Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני די לא מתמצא בטיפולים ומחירים אבל אולי מישהו יעזור לי

יש לי קליאו B אוטומט שנת 2000 והיתה לי נזילת שמן גיר טיפלתי במוסך לא מורשה (כן כן אמרתי כבר שאני לא מבין גדול)

נאמר לי שצריך להחליף צמת הילוכים ושזה חלק יקר ואני שלא מבין האמנתי שזה יקר כי זה הילוכים

שאלה 1: כמה עולה להחליף צמת הילוכים כולל עבודה?(ביררתי והחלק עולה 357)

שאלה 2: האם צריך לאפס את ה"מוח" של ההילוכים או לכוון אחרי ההחלפה?

שאלה3: האם זה כולל את מחיר השמן שממלאים? וכמה עולה בערך לליטר שמן סינטטי?

שאלה 4: כמה ליטרים צריך בסה"כ?

אני די נדפקתי פה בהתחלה אמרו לי שהחלק ממש יקר(2200שקל) אח"כ שונתה הגירסא ונאמר שזה בגלל העבודה כי היו צריכים לנקות את ה"מוח" ולאפס ושהשמן יקר בערך 170 לליטר ושיש 4 ליטר סה"כ

במוסך המורשה לא הזכירו שום דבר על לגעת ב"מוח" ושסה"כ זה אמור להיות מקסימום 1000 שקל ושהמחיר הוא לא הגיוני, יכול להיות שאם היתי הולך למוסך הם היו מכניסים את זה אח"כ?

אנא עיזרו לי בבקשהההה

פורסם

למרות שערכת "כדי שיהיה יותר ממוקד", הלכתי לאיבוד מהפיסקה השנייה.

ולצערי אני לא מבין גם מה זה "צמת הילוכים".

כל השאלות האלו אתה אמור להפנות למוסך, ולקבל הצעת מחיר מפורטת בכתב, בהצעת המחיר יפורט מחיר השמן, העבודה והחלקים.

פורסם

(השם "צמה" נובע מזה שהחלק נראה כמו צמה בשיער)צמת הילוכים זה מה שמתחבר למחשב מצד אחד ויוצא עם צינוריות קטנות של שמן גיר שנראה לי אחראיות על החלפת ההילוכים

היתה שם נזילה והחליפו את זה רק שנאמר לי מחיר גבוה ואני האמנתי, ביררתי וזה לא ממש גבוה כמו שאמרו

אבל אז התחילו לשנות גירסא ואמרו שזה כולל עבודה וגם היה צריך לאפס מחשב ולנקות אותו וזה הרבה עבודה וזה לא נאמר לי לפני זה ולא אישרתי את זה

לדעתי זה שטויות כי גם אם כן צריך אז זה יקר וגם ככה המוסך הזה לא מתעסק במחשב

פורסם

לפי התיאור שלך, הקליאו שלך מורכבת משאריות של מערכת הידראולית של סיטרואן BX. יענו, זה כמו האמולטור, והבקקס הקידמי, הקינג דאון והגומיה של הלחץ בגיר אוטומטי.

לגבי השאלות:

1. אם "הצמה של ההילוכים" זה מתג-מצב הילוך - משהו כמו שעה וחצי עבודה - סביב 250 ש"ח.

2. מח אי אפשר לאפס, ולכן גם לא צריך. את המתג צריך לכוון.

3. מה הקשר לשמן?!? המתג מחוץ לגיר. (ופה אולי מסתבר שגם אני לא יודע מה זה "צמה של הילוכים"). ליטר שמן עולה בסביבות 60 שח.

4.אם כוונת המשורר לצמת הסולנואידים שבגיר, אז בהחלפתה נשפך משהו כמו 0.5 ליטר שמן, העבודה קצת יותר יקרה וגם פה צריך לכוון אח"כ את המתג (למיטב הבנתי, למרות שטרם ניתקלתי במקרה בו הייתי צריך להחליף צמה כזו - מה שמעמיד את כל השאלה בסימן-שאלה)

בהצלחה

• תוכן חדש...