Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קופת ההימורים נפתחת: איזה חלק (ומאיזה רכב) יעלם בכל יום שבה התערוכה פתוחה?

הספיריט אוף אקסטאסי? המיטריה בפאנטום/סופרב? הסמל של למבורגיני? המנוע של הפריוס?

נ.ב.

אני אומר זאת בציניות ובעצב ע"ב שנים עברו ואין לראות בדברי עידוד כלשהו/הכוונה להעלמת חלפים מהרכבים בתערוכה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני כשנתיים, נעלם הראש של ידית ההילוכים בלנסר, אני מהמר שהשנה תעלם ידית הבלם באימפרזה החדשה, למען אפליה מתקנת.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שמעתי שפרקו מאיזה רכב מצבר זה נכון?

ופעם שעברה היתה תאונה עם המייאבך? ראיתי תמונות של התאונה אז, יש מידע בנושא?

פורסם
אם אתה חבר ב"חבר" אז כרטיס עולה בסביבות 40 שקלים אני כבר שיריינתי לעצמי אחד...:]

ד"א כשהלכתי לתערוכת טלקום אז היה ביום האחרון כניסה חינם ונכנסתי חינם וחסכתי איזה 70 שקל!!! כדאי לברר למרות שלא נראה לי שיהיה יום בחינם...

ד"א אני חדש באתר!!!

למה אתה מחרטט? המחיר הוא 55 שקל ולא 40 שקל מה זה ההנפצה הזאת?

http://www.hvr.co.il/do.asp?q=2&p=5&item=21150&chk_add_ons230,1=230&txtRem=

שלא תגיד שאני סתם אומר דברים.

פורסם

אהלן חברים..

כנראה שבזכות המרצדס 180C של דוד שלי, ניכנס ביום שישי כ-VIP. (חינם, כמובן).

השאלה היא: עדיף לדחות את זה לערב החג השני? האם בד"כ ביום הראשון שלה התערוכה עמוסה?

פורסם
אהלן חברים..

כנראה שבזכות המרצדס 180C של דוד שלי, ניכנס ביום שישי כ-VIP. (חינם, כמובן).

השאלה היא: עדיף לדחות את זה לערב החג השני? האם בד"כ ביום הראשון שלה התערוכה עמוסה?

נראה לי שההגיון אומר שכן.

אבל ל-VIP יש שעות בנפרד משעות קהל רגיל שבא לראות את התערוכה.

פורסם
אם התערוכה פתוחה באותו זמן גם לרוכשי כרטיסים רגילים וגם ל- VIP, מה בעצם מקבל מי שיש לו VIP?

עמוס

מצטרף לשאלה[?]

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

שהייתי לפני שנתיים קניתי כרטיס ובסוף השער היה פתוח אז נכנסתי לפני הפתיחה בלי הכרטיס (מכרתי אותו בסוף), בכל מקרה זה היה הזמן של ה-VIP וראיתי שם את דוד שלי שיש לו כרגע את ה-S500 החדשה ופורש קאיין.

זה בזמנים שונים ה-VIP והרגיל לפחות לפני שנתיים זה היה.

ובקשר ללצלם, ברור שמותר.

פורסם

חבל על הכסף ועל העצבים.

אני לא הולך.

בטוח יעלו לפורום מלא תמונות איכות, מהם אוכל להתרווח בכורסא בבית ולהתרשם בכיף שלי.

פורסם

אממ בגלל שאני הולך לתערוכה ואין לי מושג מה עושים שם אז

1. רק רואים את הרכבים או שגם אפשר לגעת בהם\להכנס אליהם - האטרקציה היחידה היא להסתכל ?

:smilecolr
פורסם

אגב,

כל בעלי רכב מרצדס (פרטי בלבד - לא מונית) שיגיעו לסוכנות מרצדס הקרובה אליהם יקבלו זוג כרטיסים לתערוכה חינם בהצגת רשיון הרכב.

אם למישהו יש מרצדס אך אינו רוצה להגיע לתערוכה, אני אשמח לרכוש ממנו את הכרטיסים במחיר הוגן, או אפילו לקחת אותם מידיו בחינם :)

• תוכן חדש...