Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת איך להגיע אין לי בעיה (פשוט מעיב ראת החוגר בתחנת רכבת ויורד באוניברסיטה)

השאלה מאיפה משיגים הנחה לחיילים וכמה זה יהיה

בנתיים מה שאני מקווה שאני ייצא לבית בזמן התערוכה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מבחינת הגעה, יש את מה שכתוב בחתימה :)

מבחינת התשלום: נראה לי מוגזם, בתערוכה הקודמת קצת התאכזבתי, כל מה שמראים היה קונספטים ועוד מכוניות אקזוטיות שלא יעלו על כבישי ישראל...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

יום ו, 14.4 שעות 10:00 - 14:00

מוזמנים בלבד, שעות 14:30 - 17:00

שבת, 15.4 שעות 11:00 - 22:00

יום א, 16.4 שעות 11:00 - 22:00

יום ב, 17.4 שעות 11:00 - 22:00

יום ג, 18.4 שעות 10:00 - 17:00

התערוכה תתקיים בגני התערוכה ת"א.

מה יהיה כתוב בטופיק סמוך בפורום הכללי...

פורסם

אם אתה חבר ב"חבר" אז כרטיס עולה בסביבות 40 שקלים אני כבר שיריינתי לעצמי אחד...:]

ד"א כשהלכתי לתערוכת טלקום אז היה ביום האחרון כניסה חינם ונכנסתי חינם וחסכתי איזה 70 שקל!!! כדאי לברר למרות שלא נראה לי שיהיה יום בחינם...

ד"א אני חדש באתר!!!

פורסם
80 שקל בשביל תערוכה (=כזכור, רק להסתובב.. אתה לא מפעיל משהו וכו'), במיוחד כשפחית קולה בפנים עולה 10 שקל (או משהו באיזור), זה די חוצפה איך שלא מסתכלים על זה..

עמוס

סרט בקולנוע עולה 36 ש"ח- (=כזכור רק לצפות.. אתה לא מפעיל משהו וכו'), וקולה עולה לך 10-12 ש"ח(שלא נדבר על מחירי הפופקורן), זה די חוצפה איך שאתה לא מסתכל על זה..

ניר

under construction..

פורסם

יחי ההמצאה מחשב, דיוידי, ושאר האופציות אשר חוסכות כ50 ש"ח + הוצאות על דלק, בעבור הסרטים.

ועכשיו מחפשים את ההמצאה שתחסוך כרטיס כניסה לאוטומוטר :)

מוצא ההמצאה יזוכה בכרטיס חינם ;)

פורסם

OrSe, גוגל.. והם זכו בהרבה יותר מכרטיס חינם :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבהרה:

לא תמונות כתחליף, אלא כניסה לתערוכה בחינם, כלומר, לראות את הכל באמת, ועדיין לא לשלם כסף.

פורסם
סרט בקולנוע עולה 36 ש"ח- (=כזכור רק לצפות.. אתה לא מפעיל משהו וכו'), וקולה עולה לך 10-12 ש"ח(שלא נדבר על מחירי הפופקורן), זה די חוצפה איך שאתה לא מסתכל על זה..

ניר

אוקיי... ו?

אני לא מבין איך זה משנה את המצב בקשר לתערוכה..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

עמוס, אם בשבילך 80 ש"ח זה הרבה, אתה יודע אף אחד לא עומד לך עם אקדח צמוד לרקה ומפציר בך לרכוש כרטיס ולהגיע.

אבל להגיד שזה הרבה כסף כי "אתה לא מפעיל שום דבר או משהו", אז אני מוכן לקנות לך בקבוק סבון + מקל עם טבעת, שתוכל להפריח בועות באוטומוטור, 5 ש"ח עליי...העיקר שיהיה לך מה "להפעיל".

אני חושב שהמחיר הגיוני, אני גם אהיה שם, והדבר היחידי שאני מתכוון "להפעיל" זה את המצלמה.

under construction..

פורסם

אם אתם כבר הולכים להשוות מחירים מחו"ל לארץ (דבר טפשי למדי),

כמה מכוניות עולות בחו"ל לעומת מחיר לאותו הרכב בארץ?!

אז תבינו שהכל יחסי.. וטיפשי להשוות.. 10 אירו ל80שקל..

דרך אגב,

אני לא מאמין שהם עושים מי יודע מה הכנסות מאנשים שבאים לתערוכה לעומת הכנסות המציגים, אתם יודעים כמה עולה שם ביתן? (המון! כמה שזכור לי, אלפי דולרים.. מבדיקה)

בכל מקרה,

בשיביל, פעם בשנתיים, שאנחנו זוכים לתענוג, לארח את ה"מפגש" המוטורי הגדול ביותר (לצערנו) במקום אחד באותו הזמן, ולראות כמה מכוניות יפות.. 80 שקל לשנתיים.. זה לא נראה לי ישבור פה אנשים .. לפחות אני מקווה שלא..

מקסימום, לקראת כל תערוכה (בסיום על תערוכה), תפתחו קופת חיסכון. כל חודש, חיסכו והשלשלו אל קופת החיסון, סכום פעוט של מעט מתחת ל4 שקלים חדשים.

ובתום 24 החודשים. שילפו את הסכום הנדרש. ותהנו מהתערוכה.

בכל מקרה, דבר כאן, כולם פה דיבורים דיבורים, יקר יקר..

אבל אני מאמין שמי שרשום לקארספורום, ואוהב מכוניות, יגיע עם או בלי הנחה, לא משנה כמה יבכה.

מכוניות זה בדם.

פורסם

לי יש את השיטה להיכנס חינם,ניכנסים לקרנות השוטרים שזה צמוד ויש שם דלת משותפת לתערוכה,ודרכה עוברים לתערוכה.

שבוע טוב רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...