Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיטה מעולה , עושה לי טוב על הלב שאני משלם 80 ש"ח כניסה ויש אנשים כמוך ש 80 ש"ח עושה להם "חור" בכיס ומוצאים דרך לעקוף את המערכת :x

עידן

Fiat Punto 02' Spice 60 BHP

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי כבר שיהיה יותר קל להכניס תרופה נוספת לסל התרופות מאשר להוזיל כרטיס לאוטומוטור.

לכן, לצערי, הדיון הזה מיותר. אין מה לעשות בנידון.

זה כבר לא קשור לאוהב או לא אוהב את זה, השאלה היא אם מארגני התערוכה ישקיעו בנו מספיק ותהיה תמורה הולמת לכרטיס. אם לא, אז באמת חבל, אני מצפה לתערוכה בקוצר רוח, הרי זה רק פעם בשנתיים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם אתה חושב שבשנה שעברה היתה תמורה הולמת למחיר הכרטיס אז - זו בדיוק התשובה שתהיה גם השנה.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

התערוכה כמו משנים האחרומות היא זילזול בנו אנשי המוטוריקה שיעלה 120 ש"ח אבל שיהיה טוב

רכבי ואופנועי קונספט ולא רק איזה רכב אחד או שניים שני בטוח שיהיה כיף לראות אותם ובקיצור אם לא היה לי כרטיסים חינם לא היתי מגיע ולא רק בגלל הכסף אלה בגלל שזה משעמם יעידו אנשים שהיו בג'נבה

וכן מה שניתן לעשות זה קשר ישיר לאחת החברות שמציגות שם קמור דלק אופר אבניר וכו' להם יש כרטיסים חינם

octavia vrs

פורסם
התערוכה כמו משנים האחרומות היא זילזול בנו אנשי המוטוריקה שיעלה 120 ש"ח אבל שיהיה טוב

רכבי ואופנועי קונספט ולא רק איזה רכב אחד או שניים שני בטוח שיהיה כיף לראות אותם ובקיצור אם לא היה לי כרטיסים חינם לא היתי מגיע ולא רק בגלל הכסף אלה בגלל שזה משעמם יעידו אנשים שהיו בג'נבה

וכן מה שניתן לעשות זה קשר ישיר לאחת החברות שמציגות שם קמור דלק אופר אבניר וכו' להם יש כרטיסים חינם

יש פה ניגוד :roll:.

דבר שני לפי דעתי אי אפשר להשוות את הארץ לחו"ל.

דבר שלישי , מישהו יודע כמה עלה כרטיס אחרי הנחה של בזק או חברת חשמל שנה שעברה?

נ.ב הרכב שיש לך בחתימה זה לא גולף GTI אלא גולף ראלי.

שחר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אתם רציניים??? מה בדיוק השתנה? חבל שעוד לא הבנתם שכל הקונספט הזה קצת מוגזם, 80 שקל בממוצע פלוס כל שאר ההוצאות, בשביל לראות מזדה 3...

האמת שחוץ ממזדה 3 יוצגו שם גם דברים מעניינים...

ואני אתן לך רמז דק - תציץ בחתימה שלי!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
הבהרה:

לא תמונות כתחליף, אלא כניסה לתערוכה בחינם, כלומר, לראות את הכל באמת, ועדיין לא לשלם כסף.

ההמצאה הומצאה. שמה תעודת עיתונאי. עכשיו תתחיל לעבוד.

פורסם

באמת יש הנחה לסטודנטים?

ממממ, הנחה לסטודנטים איפה אפשר לקבל וכמה עולה?

וכמה לחיילים ? (גם וגם)

תודה

פורסם

genvea 2001 12= 60 שקל לערך = כרטיס לוטו

שאחרי הזכיה במקום אתה הולך לדוכן פרארי וזורק להם שטרות על הדגם שאתה רוצה במקום!

מוטו בחיים: חוץ ממה שלא טוב ,הכל טוב!

בכביש אל תנהג לאט ובעייפות, סע! מהר ובריכוז!!!!!!!!!!!! :evil:

פורסם

חלאס להתבכיינות.

זו תערוכה שלא הממשלה מארגנת,הם לא חייבים לכם כלום.

אם הם רוצים הם ימכרו כרטיס ב500 שקל,ואתם לא יכולים לעשות בקשר לזה כלום,כי בוא נודה בזה אף אחד לא ממש שואל אותכם כמה אתם רוצים לשלם על כרטיס.

תרצו תקנו,לא רוצים לקנות אל תקנו.

אף אחד לא מכריח אותכם.

התערוכה לא משהו?

תקנו כרטיס למילאן רק עוד 9 חודשים התערוכה הבאה.

פורסם

1. האנשים פה לא מתבכיינים.

2. תמיד יש אופציה להוזלה, אין דבר כזה - מחיר סופי.

3. אם השרשור לא מוצא חן בעינך אל תשתתף בו.

חלאס להתבכיינות.

אם הם רוצים הם ימכרו כרטיס ב500 שקל,ואתם לא יכולים לעשות בקשר לזה כלום,כי בוא נודה בזה אף אחד לא ממש שואל אותכם כמה אתם רוצים לשלם על כרטיס.

תרצו תקנו,לא רוצים לקנות אל תקנו.

אף אחד לא מכריח אותכם.

התערוכה לא משהו?

תקנו כרטיס למילאן רק עוד 9 חודשים התערוכה הבאה.

פורסם
חלאס להתבכיינות.

נכון.. ואותו הדבר עם דלק.. למה אנחנו מתבכיינים? הם לא חייבים לנו כלום.. לא טוב לנו ניסע באוטובוס..

:roll:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
1. האנשים פה לא מתבכיינים.

2. תמיד יש אופציה להוזלה, אין דבר כזה - מחיר סופי.

3. אם השרשור לא מוצא חן בעינך אל תשתתף בו.

1.כולם פה מתבכיינים על מחיר הכרטיס

2.עוד פעם הם לא חייבים לך כלום.

3.תזכיר לי מי אתה *******עריכה . אני מזכיר לך מי ומה הם כללי הפורום , כדי שתתבטא כלפי המשתמשים האחרים כראוי**********שאני אשאל אותך באיזה שרשור להשתתף או לא.

בדיוק.

גם בדלק לא חייבים לך כלום,מה לעשות זו האמת..

לא מתאים לך מחיר הדלק תסע באוטובוס.

גם תחנת דלק זה עסק.

וגם התערוכה מטרתה להרויח כסף.

• תוכן חדש...