Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מדבקה של ריגר לחלון הקדמי כולל הסוכך שמש הזה או בכלל מדבקה רגילה עם כיתוב... Rieger Tuning אני מראשון לציון.. תודהה

פורסם

אני לא אשאל למה למרות שממש בא לי... :-P

בכל מיקרה יש באוטו דיפו ובהרבה חניות למערכות או לאביזרי רכב...

פורסם

אתה יכול לעשות את זה בעסקים שמתעסקים עם שילוט.

יש באשדוד לדוגמא עסק שבונה מצייר מדביק שלטים, הם גם עושים חלונות שחורים, גבות, פסים וכל סוגי המדבקות לרכב, ובכלל.

אם אתה רוצה פרטים, בפרטי.

פורסם

אם ריגר רק היו יודעים שאתה הולך לשים את השם של הסדנא שלהם על הקישקוש שלך , אני בטוח שהם היו מוצאים דרך לתבוע אותך על הוצאת דיבה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הכי טוב תיקנה מהם כמה קיטים לרכב ותקבל מדבקה אורגינלית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם ריגר רק היו יודעים שאתה הולך לשים את השם של הסדנא שלהם על הקישקוש שלך , אני בטוח שהם היו מוצאים דרך לתבוע אותך על הוצאת דיבה .

אם הם היו תובעים כל קשקוש ששם את המדבקה שלהם, הם היו צריכים לתבוע חצי ממדינת ישראל.

אבל מה לעשות, ידוע שהמדבקה מוסיפה בסביבות ה 20 כ"ס, לכן כולם שמים אותה.

פורסם

הבוגר:

מה אכפת לכם למה הוא רוצה מדבקה, הוא שאל איפה,

אז מה אם הוא רוצה להדביק?

לא רואה את הבעיה, לי אישית יש מדבקה של תומקאר בפינה של החלון האחורי, והיא לא הוסיפה או הורידה מכח המנוע.

פורסם

נמאס כבר מכל הריגר WANNABE שצמחו כאן, ריגר מייצרת קיטים למכוניות גרמניות בעיקר, ולא לסובארו DL או פיאט אונו אז חלאס לשים את המדבקה הזו.

ROOONEEYY

פורסם

למה אני הוספתי לסובארו,ומאז אני עוקף פרארי ,פורשה,ושאר מכוניות שחונות בצד:-P

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...