני להיות בר סמכא בכל הקשור למכוניות.

לכן אני משתדל ככל שאני יכול, לנהוג במכוניות רבות ככל האפשר על מנת לתת חוות דעת מבוססות לשואלי השאלות.

אם תבקר בפורום אותו אני מנהל, ותכנס לקישור של השם שלי למעלה מימין, תגלה שאני מדגיש שם שאינני איש מקצוע בענף הרכב, ושדעתי לא צריכה להחשב יותר מדעותיהם של יתר גולשי הפורום, כי אני סה"כ חובב רכב.

לכן אני גם נמנע מלכתוב בפורום שלי עם "מזוודת המנהל" כמו המנהלים בפורומים המקצועיים, וזאת על מנת שהגולשים בפורום לא יראו בי בר-סמכא יותר מכל גולש אחר.

גם פספסת קצת את אלמנט ההומור שבסיבה הזאת....

7. און מיני מוגבר

על מנת למנוע מבוכה, אני אשתדל לא להכנס לחדר המיטות שלך.

אני נשוי באושר, ונמצא עם אותה בת זוג כבר שנים רבות.

אני מניח שאתה יודע שיש כל מיני דרכים להעשיר את חיי המין של בני זוג.

אני לא יודע אם אתה נוהג לאמץ שיטות כאלה, אבל לא חייבים מדי שוטר. יש גם כל מיני תלבושות אחרות - אדון ומשרתת, מדי כבאי, מדי אחות. זה יכול להיות ממש מעניין ומהנה :-)

המדים בוודאי לא משמשים אותי "לכבוש" בחורות מזדמנות או משהו כזה.

זהו.

אגב - מישהו יכול להשיג לי אזיקים? :wink::wink::wink:

אה.... ותוספת קטנה שלאור תגובתך אולי גם חשובה.

למעט כשהייתי קצין בסדיר, לא החזקתי מעולם אקדח.

אני לא יוצא למשמרות עם נשק אישי. יש רק את הקרבין ששוכב לו על רצפת הניידת.

פורסם
לג'רמי:

נמרוד

נמרוד, תודה על התגובה שלך.

אז בסופו של דבר הכל מתרכז בכך שהפרשנות שלך של הסיבות שנתתי לא גורם לך לחשוב שמניעיי טהורים וכוונותי כנים.

ולכן נעבור שוב על הסיבות שלי, ונסביר למה הפרשנות שלך שגויה ברוב מהמקרים.

אני מקווה שתשכנע.

1. נקמה

כשאני נוהג על הכביש אני לא נוקם באף אחד. כשאני במדי שוטר אני לא נוקם באף אחד.

אני מספיק בוגר לדעת שנקמה לא משיגה כלום, ובוודאי שאני לא מספיק טיפש לחשוב שפגיעה באחרים תכפר על עבירות שאחרים עשו לנגד עיניי.

בכל נסיעה שלי על הכביש אני עד לעשרות עבירות תנועה שחלקן מסכנות אותי אישית.

אני מתעלם מכל העבירות האלה, משתדל להשמר לעצמי ככל האפשר, וכשאני נמצא בניידת אני מתייחס לכל עבירה באשר היא, ללא כל תחושת נקמה ב"נהגים העבריינים".

אם היתה נוקם היתה מונע יותר עבירות כי מבינים רק בכוח :roll:

אדם יחשוב אם לחתוך אם ידע שיקבל "ליטוף" קטן ממה שיש לאדם אחר בבאגג" :mad::p

פורסם

די עם המשחקי פושעים.

אתה באמת חושב ככה? פנה לטיפול פסיכיאטרי! :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

יש לך המלצה לאחד טוב? :lol:

סתם,מה לא ראיתה שיש חיוכים..זה אומר את שלו..למרות שבאמת זה היה עוזר לפעמים אבל הכל נכתב בצחוק..

• תוכן חדש...