Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר טוב נמצא כרגע בחיפושים אחרי פורד מונדיאו בשנים 02-03.

מהסתכלות במחירון הוא ראה הפרש של כ-15K ש"ח בין השנתונים הנ"ל.

ירידת ערך כזאת ברכב בין 3-4 שנים נראית קצת מוגזמת (בכל זאת, אילו לא השנתיים הראשונות בהן הנפילה משמעותית)

יש איזושהי סיבה מדוע?

האם המונדיאו סובלת מירידות ערך חזקות קרי סיטרואן C5 למשל?

מה ההבדל בין הדגמים? (שניהם בגרסת GHIA)

תודה

אמיר.

פורסם

זו ירידת ערך נורמלית למדי למכונית בסדר הגודל הזה מהשנתון הזה. אולי טיפה יותר גבוה מהיפניות. בקנייה - עובד לטובתך. במכירה - לרעתך. בסה"כ, מתאזן.

אין הבדל בין הדגמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רוני.

אני יודע שבשנתיים הראשונות ירידת הערך היא המשמעותית ביותר וכעבור שנתיים בערך שהרכב על הכביש ירידת הערך יורדת פלאים.

לראיה, את ה-6 קנו הורי בכ-150K ש"ח והיום לאחר 3 שנים מחירה כ-108000 (42K ב-3 שנים) כאשר רוב הנפילה הייתה בשנתיים הראשונות.

תקנו אותי אם אני טועה..

אז למעשה, ירידת הערך של המונדיאו תהיה בעלת אחוזים זהים לאורך השנים הבאות?:shock:

פורסם

כנראה. לוי יצחק עובד ברוב המקרים לפי נוסחה אולטרא-מתוחכמת שמורידה בין 10 ל-15 אחוז מהמחיר כל שנה כתלות בסוג הרכב. אז אפשר לצפות לירידת ערך דומה לאורך השנים הבאות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...