Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יותר טוב? pioneer 4700 vs kenwood w431gy

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

רציתי לשאול אותכם איזה מכשיר יותר טוב מבחינת אמינות, איכות ובכללי.

המכשירים הם: פיוניר deh 4700mp

קנווד w431gy

ממש תודה על העזרה..

והאם מחיר של 170$ מצדיק את עלותם??

פורסם

מה אני מצפה??

אני מצפה שלא יהרס לי אחרי יומיים ושהבאסים שלו ירעידו לי את הכיסא... זה בכללי מה שאני מצפה

בקיצור הפיוניר עדיף בהרבה??

Guest תמיר .א.
פורסם

מר גזולינה ידידי, קנווד ופיוניר שנהייהם חברות ותיקות, לכן רק אם אתה נזק הוא יהרס לך אחרי יומיים, אם תתפעל אותו בצורה תקינה הוא יאריך שנים, הבאסים לא ירעידו לך את הכיסא, משום שזה תלוי ברמקולים ובתיבה שהם יושבים ברכב, שני המערכת בעל הספק כמעט דומה,

תשווה בין שני הנתונים של המכשירים ותראה מה עדיף לך, ולמה לא לקנות בארץ?? מה רע בארץ?

תמיר

פורסם

בקשר לקנייה מחו"ל אני מחזק את דעתו של תמיר חבל לקנות משהו כזה פשוט מחו"ל אין הבדל משמעותי במחיר וצריך להתחשב באחריות משלוח מכ"ס קליטת רדיו ובלאגן. אני הייתי קונה מחו"ל מכשיר רק אם זה איזה DVD עם מסך חשמלי של אלפיין שלקנות אותו משם חוסך לי כמה אלפי שקלים בארץ.

בקיצור לא משתלם לקנות כאלה דברים מחו"ל אני מדבר רק מנסיון

• תוכן חדש...